Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Baban veya çocuğun yapsa "daha da" anlayışlı olursun bence
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Tıbbi bir durum, baban ve çocuğun için daha da anlayışlı olmanı gerektirir.
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 forgiver said: ya samimi olarak bir şey sorcam buarada herkes laylom lom mjlar atmışda babanz ya da çocuğunuz böyle bir şey yapsa böle tepki verebilir miydiniz böyle bir şey yapmak ne ki? yanlış bi şeyi düzeltmiş ekstra napmış? zaten böyleymiş biz anlayamamışız nasıl da anlayamamışız nasıl da ilgisizmişiz nasıl da bunu paylaşabileceği kişi olamamışız yıllarca diye üzülürsün daha ne yapabilirsin?
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Eskiden "Viktor Reyis" di, artık "Viki Reyis" deriz, bizim için farketmez. Şurda adam akıllı yüz yüze tarih, din vs vs sohbet etmek istenecek sayılı insanlardansın. Yaşadığın değişim büyük, biz dışardan bakan insanlar için yaşadıklarını anlamak imkansız ama endişen "kimlik" ise, buradaki çoğu insan için kimliğinden ziyade "kişiliğin" önemli. Sıfırdan başlamak güzel olabilir ama bu kominitede de seni dışlayacak bir insan evladı çıkmaz tahminimce. Ülkede kimlik bunalımı yaşayan çok sayıda insan var, gerek ailesel, gerek toplum baskısından yıldıkları için. O yüzden bu adımı atabilmiş ve canın nasıl isterse öyle yaşamaya başlayabildiğin için seni yürekten kutlarım. Yeni adın ve kimliğinle hem mutlu ol inşallah.
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Sen ne yapardin forgiver? cocugu oldurecek halim yok, kardesim cocugum arkadasim falan olsa napacaksin, arkadasin o, silip atacak misin?
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Redeagle said: Tıbbi bir durum, baban ve çocuğun için daha da anlayışlı olmanı gerektirir. biraz baktım da hormonal bir şey yok psiklojik bir karar olarak geçiyor
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Kız arkadaşımın yükseklisans tezi Türkiyede Cinsiyet Ayrımcılığı ve Seks İşçiliği idi, onun sayesinde 1 sene lgbt partilerine defilelerine filan gidiyorduk iki hetero, dernekte çalıştığı için. Viktor sende derneğe üye olmak istersen sana yardımcı olabilir kız arkadaşım. Derneğin adını hatırlamıyorum ama Odakulede baya bilindik.
Soris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Ya biraz düşününce aslında önemli bir olay değil lan bu. Yani evet hepimiz insanız bir cinsiyetimiz var ama bu içinde bulunduğumuz yapının ikici olmasından kaynaklanıyor yani ister yin diyin ister yang diyin. Cinsiyeti veya bu boyutta bizi tanımlayan şeylerden çok daha önemli bir şey var o da can. Yani senin de benim de içinde olan şey. Bizi bağlayan insanlaştıran bu. Bu topicte herkesin Viktoru desteklemesine sebep olan şey bu. Hepimiz canlıyız ve hepimiz sevgi ile evrimleşme şansını içimizde taşıyoruz. Ben tekrar saygı duyuyorum insanların kendi kararlarına almasına. Her türlü başarılar ve güzellikler olmasını diliyorum ve nazikçe yazdıklarıma cevap verdiği için de Viktora teşekkür ediyorum. Ruhun güzel umarım bedeninde aynı güzelliğe sahip olacak.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 psikolojik olan ve hormonal olan farklı şeyler viktor saolsun postlamıstı bunu zamanında hatta erkeklerın %20 sının erkek olduğunu kadınlarında %20 sının kadın olduğunu gösteren bı calısma vardı. Wikisi bile var. o topa girmeyin gençler
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Lord_Argos said: Kız arkadaşımın yükseklisans tezi Türkiyede Cinsiyet Ayrımcılığı ve Seks İşçiliği idi, onun sayesinde 1 sene lgbt partilerine defilelerine filan gidiyorduk iki hetero, dernekte çalıştığı için. Viktor sende derneğe üye olmak istersen sana yardımcı olabilir kız arkadaşım. Derneğin adını hatırlamıyorum ama Odakulede baya bilindik. işte beklenen yorum.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 forgiver said: xexke trollüyor olsaydın bu topicde Muhafazakar proc gelmiş zaten 3 sayfa önce, kaçırmışsınız.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 kaçırmadım da ben havamda deılım tukuruk bezım agrıyor
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 viktor gibi bilgili, görgülü birine lord argos dernek üyeliği için yardımcı olacak asds
Soris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Fistan said: viktor gibi bilgili, görgülü birine lord argos dernek üyeliği için yardımcı olacak asds AHAHAHAHAHAH ÇOK GÜLDÜM
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 viktor denildiği zaman aklıma hep bu resim geliyor; http://forum.paticik.com/thumbnails/507/b76/6a9/6da/077/ef2/697/858/84f/456/19_450xNULL.jpg 2007 civarında konu dışında sık sık görürdüm bu resmi. geçmiş olsun viktor, Allah yardımcın olsun.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bak bundada haklısın şimdi. Meksika açmazına giricez forgiver said: yalan tepki mi vereyim
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 forgiver said: yalan tepki mi vereyim Merak ediyorum abi, çok samimiyim. Ne düşünüyorsun bu konuda? Neden yanlış olduğunu düşünüyorsun yani?
Holy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 forgiver said: yalan tepki mi vereyimYukarıdaki sorulara ek olarak; sence biz yalan tepki mi veriyoruz?
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 sanssizsansli said: Lord_Argos said: Kız arkadaşımın yükseklisans tezi Türkiyede Cinsiyet Ayrımcılığı ve Seks İşçiliği idi, onun sayesinde 1 sene lgbt partilerine defilelerine filan gidiyorduk iki hetero, dernekte çalıştığı için. Viktor sende derneğe üye olmak istersen sana yardımcı olabilir kız arkadaşım. Derneğin adını hatırlamıyorum ama Odakulede baya bilindik. işte beklenen yorum. Abi ben heteroyum yalnız.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Holy said: forgiver said: yalan tepki mi vereyimYukarıdaki sorulara ek olarak; sence biz yalan tepki mi veriyoruz? ben kendim için yazdım, nerden bileyim sizin samimiyetinizi Xaenin said: forgiver said: yalan tepki mi vereyim Merak ediyorum abi, çok samimiyim. Ne düşünüyorsun bu konuda? Neden yanlış olduğunu düşünüyorsun yani? yanlışlığı doğruluğu ile ilgisi yok hani dna ya da hormonal bir veri olsa söyleyecek bir şeyim yok ama tırnağın kanıyor diye parmağını kesmessin bu kadar basit
Holy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Psikoloji bilimini çöpe attın biraz önce, teşekkürler.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Xaenin said: forgiver said: yalan tepki mi vereyim Merak ediyorum abi, çok samimiyim. Ne düşünüyorsun bu konuda? Neden yanlış olduğunu düşünüyorsun yani? çünkü allah, örf, adet, yandı devreler.
Öne çıkan mesajlar