Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Laurelin said:

demografik ve tavir yuzunden, cok az dogru durust community var ve jenerasyon ve kultur korkunc fark yaratiyor, mainstream support siteleri 40-50 yasindakilerle dolu ve cidden cok acayip onlarda jenerasyon farkini saymasak bile. igrenc resimler koyuyorsun zerre elestiri yapmiyorlar, asiri kasiyorlar bole "iyi" olmaya ve cok sahteler yani. cokta tutucular, cogu konuyu konusmak yasak falan filan

genel olarak chanlar daha iyi elestiri alabilmek icin o yuzden, gayet acimasiz olabiliyorlar ve hugbox olmasina kimse izin vermiyor filan. kulturel olarakta cok yakinim yani, oyunlar anime falan filan, her konu rahatlikla tartisiliyor

4chan cok bozdu ama, tripfaglerin birbirini ezerek prim yapmaya calistigi biryer oldu ki anon postlara kimse kasip cevp bile vermiyor, o ona laf sokuyor bu buna laf sokuyor kanser direk. ilk acildiginda baya iyiydi ve baya fazla sey ogrendim, onun hatrina hala arada bir giriyorum

Yazının %50 si ingilizce diğer yarısı türkçe. Şu dilimize daha çok önem göstersek.

Havalı mı oluyor böyle yazınca cidden merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yok burdayim, su thread den sonra temelli zor kacirirsiniz beni burdan, heleki su forumun en aptal threadlerinden birindeki tek bir curuk yumurta yuzunden birakmak bu kadar insanin suratina osurmak gibi olur su saatten sonra

hem soz verdim kac kisiye thailand dan resim paylasicam daha :)

konuyla alakali diye cok ozele girmeden yaziyim, o aksam zaten cok moralim bozuktu ve son derece cileden cikmis durumdaydim. iyi niyetli olan, bana destek olan ama bazi konularda elmalarla armutlari karistiran cok yakin bir arkadasim bizdeydi, uzun zamandir depresif bir haldeydim o yuzden paylasmami istedi ve sorunlarimi kendince cesitli "hileler" ile cozdu ve "bunumu dert ediyorsun?" moduna girdi.

sonra israr etti disari cikalim diye ve yolda bana ideal kadinin nasil olmasi konusunda vaaz verip "kadin dedigin sabah yaninda uyaninca o ciplak kiyafet hilesiz, makyajsiz en dogal hali ile guzel olmali" dedi, "bu tanimi yapiyorsun ama bana "hile" yapmayi reva gorup uzulucek bir seyin yok diyorsun, kendi kendinle celismedinmi?" diyince "senin durumun farkli" dedi bir cipida. birde bu yetmiyormus gibi "sana ameliyat oncesi yeni isminle hitap etmem cunki anlami olmasini isterim" diye aylardir direttigi icin kahvecide uluorta bana eski ismimle hitap etti. hani bizbize olsak sunu sorun etmem ama arka masayi silen garson elindeki bezi birakip okuz gibi beni gozleriyle analiz etmeye calisinca insan tabiki sorun ediyor, allahtan bagdat caddesi ve tenha bir saatti. su sehrin bazi bolgelerinde arkadasimin su yaptigi olay yuzunden dayak yeme ihtimalim var, ornekleride var bunun birsuru. LGBT ghettosu olmasina ragmen istiklalin ara sokaklarinda benzer bir durum yuzunden komaya sokulana kadar 3 kisi tarafindan dovulen bir kiz vardi gecen sene.

neyse cok onemli degil dedigim gibi

ha sam kadar inatci olmadigimdan genel akisa bulasmam su saatten sonra cunki kisisel hakaretlere girmeden tartismayi bilmiyor cogunluk, komikli sakali resim paylasip, kisiselde iki satir yazip, cizgi dunyasina filan bakarim anca. zaten yeteri kadar stres yasiyorum gunluk hayatta birde ustune kisisel hakaret ve ithamlara girmeden kisileri degil fikirleri tartismayi bilmiyen insanlarla ugrasmam su saatten sonra. gecmiste bunu kaldiriyordum, simultane olarak bir threadde "darbeci fasist" denirken oburunde "f-tipi ajan" filan oluyordum (o zaman cehape aleyhine iki satir yazan herkez ataturk dusmani fetocuydu otomatik, simdi hukumetle cemaat dalasti, cemaat cehape ile yakinlasti ve hardcore ulusalcilar isci partisine gecti ve chp ye saldirmaya basladi, su zaten konunun absurdlugunun ozeti direk) zaten cunki turk halki kendi gibi dusunmeyen herkesi fikirlerini dinlemeden oteki ilan etmek konusunda bir numaradir. zoe quinn threadi degil su olay, baska konulardada direk bana veya bu konuda olmasada kisisel hakaret ve ithamlar yuzunden modez yukleyip iki kisiye ignore basmak zorunda kaldim.

oyun dunyasi filanda zerre umrumda degil artik, buraya has bir tutum degil cunki su, kamplasmanin oldugu her yerde ayni durum gecerli ne yazikki. omru boyunca istemedigi bir kampta zorla yasatilmis biri olarak artik herhangi bir kampa baglanmak istemiyorum, bulundugum kampin degil fikirlerimin ve karakterimin beni tanimlamasini istiyorum, benim varligim bana ait ve baskalari tarafindan veya araciligi ile degil ancak benim tarafimdan tanimlanabilir (heideggera selamlar). Bu nedenlede insan hic tanimadigi insanlardan gelen anonim hakaretlere katlanabiliyor zaten.

neyse cok uzattim :D uykum kacmisti zaten ve cenem dustu gene, biri facebooktan linkleyince bir yanlis anlasilma olmasin diye damliyim dedim ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

14 mart tam, 1 ay kaldi surda ve mail trafigi giderek yogunlasiyor :D

13200$ kalan borcumu odiycem diye 13500$ yolladim ama araci banka kesintileri ile 15 dolar eksik gitmis -_- kac gundur onla ugrasiyorum, banka o kadar dusuk miktari zaten yollatmiyor ki yollasam bile kesintilerle gene zarar edicem filan, veriyim kredi karti cekin diyorum, paypal yolliyim diyorum, gelince odiyim diyorum ihh kabul etmiyorlar :D thailand da tanidik ayarladim isini gucunu birakip 15 dolarlarini odemek icin klinige gidicek simdi onu ayarlamaya calisiyorum ahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...