Ya herzaman yazdigim gibi normal yaziyorum iste. Emote rahatsiz edio dediniz her post atmadan once kontrol edip siliyorum, daha ne yapiyim yani lol
Turkce katili derken turkce karakter kullanmamami kastediyorsan direk logitech i sucla, guzel klavyelerini turkce cikarmadiklari icin ing klavyeye alistim, birakamiyorum simdi. Tezimi bile boyle yazip word de sonradan tek tek kontrol hedesi ile duzeltiyorum
kavriyamiyor, bosaltilicak, cunki, intehar, acikliyamazdiniz, istiyemem, ogranirim...
bazıları typodur da bazı kelimeler her yazıda ısrarla aynı. hani herkesin internette kelimeleri kullandığı bir şablon var bir şey'i bişey filan yazmak gibi de bazı kelimelerin alışıla gelmişin dışında kullanımı dikkatimi çekti işte ondan sordum. yoksa beni rahatsız eden bir şey yok :)
Ya herzaman yazdigim gibi normal yaziyorum iste. Emote rahatsiz edio dediniz her post atmadan once kontrol edip siliyorum, daha ne yapiyim yani lol
Turkce katili derken turkce karakter kullanmamami kastediyorsan direk logitech i sucla, guzel klavyelerini turkce cikarmadiklari icin ing klavyeye alistim, birakamiyorum simdi. Tezimi bile boyle yazip word de sonradan tek tek kontrol hedesi ile duzeltiyorum
"Türkçe karakterli" said:
Ya herzaman yazdığım gibi normal yazıyorum işte. Emote rahatsız edio dediniz her post atmadan önce kontrol edip siliyorum, daha ne yapıyım yani lol
Türkçe katili derken türkçe karakter kullanmamamı kastediyorsan direk logitech i suçla, güzel klavyelerini türkçe çıkarmadıkları için ing klavyeye alıştım, bırakamıyorum şimdi. Tezimi bile böyle yazıp word de sonradan tek tek kontrol hedesi ile düzeltiyorum
kavriyamiyor, bosaltilicak, cunki, intehar, acikliyamazdiniz, istiyemem, ogranirim...
bazıları typodur da bazı kelimeler her yazıda ısrarla aynı. hani herkesin internette kelimeleri kullandığı bir şablon var bir şey'i bişey filan yazmak gibi de bazı kelimelerin alışıla gelmişin dışında kullanımı dikkatimi çekti işte ondan sordum. yoksa beni rahatsız eden bir şey yok :)
Ya hani bende ciddi bisi var sandim, suymus olay direk
evden eve nakliyeciler öyleye, hele belli bir etnik kökende olanları tam cins, adamlarla başında sözleşme yapsan bile kafalarına göre iş yapmamaları için keleşle falan beklemen lazım, ya bir şeyhi, kırar ya parkeyi çizerler kaçarın yok, tek kaçar yol az eşyan olması...
gerçi bir temizlikçi kadın türü var onlarda öyle...
Öne çıkan mesajlar
Esh
Laurelin
sanssizsansli
Komutan
Laurelin
GERGE
http://www.log.com.tr/wp-content/uploads/2012/04/Logictech-Ultrathin-Keyboard-Cover-3.jpg
sanssizsansli
pulkas
http://www.deasciifier.com
Bu işini görür.
Laurelin
Ya hani bende ciddi bisi var sandim, suymus olay direk
http://youtu.be/N4vf8N6GpdM
Feamer
gerçi bir temizlikçi kadın türü var onlarda öyle...
GERGE