Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

di ne demiş;

di said:

Adamina gore degisirdi bence o. Gelip burda 24/7 troll olayim ya da milleti uyuz edeyim diyen tiplerden biri olsaydi yiyecegi troll'un haddi hesabi olmazdi ve yonetim de gayet goz yumardi zira "eglence" adi altinta yapilanlarin haddi hesabi yok. Ektigini bicmis olurdu kisi.

Yeni uye gelseydi yine troll varsayilirdi bu da yine bu yukardaki "eglence" anlayisinin urunu olurdu ki yeni uye niye gelip anlatsin bunu buraya ?

Yine de kendi adima konusacak olursam ben elimden geldigince izin vermezdim sanirim zira nefret ediyorum su eglence/troll adi altinda iteklenen cyber bully olayindan.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Sendeki gender id. disoder değil.

Seninki dsm-5'e göre attention wh. disoder.

Adam samimi bi ilgi ve alaka gördü diye kendini bi anda gender dysphoria ilan ettin lan. 50 liraya sütyen giyerek gender dysphoria olunmuyo.

hala ayıp ediyorsun raporlarım var. südyen giymeyi hep çok sevdim ve hala da çok seviyorum ve hep çok seveceğim.

Südyen giymeyi ve makyaj yapmaya olan düşkünlüğümden orduya bile alınmadım. Heralde bir sürü psikolog , psikiyatr doçent ve profları kandırdığımı düşünmüyorsun ?

Anlamıyorsun galiba daha 8 yaşımdayken dışarıdan bakıldığında kız gibi göründüğüm için homomatik lakapları takılıyordu ;D

Her neyse sataşıp shit storm başlatanlar sen ve senin gibiler. Böyle seni muhatap alıp cevap yazdığım için attention whore ben oluyorum nedense. Sence de bu durumda bir saçmalık yok mu ? bence senin gibi sataşarak ortamda kendini var edenler attention whoreların en kaşarlanmışları oluyor.

Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

noyan sen bildiğim kadarıyla gaylik mevzusunda baya katıydın. ne oldu da şimdi her iki cinsden de yakınlığım var edebiyatına başladın?

gaylik ile %50 female feeling sahibi olmak farklı şeyler. Here iki cinsiyetinin feelingine sahip olarak bütün bir insanım diyorum sadece her zamanki gibi. Seagle'a sulandığıma bakma şakasına enerji veriyorum öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Yakında başlık açar bak görürsünüz.

Viki derdini anlattı insanlar ilgi gösterdi destek oldu ya.

Bu da son dönemde pek ilgi çekemedi.

Askerden yırtmak için transeksüel taklidi yaparka aldığı belgeyi gösterip bi başlık açar şimdi.

"UZUN SÜREDİR YAŞADIĞIM SİPİRİTÜEL DALGALANMALARIN KAYNAĞININ ÇOCUKLUKTAN BERİ SAHİP OLDUĞUM GENDER DISODER OLDUĞU KONUSUNDA AYDINLANMA YAŞADIM"

diye.
Sosyal ağlarda paylaş

calvaria said:

Adam hosgoruden bahsetmis, neden banlandiginida soylesin bari tam hosgoru gosterilsin boyle yarim kalacak simdi.

banlanma sebebim başkta forum yetkilisi kankalarının beni banlatana kadar çoklu gruplar halinde forumda her yazdığım topikler içerisinde sürüler halinde haraslarımalarına cevap vermemin üzerine özel mesajlarla sanki iyi niyeti varmış gibi iyiliğin için yazıyorum bunları demesine o iyiliğini al bi yerine koy fak of falan dediğim için perma ban yedim. önceki süre zarfında özel mesajla değil aleni şekilde bir sürü insan çok açık bir şekilde defalarca küfür ettiler ama hiç biri tam olarak 30 gün bile banlı kalmadı.

şimdi kimse bana penisinin resmini koydun falan demesin. link falan koymadım keslan.jpg yazan yere noyzuranin ki yazarsanız görürsünüz yazdım. bir sürü insanda açıp baktı yani ama ben foruma tıklanabilecek ya da copy paste yapılacak bir link bile koymadım =))

Adaletsizliği kabul etmemenizi kabul ederim ama kendi halinde konu açıp takılan biriyim fakat kendim oluşum çoğunuza şuursuzca eleştirme ve aşağılama hakkı tanıyormuşçasına üstüne forumdaki bu kaosun sona ermesi için haraslayanlar yerine ben perma ban yiyorum sonra zamanda geri sıçrıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kyra said:

Şu an kendi insiyatiflerinle kendi ödüne dair yaptığın dönüşüm farkında olduğundan çok daha fazla insanın iyileşmesine ve dönüşmesine faydalı oldu ve biliyorsun ki başarıların ile çok daha fazla insanın hem özüyle bir olmasına hem de önyargılarını aşmasına şevklenmesi adına çok güzel birşey yapıyorsun sadece kendin olarak.

şu çok doğru ya. topiği gördüğüm sabah bedelli işlerini halletmek için erkenden kalkmıştım. okudum fazla şaşırmadım bişeyler yazdım. ama tüm gün aklımdaydı. zaten askerlik derdinden kurtuluyorum diye bi gariptim birde bu eklenince buffladı iyce. face'den bakıp bakıp mutlu oluyorum valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

konuyu noyan acsaydi sktr diye cevap gelirdi cogunluktan. net.

konuyu açmakla olayı yaşamanın farklı çünki. wot wot anlattı ne zorluklar çektigini neler yaşadığını.troll olmadıgı içinde azcık empatiyle insanlar destek oldular, olması gerektiği gibi oldu samimiyete güvendiler olay bu.

noyanla ilgili yorum yapıp uzatmakta istemiyorum ugraşmakta açıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

Biyik da gelirse viktorun konusu boka saracak:)

Viktor ektigini bciyor suanda burda, onu eskiden taniyanlar postlarini gorenler nasil biri oldugunu bildiginden destegini esirgemiyor, hayatta herzaman oldugu gibi degerli olan degerli kalir. Yaptiklariyla hatirlanir insanlar. Viktorla benim hic muhabbetim yok ama yaziklarini ciddiyetle okurdum hep. Hatta herkes mesaj atti Huun dan da mesaj bekliyorum ben hala. Tarih bolumundeki tartismalari falan cok hostu ikisinin de bircok sey katmislardir bize sagolsunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Olayı bazı arkadaşlar yanlış değerlendirmiş şu yapsa böyle olurdu bu yapsa şöyle olurdu diye,bakın bir yığın intihar başlığı açıldı kişisel bölümüne hatta intihar edende oldu,dertleşip intihardan vazgeçende ki geçenlerde baktım vazgeçen arkadaşlardan biri evlenmiş güzel de bir kızı var çok sevindim,intiharı ilgi çekmek ve sevgilisini bağlamak için taktiksel olarak kullananda oldu.

Diğer taraftan ailesel problemlerini,yaşamsal zorlukları güzelce detaylandıran da oldu herkeste destek verdi tüm bu olan bitene,yani öyle tanınmış bir adam olmasına gerek olmadı açın geçmişte ki olaylara bakın öyle dalga geçerlerdi böyle dalga geçerlerdi diye bir durum yok.

İlk defa paticikte böyle bir olay vuku buluyor,çoğunluk tarafından da tanınan bir üye elbette destek mesajlarını artırdı. Laurelin kendini çok iyi ifade etmiş,yaşadıklarının onda birini şuraya naklediyor 10'da 1'inde bile ciddi bir mücadele ve ciddi negatif etkiler var. İnsanlarda desteklerini esirgememiş.

Tüm bu olan bitenden sizin çıkardığınız şey ayrımcılık olmuş tebrik ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

sıradan zevklerinde neler değişti, mesela bu tarz benim izliyo musun

http://i.imgur.com/us6f5.jpg

hicbir zevkim degismedi gibi sadece gizli yaptigim seyleri acik acik yapmaya basladim artik :)

hani ozumde nerdim gene tek fark oynadigimi sakladigim oyunlar,okudugumu sakladigim kitaplar falan, en salakcasi misal sevdigim icin filan diil ama sirf hikayede ne olucak diye meraktan twilight serisini okumustum -_-

3ds de misal style boutiue diye pokemon kadar fazla zaman gomdugum bir oyun var, bu isten once oldugu halde bi onceki oyununuda baya oynamistim ds lite da. insanlar geldiginde oyunu sakliyordum hemen

migdesi kaldirabilenler icin oyunun trailerlari

http://www.youtube.com/watch?v=pPhJPwFPlOo
http://www.youtube.com/watch?v=Z94Xh6p8ILo

steam wishlist hele kullanamiyordum bile, kagida ayziyordum oyunlari bu ay anca wishliste gecirdim, magical academy oynamis olmami saymiyorum bile. bide oyunlar o kadar obscure ki daily ve flash e takilmiyorlar haliyle, indirimin son gunu artik 1-2 tanesini alicam standart indirimli fiyatlari ile ahahaha

bide 130 saat played im var sims4 te, community downloadsdan mukemmel benzetilmis bir tony stark i direk neighborhood a salip tavlamistim filan, butun avengers cast i tek aile olarak geldiginden en kucuk evde beraber kaliyorlardi usendigim icin.

dana22 said:

su wiki basligina benimde eklemis oldugum bazi seyler var -_-

Cons said:

herkezin hayatına kimse karışamaz

özür dilerimde NERDEN BİLEYİM AMK
http://forum.paticik.com/read.php?98,7044254,7049301#msg-7049301
http://forum.paticik.com/read.php?98,7044254,page=23#msg-7049688

FAIL
GERGE said:

LGBT olaylari cok yamuk ya, tam olarak durum bu:

https://farm9.staticflickr.com/8211/8261275203_dc9c3f2f4e.jpg

Escinsel olmak, bisexual olmak, trans olmak demek degil ki normal bir insan gibi davranmayacaksin. Yurtdisinda nasil bilmiyorum ama Turkiye'de anormal davranmazsan aralarina giremezsin; illa da ekstrem giyinmen, acaip bir ses ile konusman, basitce Laurelin'in dedigi gibi (Viktor yazdim once, sonra sildim, abi filan demek agiz aliskanligi ya, kafana takma bence ne dediklerini o kadar uzun sureli arkadaslarin =) ) normal bir kiz ya da erkek olmaman lazim.

Olay bizim memlekette kultur aslinda. Gay kulturu diye, trans kulturu gibi seyler var ve sadece escinselsin, bisin, transin diye o kulturlere de dahil olman bekleniyor. Turkiyede dogdun diye musluman olmanin beklenmesi gibi basit bir benzetmeyle.

Garip.

ahaha sorun diil :D zaman var daha onumuzde :)

ama su yazi benim kac wot da anlatamadigimi ozetlemis, aynen direk bu yani. salak bir kultur var ve onun icine sokulmaya calisiyorsun.

cok kucuk bir ornek veriyim

banu

trans yapida olan ancak hicbir isleme basliyamiyan biri geldi terapi gurubuna, 35 yasindami ne ve gecis yapmasi cidden cok zor vucut, yuz ve sac yapisi ile. hepsini gectim calismaya nbir evlilik yapmaya calismis "normal olurum" arzusu ile tabi gumbur gumbur dagilmis basinda (dugun gunumde karimin gelinligini ben giyemedim diye agladim diyordu). Bir tane cocugu olmus bu evlilikten ve velayeti onda cocugun ve hasta ve yasli bir annesi var. Kendi isinin sahibi ve maddi durumu iyi yani, kac tane eleman calistiriyor.

neden yazdim?

bu kisi ne yazikki o kulturun icine dusmus bi sekilde bos zamanimda kendim gibi yasiyim hayali ile, travesti evlerine gitmeye baslamis orada giyinip kendisi olabiliyor diye. sonra travestiler kendi musterilerini zorla bunun ustune salmislar, salak salak bir suru iliski kurmak zorunda kalmis. evlerinde zaman gecirip giyinebiliyor diyede travestilere yiginla para kaptirmis. en son uyanmis "gidip ayri ev tutsam asagi yukari ayni para" diye ve anca uzaklasabilmis ama yiginla sapik takmis haliyle pesine bu sure icerisinde.

paparnoz said:

İyide laurelin şimdi sen tüm lgbt için böyle diye bir genelleme yapmışsın yani yürüyüşlere bakıyorum gayet normal giyinimli insanlar çoğunlukta elbette toplumdan dışlanmış,ağır olaylar yaşamış insanların bir nokta da marjinal olması çok normal. İlla gidip oradaki tüm insanlarla anlaşacaksın diye bir kaide de yok zaten oluşumun amacı bu değil. Kalabalık ne kadar artarsa o kadar iyi,klasik olacak ama dayanışma önemli yani genelde gay ağırlıklı olması trans bireyleri pasifize etmez önemli olan toplumun bu duruma alışması,trans bireyleri kanıksaması. Sen ne yapılıyor sadece bağır çağır evlere dağıl diye tepki koyuyorsun hayır işte öyle değil işte, ipnelere bak kehkeh diyen adamlar sayı çoğaldıkça oha demeye yavaş yavaş da durumu yadırgamamaya başlayacaktır.

Bende merakımdan Taylan'da dönen mevzuları,trans bireylerin nasıl kabul gördüğünü kaba taslak belgeseller sayesinde öğrendim. Mesela muay thai şampiyonu olan Parinya'nın direnişi
http://en.wikipedia.org/wiki/Parinya_Charoenphol çok mühim,yaşadığı travmalar fazla olmasına rağmen hani bir noktada transların kabulünde önemli bir aşama kaydediyor. Şimdi toplumda saygı gösteriyorlar,herkes tanıyor biliyor.

Tabii birde ses teli ve vücudun güzel görünebilmesi için genelde ergenliğe girmeden operasyon oluyorlar bu yüzden mesela tayland'da bu yüzden çoğu trans birey ile bir kadını ayıramıyorsun,dönüşüm tas tamam en uç örneklerden bir tanesi mesela

Şık dönüşüm sayısı çoğaldıkça anladığım kadarı ile toplumun genel yargısı da kırılmaya başlıyor. Dış görünüş,sportif başarılar belki ileri de siyasi başarılar toplumun çoğunluğunun yargısını kırmayı başarır diye bir umudum var tabii bu umut Türkiye için değil.

Diğer taraftan senin durum nedir ? Dönüşümü tam olarak tamamlayabilecek misin ? Yani sesi zorlarsın orası tamam ama onun dışında,içinde istediğin görüntüye ulaşabilecek misin ?

detayli yazdim onceki sayfalarda zaten, cok duzgun insanlari da taniyorum ama ne zaman gitsem hep abuk subuk tipler denk geldi.

turkiyede cok disardan belirgin diil misal bu ama escinsellerle translar genellikle anlasamaz lar, ikiside digeri ile karistiriliyor diye sevmez. benim yasadigim tecrubelerde bu yonde. birde ulkedeki her olusumunda olan klasik turk tipi ip cambazliklarinin lgbt orgutlerinde olmamasi zaten tesaduf olurdu.

hani sicak konu, seyhan arman yeni paylasmis lambda facebook gurubunda ve desifre etmis bu kisiyi

kufurlu

http://i.imgur.com/2n5UmrB.jpg
http://i.imgur.com/LRjVcq0.jpg

bide soylede birsey var, trans kadinin en buyuk dusmani diger trans kadinlar bu ulkede, INANILMAZ sert bir nefret ve rekabet var. trans erkekler misal her ay bulusuyorlar, kendi guruplari var, kendi bilgilendirme siteleri, bloglari var, piknik filan organize ediyorlar, terapo gurubunda %90-95 katilim onlara ait vs vs

ayni seyler kadinlar icin gecerli olmiyor iste, hic bir araya gelip ortak bir calisma yapamiyorlar cunki hepsi birbirinden tiksiniyor, bin tane dolap donuyor, biri digerini polise yakalatiyor, biri digerinin zengin musterisini caliyor falan filan

su anda benim konustugum turk sadece bir tane trans kadin var oda benim kafamda zaten, beni rahat biraksinlar uzak dursunlar modunda oda. hic bulasmak istemiyor bu aptal kulture.

o boksorun filmini izlemistim ben seneler once the beautiful boxer idi ismi, roportajlarini filanda okumustum ilk ciktiginda VE KISKANCLIKTAN DELIRMISTIM, dayanamayip imha etmistim filmi cok zor buldugum halde cunki tehdit olusturuyordu bana o zamanki aklimla

thailandda 18 yas altina ameliyat izni yok, uluslararasi standartlar kabul edilmis cunki ama hormon konusunda daha gevsekler. asyalilarin zaten korkunc bir avantaji var vucut ve yuz yapilari yuzunden ki asyali olmak "cheat mode" diye takilirlar hep online komunitelerde :D

"Şık dönüşüm sayısı" iste bu yuzden"passing" tamda dedigin sebeplerden dolayi kritik, omrun boyunca hakaret ve asagilamalara maruzmu kalicagini yoksa gercek kimliginle saygin bir bireymi olucagini o belirliyor bir trans kadinsan. "Şık dönüşüm"ler cogalsin diye ummak olmiyor ama, kimse senelerce erkeklik hormonu tarafindan harap edilmek istemiyor ama 18 yasinin altinda heleki ergenlik oncesi donusup yapabilen cok az sayida insan var toplumun gerizekaliligi yuzunden. Intehar eden cocuk sirf yasim gecti artik, benden bir bok olmaz diye dusunup birazda intehar etmis.

Ben mesela pismanlik duymuyorum erken basliyamadim diye cunki cok dusundum, bunun turkiyede kesinlikle imkani yoktu. 90 li yillarin sonuna denk geliyor hani benim icin ve o donemde ben bunu soyleseydim aileme anca doktor doktor gezdirilip zaman ve para kaybederdim gene (hani turkiyede meshur bir anne var aktivist, onun kizi trans ve 16 yasinda soylemis (kiz benden kucuk baya) ama 2 sene sifiri tuketene kadar cocugu doktor doktor dolastirmis kadin) dogru doktoru bulsaymisim bile turkiyede zaten 2-3 tane olan bu konu uzerine calismis endokrinologlar 18 yas oncesi kesinlikle hormona baslatmiyor, ergenlik durdurucu ilac vermiyor. Yasada zaten buna musade etmiyor cunki sureci baslatmak icin 18 yas siniri var.

hadi hepsini gectim ergenlige girdigim sene zaten babam oldu, aile yapimiz berbat oldu birde cikip annemi bunun ile yikamazdim yani. o senelerde dusundummu soylemeyi? dusundum ve mektup bile yazdim gizli gizli ama sonunda yirtip atip vazgectim cunki annemin benle ugrasicak ne zamani, ne gucu nede maddi imkani vardi. baya borc icindeydik. o zaman gidicek bir aile destek gurubuda yoktu turkiyede. annem heralde cildirirdi direk.

tek sansim self-med yapip kendi kafamdan baslamakti ama zaten konuyla ilgili oldugum halde hormon tedavisini ve etkilerini ogrenmem, vucudu nasil degsitirdigini ogrenmem 17-18 yaslarima denk geliyor. internet o zaman bu kadar gelismis degildi, bu kadar herkese acik bilgi, komuniteler, guideler falan yoktu

o yuzden o konuyla ilgili kafami duvarlara vurmuyorum hic :D ne kadar kasarsam kasiyim, ne kadar farkli seneryo denersem deniyim imkansizmis benim icin.

said:
Diğer taraftan senin durum nedir ? Dönüşümü tam olarak tamamlayabilecek misin ? Yani sesi zorlarsın orası tamam ama onun dışında,içinde istediğin görüntüye ulaşabilecek misin ?

samimi soyliyorum bunu bilmiyorum ve aklimi catlatan, beni her gun mafeden bir numarali sorulardan biri bu. icimde arzu ettigim goruntuye ASLA ulasamiycam ama soylede bir gercek var, kendi vucudunu gercekten begenen ve kusursuz oldugunu dusunen kac tane kadin var bu gezegende? yaaaaaaaaaaaa iste ole, o yuzden bu soruyu cevaplamam cok zor. Hollandada arkadaslarim beni ikna etmek icin kucuk bir denemeye zorlamislardi uzerimde biraz calisip, aynaya baktigimda OHA SIMDI BOYLE GOZUKUYORSAM... diye gaza gelmistim direk. hala saklarim o gun cektigim o resmi :) buraya koymurum cunki kotu baya, aksam cekilmis ve o zamana kadar sakalim cikmis kapkara golge belli oluyor falan ahahaah

dedigim gibi zor bir soru, defalarca yazdim sildim buna cevap yazarken tam kendimi ifade edebildigim cumleleri bulana kadar. "cirkin oliyim ama yeterki belli olmasin, kimse sokakta erkek demesin" bir ara gayet yeterli idi benim icin, sonra bir arkadasim tarafindan zehirlenip asiri hirslandim ve imkansiz olani aramaya basladim, cok tehlikeli bir sekilde kilo vermeye calistim vs vs ama sonra farkettimki onun "azimle yaparsin! sende o potansiyel var!" dedigi seyleri yapabilmem fizik kurallarina aykiri :) ne kadar kasarsam kasiyim, ne kadar kilo verirsem veriyim o arkadasin beni ikna etemeye calistigi gibi degil 36 38 bedene giremiycem mevcut kemik yapimla. hadi kendimi gectim cogu biyolojik kadin bunu beceremiyor yani, bu kadar agir sacmalamanin luzumu yok.

http://d3lp4xedbqa8a5.cloudfront.net/s3/digital-cougar-assets/Cosmo/2014/08/25/42293/meag-sk-post-(1).jpg

bu ama iste trans olmakla degil kadin olmakla ilgili, medyanin koydugu bu ucuk ve aptal standartlarla bogusmayi kucuk yasta ogreniyor cogu kadin ve kendisi icin neyin imkanli neyin imkansiz oldugunu bir sekilde kabul ediyor. bahsettigim arkadasim gibi binlerce euro yu estetik ameliyatlara ve mudehalelere harcayip imkansiz bir hayalin pesinden kosmiycam. mutlu olmak icin buna gerek yok. cok guzel olmama gerek yok, belli olmasin yeter ki bunu basaricam buyuk ihtimal :) difir bakim ile erkek kiyafeti giyerken bile "hanfendi" yi yiyorsam dogru yolda gidiyorum demektir :)

Cons said:

Ibne olsa sevinirdim nasi bildim derdimde kiz cikti

bu (tu)

fenn said:

Birisi demişti bulup alıntı yapamadım.

Kız olduğuna göre sana asılabilir miyiz Viktor diye (benzer bir şeydi)

Beyler kızı " of snn be slk", "kiz aqlyoor qörmüyr msn qeri zekalıııı" moduna sokmayalım.

lol emote kacirabilirim ama gebersem oyle gerizekali gibi yazmam :D

Quel-Thul said:

öncelikle tebrik ederim 2 seçenekten daha zor olanı seçtigin için ve kavgaya devam etmeye karar verdigin için

60 sayfayı skipleyerek yazıyorum, sıradışı bir konu olduğu kesin ama patinin böyle bir konuda arkanda duracagını tahmin etmek icin 60 sayfayı okumama gerek yok

veda konusuna gelirsek, fazla muhabbetimiz yok fakat patiyi pati yapan adamlardan (sdfs bunu yazarken acaba alınır mı diye düşündüm, güldürdü) biri olduğunu inanıyorum, fazla uzaga gitme

tesekkur ederim, biryere gittigim yok :D

Aluriel said:

abi bu kadar desteğin sebeplerinden bi tanesi de patiyi pati yapanlardan biri olması zaten. sonuna kadar da hakkediyor patiye kattıklarıyla ve birikimiyle vs tartışmaya bile gerek yok işin o boyutunu zaten..

üzülerek söylüyorum belki ama sıradan bi üye yada forum dışı birisi için patiden aynı desteğin verildiğini göremezdik bence. kimse yanlış anlamasın veya alınmaca gücenmece olmasın.

ya sunu okurken bir tuhaf oldum, ben herkes benden nefret ediyor saniyordum igrenc bir insan oldugum ve kisilik kurma problemlerim oldugu icin :D cidden bu kadar mutlu olmamin bir parcasi oldugum kisi olarak kabul edilmenin yaninda insanlarin gosterdigi sevgi ve alaka. GERCEKTEN beklemiyordum bunu. kendimi uzak tutup ifade edemez iken uzun uzun yazdigim wot lar ile bunu becerdiysem kendim olduktan sonraki potansiyelim korkutuyor beni. cidden benim durumumda olanlar icin ileride fake isimle olsada bir kitap yazma dusuncesi giderek baskin geliyor

bunun tek sorumlusuda sizsiniz! o kadar cok "senin kalemin guclu gayet, yazdigin okunuyor baymadan" temali yorum geldiki herkesten hani hic fark etmedigim bir yetenegin farkina vardim sanirim

di said:

Adamina gore degisirdi bence o. Gelip burda 24/7 troll olayim ya da milleti uyuz edeyim diyen tiplerden biri olsaydi yiyecegi troll'un haddi hesabi olmazdi ve yonetim de gayet goz yumardi zira "eglence" adi altinta yapilanlarin haddi hesabi yok. Ektigini bicmis olurdu kisi.

Yeni uye gelseydi yine troll varsayilirdi bu da yine bu yukardaki "eglence" anlayisinin urunu olurdu ki yeni uye niye gelip anlatsin bunu buraya ?

Yine de kendi adima konusacak olursam ben elimden geldigince izin vermezdim sanirim zira nefret ediyorum su eglence/troll adi altinda iteklenen cyber bully olayindan.

senelerdir en sert sekilde su olayi elestirmisimdir zaten genel moderasyonda yeni uyeleri kaciriyorlar, sifir tolerans gosterilmeli bu yilikliga diye. yazmaktan biktim ve sustum en sonunda, erken okul hayatinda korkunc bullying yemis biri olarak o hissi o kadar iyi biliyorumki...

salaklik yapanla dalga gecilir ama site kulturunu daha bilmiyor diye yeni gelen insanlari en ufak hatada sirtlanlara atmak? kabul edilebilir degil

hani bu kadar icten, bu kadar samimi olmama ragmen gene en cok sorulan sey "trolliyormusun bizi?" oldu, bende usenmeden herkese yuz ameliyati oncesi annemle cekilmis bir resmimi yolladim, normalde o resmi imha etmem gerekiyordu benim ve yuz ameliyati oldugumu hicbir yerde anmamam gerekiyordu. o kadar samimiyetsiz bir insan degilim, acik olmayi ve yalan soyleyip sir saklamamyi seviyorum :)

Kaede said:

bir de anitaci lezbiyen vegan femnazi oluyormus

abowww

gizli gizli kebaplari huplettigi halde veganim diye gezen YIGINLA insan biliyorum LGBT camiasindan. sirf hava olsun diye veganiz diye geziyorlar, kiz uzun uzun HAYVANLARA EZIYET EDIYORSUNUZ ALLAH BELANIZI VERSIN temali postlar atiyor obur yandan kiymali yaprak sarma hupletirken resmini yollamis ozelden.

anitayi su foruma ilk tasiyanlardanim :p hep diyorum katildigim yerler var ama yaptigi is teleseminar olunca ve amaci SJW lerin parasini yolup kolay yoldan zengin olmak olunca eh her turlu pisligi hakediyor

lezbiyen olmadigimdan eminim ayrica :3

feminizmi zaten oncedende svaunuyordum burda ama gerizekali diilim hani. bide femnaziler bizden erkeklerden nefret ettiklerinden daha cok nefret ediyorlar, bizden daha cok nefret ettikleri tek sey kadindan erkege gecis yapan kisiler, onlara direk gender traitor! muamelesi yapiyorlar.

http://theterfs.com/wp-content/uploads/2013/10/t_d_o_r__now_t_e_r_f_d_o_r_.png

'nuff said

[hr]
Sosyal ağlarda paylaş

paparnoz said:

Tüm bu olan bitenden sizin çıkardığınız şey ayrımcılık olmuş tebrik ettim.

ayrımcılık değil samimiyetsiz bir goygoyculuktan bahsediyorum. Yazımın ilk üç paragrafını da okursan neler çıkartıp ifade ettiğim net bir şekilde yazıyor. tabi tüm bunları görmezden gelip "sizim tüm çıkardığınız ayrımcılık olmuş tebriks" yazarak ancak kendini ve kendi kendini sürü halinde kandırabilenlerden olursun. Lütfen azıcık net olalım.

iyiki bu konuya tam vaktinde geldim. Sürü halinde takım taraftaları gibi neşeli bir grubun bir başkasına sürü halinde nasıl davrandığı da görülüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...