Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

woyt

Viktor said:

yaaa hala durup durup agliyorum, hepiniz muhtesemsiniz. Hayatimin en zor doneminde hic umudum olmiyan bir basligi suna cevirdiniz ve beni mesaja bogdunuzya...

nasil gidicem ben simdi? benden en tiksindigini sandigim insanalr bile bi sekilde facebooktan ulasip destek mesaji verip kal dediler, hani duygularim karman corman su anda ama cooook mutluyum

keske christmas da acsaymisim tam bole christmas mucizesi olucakmis cidden

cidden bunu haketmedigimi dusunuyorum ve bana verdiginiz deger icin sonsuuuuuz tesekkur ediyorum, 14 senede az da olsa bir seyler katmayi becerebilmisim suraya demekki

yazmaya devam edersem ama zamanla tarzimda ben kendimi yeniden buldukca degisicek, umarim bunu kabul edebilirsiniz ki arkadaslar icin en zor olan bu oluyor :( daha en buyuk destegim olan annem bile bir kizi oldugu gercegine alisamadi tam olarak ki annem icin bile bu kadar zor birsey iken nasil sizden bunu beklerim?

gerci suraya dipnot dusebilirim, tasindigimiz icin evi toparlarken rahmetli babamin ben dogmadan 3 ay once yeni dogucak olan kizina yazdigi bir time capsule bulduk ve saatlerce agladik >_< ilk mucadelemi annemin karninda benimle beraber tasidigi miyom a karsi vermis oldugum icin cinsiyeti tahmin etmeleri baya zormus. doktor "ben cocuklarin an karnindaki durusundan anlarim, kiz degilse bu diplomami yirticam" dedigi icin herkes kiz cocuk beklemis heh

neyse gene sacmalamaya basladim, karar almsitim cok kisisel detaylara girmiycem bu topicde diye ama asiri duyguluyum su anda >_<

ayrica alinip gucenmem ki zaten ozelden cok enteresan mesajlar geliyor durum ile ilgili :) memnuniyetle cevapliyorum hepsini, cinsellik bu akdar tabu olmasa bu ulkede buradanda yazardim ama su konunun icerigi bile bu ulke icin bir mucize cidden. haber sitelerindeki benzer konular altindaki yorumlari gorunce cekicle monitore saldirmak geliyor icimden -_-

oha cok ilginc lan. oki sayfalarin tamamini okumadim (Ain't Nobody Got Time for That! halen kullaniliyor mu yoksa tedavulden kalkti mi?)
Bayagi plot twist gelmis.

harbi buyuk bir cesaret yalniz. mesela ayakta hizli bir isemekten vazgecmek falan abi.. dusundum, ben sadece bunun icin bile erkek kalmayi dusunurdum. buyuk konfor bak.

her neyse, mutlu olun gerisi dert degil.

Hızlı işesen ne olacak. O hatunu kapıda dakikalarca bekleyeceksin. Tabi kız arkadaş, eşin yoksa np
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

taylanda gidecekmişsin son rotus icin bence seversin taylandı hem ucuz hem güzel yaşanır orada
bir süre kal tatil yap bence orada viki

33 gun kalicam thailandda ameliyat icin ama annemin iyi bir arkadasinin kocasinin turizm acentasi var, cok rahat is buluruz burda sana, havada kaparlar gel dedi

ailem o kadar uzaga gitmeme ragzi gelmiyor ama, avrupaya okay diyorlarda thailand cok uzak diyorlar iste
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Hollanda guzel secimmis mesela, neden orada kalamadi acaba?

bundan once ki mesajinda soyle bisey yazmis, hayalkirikligi olabilir

Laurelin said:

sonra hollandaya gittim kisa bir sure icin, ilk yurtdisinda yasama tecrubemdi ki ilk ay baya birsey gozlemleme sansim oldu ancak omru boyunca kendisini kisitlayan ulkesine ve o ulkenin insanina bok atmis biri olarak insanlarin ozunde heryerde ayni bok oldugunu bizzat gormek cok iyi bir duygu degildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Leopar said:

Esh said:

Hollanda guzel secimmis mesela, neden orada kalamadi acaba?

bundan once ki mesajinda soyle bisey yazmis, hayalkirikligi olabilir

Laurelin said:

sonra hollandaya gittim kisa bir sure icin, ilk yurtdisinda yasama tecrubemdi ki ilk ay baya birsey gozlemleme sansim oldu ancak omru boyunca kendisini kisitlayan ulkesine ve o ulkenin insanina bok atmis biri olarak insanlarin ozunde heryerde ayni bok oldugunu bizzat gormek cok iyi bir duygu degildi.

aksine cok istiyorum ama lisans kamu yonetimi, yuksek isletme olunca ve 28 yasinda sifir is tecrubesi olunca olmuyor o tabi. Kanada icin biraz arastirdim, 2 sene is tecruben olursa 40 yasina kadar zorliyabiliriz dediler ama zor yani oda

su durumumla zaten kasip erkek rolu yapip ise giremem goruntum yuzunden. ameliyatlardan ve kimlik degisiminden sonra ses sorununu halletsem bile SGK sagolsun essek gibi SU TARIHTE ISIM VE CINSIYET DEGISTIRMISTIR gibi bir not dusuyormus, direk gorebiliyormus isverenler ise alirken. bu yuzden meslegini yapamiyan cok tanidigim var, muhendis var direk calistirmiyorlar onu her kapi yuzune kapaniyor

dasaaa said:

ya bir de yuze, elmacik kemiklerine agri dagi olacak sekilde yaptirma gozunu seveyim.
bariz uzay yolu oluyor o. kral tv'de bi eleman vardi ya, adamin elmacik kemiklerinin kendine ait yuzleri vardi.

doktor fazla silikon kalmis ise, "nimet bu. atilmaz!" diyorsa goguse basmali. yanaga degil.

yuz ameliyatini oldum coktan :D doktorum elmacik kemiklerine ve yanaklara hayatta dokunmam cok iyi dedi reddetti, zaten ilk istek listem 7 maddemi neydi gereksiz diye 3 e dusurduler :)
Sosyal ağlarda paylaş

Konunun 30 sayfasını falan sabah işteyken okumuştum fırsat bulup yazamadım. Galiba ahmedinejad yazmıştı emin değilim, ben de bazı bazı uyuz oluyodum sana, her ne kadar bilgili olduğun şeyi konuşsan da bazı wotların kibir dolu geliyordu. Fikir ayrılığına düşüp 1-2 kere polemiğe de girmiştik yanlış hatırlamıyosam. Lakin o zamanlar bile çirkefleşmemiştin, saygılıydın. Zaten bu bi kaç sefer dışında wotlarını sıkılmadan okuduğum ender kişilerdensin. Bu kadar açıklamayı niye yaptım, hiç tanışmadık patideki yüzlerce insanla olduğu gibi, ama bir çoğunuzu gerçek arkadaş gibi görüyorum ben de. Yüz yüze tanışıp kaynatmayı çok istediğim insanlar var hakkaten burda ya, ne garip.

Neyse konuya döneyim, ben de mesela dindar olmaya çalışan bi insanım =P en azından hani hayata bakış açım o yönde, zaten homofobiklik de var hafiften. Gel gelelim ki senin olayın çok farklı bence gerçekten, kendin için neyin iyi olacağına emin olmuşsun, kendinden emin bir şekilde yoluna devam etmişsin, gerçekten takdir ettim ve sana olan saygım bin kat daha arttı, helal olsun.

Her şey gönlünce olsun, Tayland'da biraz da kafa dinlersin umarım, ameliyatların da iyi geçer inşallah, sonra da dışı değişmiş içi aynı viktorla burda wotlarını okumaya devam ederiz =)
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah supersiniz, bu aksamda uyku yok bana :D

24 saati coktan gectim ve 4 saatmi ne uyudum, topigi actigimdan beri mesaj cevapliyorum ve ZERRE yorulmadim. Beni tovbe etmeye ve hak dini yoluna cagirmaya calisanlara bile gayet ciddi ve uzun cevaplar yaziyorum :D

15dk lik sohretim buymus burda, tadinida cikardim baya ahah

orjinal planim topigi acip kacmakti direk, uzun sure girip bakamadim bile neler yazilmis diye korkudan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...