aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 hazir gelmisken, bize isci partisinin lgbt politikasindan bahseder misin cetocum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 videoyu yeni izleyebildim, gencecikmis. yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Laurelin said: kiz gercekten guzelmis bu arada ya, cidden cok yazik olmus :( http://kaosgl.org/resim/Transgender/eylul_cansin.jpg Güzel kızdı hakkaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 iyimiş bu olm kız diye yanımızda dolaştırıyoruz urukhaileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Sam said: seninle zerre alakası yok bu durumun. hormonlarının veya genlerinin türk şovenizmi yapma ihtiyacını körüklediğini, tıbbi bir durum olduğunu iddia ediyorsan başka birşey tabii. konuyla alakalı birisi intihar etmiş, birisi de onurla ilgili bir yorum yapmış. sen de atlayıp kuvayı milliye, vatan hainliği filan ZERRE alakası olmayan yerlere doğru raydan çıkarmaya çalışmışsın başlığı. ve her zamanki klasik "turkland über alles" fikrini empoze etmek üzerine, onun dışında hiçbir mesaj yok yazdığında. ve hala utanmadan kendini acındırmaya, dahası trans insanların yaşadığı sıkıntılara duyulan sempatiye yamanmaya çalışıyorsun "ben de farklıyım beni de anlayın" diye. sen de noyzura gibi çıkarıp rapor koyamayacaksan burada susmak yakışır ancak sana ama onu da yapmayacağından eminim neredeyse. asıl hala utanmadan ikinip sikinip yazıyorsun ya ben ona gülüyorum. Bakış açını değiştir, senin neyinden çekinip kendimi acindirayim? Nefretle dolu bir adamsın. O kadar. Hee, bir de okuduğunu anlayamama sorunun var. gerisi de aynı şeylerin tekrarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 aquila said: hazir gelmisken, bize isci partisinin lgbt politikasindan bahseder misin cetocum. yeri değil Şükrücum. Sen ne ara döndün guantanamodan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 benden çekinmeni bekleyen yok. ancak yüzünün kızarmasını bekleyebiliyoruz ama cidden utanmayan, arlanmayan bir adamsın. film senaryosuna senin gibi dümdüz, bütün hayatı tek bir anlamsız amaç etrafında dönen karakter yazdıklarında "yok ya o kadar da basit karakter yazmayın biraz gerçekçi olsun" diyoruz ama işte gerçek hayatta bazen çıkıyor ender de olsa senin gibi herşeyi kendi amacına alet etmeye çalışan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Bir cümle içerisinde 1. Çoğul şahıs iyelik eklerini bu kadar çok kullanan bir adamda kişilik sorunları vardır. Tedaviye git. Hakaretlerini de rahatsızlığına veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ilk mesaj haricinde okumadim bunca sayfayi. ancak hizli bir yorum yapacagim. emniyet mudurunun emniyete insan kapatip hortumla olduresiye dovdugu, milletin sokaklari transseksuellerden temizledi helal olsun diye alkisladigi bir memlekette yasiyoruz. eger maddi imkanlar varsa onerim bu isi yurt disinda yapmandir. homofobi tum dunyada var, tamamen rahat edecgein bir yer olmayacak muhtemelen ama gene buralardan iyidir. isin kotu yani trans bireylerin, gay ve lezbiyenlerce de hor gorulme, kotu muamele vs ye maruz kalmalari. bir de HRT sirasinda ciddi kimyasal kaynakli emotional instability olacak. umarim yogun bir terapiye hazirliklisindir. yolun acik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 KuddusiMavra said: Bir cümle içerisinde 1. Çoğul şahıs iyelik eklerini bu kadar çok kullanan bir adamda kişilik sorunları vardır. Tedaviye git. Hakaretlerini de rahatsızlığına veriyorum. sadece ben değil çok kişi hemfikiriz, bunu da bunca vakit anlayamadıysan kendini iyi aldatmışsın. kabullenmen lazım artık senin üç paralık propagandanı alakalı alakasız her başlıkta görmek istemediğimizi. sana özel bölüm açıldı, orada kal. başka ilgi alanın yok zaten belli ki, nereye yazsan illa altından aynı şey çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 sen ve kimler adına adama cevap veriyorsun nickleri bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 soruldu mu şimdi kızlara mı ilgi duyuyon erkeklere mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Feyzli kişilerin yerine de yazıyosa göre çetoyu forumdan mı atacaksın hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 bu baslik ta ne polemik yapti kardes ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Drall said: Feyzli kişilerin yerine de yazıyosa göre çetoyu forumdan mı atacaksın hayırdır?ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 topic paticik kronik laf sokma hastalığı sebebiyle finale yaklaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 forgiver said: soruldu mu şimdi kızlara mı ilgi duyuyon erkeklere mi yanitladim bu soruyu onceki sayfalarda hehe sanssizsansli said: topic paticik kronik laf sokma hastalığı sebebiyle finale yaklaşıyor. sorun diil, amacina ulasti :D 5 sayfa sonra gidiyor zaten ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 adam atılamıyor, kendi de gitmiyor, utanıp akıllanmıyor da. bari ona özel yapılan yerde kalsın, gayet net yazdığımı sanıyorum bunu. ha eğer tek tip içerik dışında bir mesaj atabilecek kabiliyeti varsa buyursun yazsın tabii. şu başlıkta kuvayı milliye, rumlar, ermeniler filan NE ALAKA şimdi? izah etmek isteyen varsa buyursun, dinliyorum. aman neyse, ne hali varsa görsün. başlığı onun üzerine çevirmek zaten amacı. esas konuyla alakasız derail olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 su baslikta got yikamaya bile geldi konu. 95 sayfanin 50si cok sacma bir sekilde offtopic zaten. kisiselin konu disinin %99u boyle. sen cok gereksiz saldiriyosun adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 modez var arkadaşlar kafanızı dinleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Ya kuddusi konusu benim hatam arkadaşlar. Kusura bakmayın bile bile lades yaptım. forgiver said: soruldu mu şimdi kızlara mı ilgi duyuyon erkeklere mi Sana ilgi duyuyor forgiver. 60 kiloya çıktığın resimlerine bayılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 marty, o saydıkların bile uzaktan bile olsa alakalıydı en saçma şeyler bile, bir tek mesaj var zerre alakası olmayan başlığın gerisiyle. hepsini de okudum bir kısım garbaja döndüğü halde. adama gelip başlığın orta yerinde osurmasa neden tepki vereyim? daha önce de yazdım defalarca onunla alıp vermediğim yok, yeter ki forumun içine etmesin. mesele kim veya ne olduğu değil, ne yaptığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 axedice said: Ya kuddusi konusu benim hatam arkadaşlar. Kusura bakmayın bile bile lades yaptım. forgiver said: soruldu mu şimdi kızlara mı ilgi duyuyon erkeklere mi Sana ilgi duyuyor forgiver. 60 kiloya çıktığın resimlerine bayılmış. sen niye benim resimleri takip ediyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Tabii ki @sam (anlamayan ya da üzerine alinan biri çıkar, neme lazım.) Kendi adına konuş. Ve hakaret etmeden yaz. Victor'a taaa en başlarda konu ile ilgili samimi düşüncelerimi yazdım. Ondan sonra zaten topik enteresan yerlere gitmiş ve ben bu senin atarlandigin mesajın başında bu durumu da belirttim çünkü sıkıntılı adamlar var forumda. Onlara şevkatle yaklaşmaya çalışıyorum bu sıralar. Ama işte sen o kadar sorunlu adamsın ki iş buralara geldi. Sonuç: Parolamız Fikirleri belirtirken "biz değil ben." Eylem yapılacağı zaman ise "ben değil biz." B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 forgiver said: sen niye benim resimleri takip ediyon http://i14.photobucket.com/albums/a348/Skrymir/desu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar