Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
forgiver said:

ya samimi olarak bir şey sorcam
buarada herkes laylom lom mjlar atmışda
babanz ya da çocuğunuz böyle bir şey yapsa böle tepki verebilir miydiniz

böyle bir şey yapmak ne ki? yanlış bi şeyi düzeltmiş ekstra napmış?
zaten böyleymiş biz anlayamamışız nasıl da anlayamamışız nasıl da ilgisizmişiz nasıl da bunu paylaşabileceği kişi olamamışız yıllarca diye üzülürsün daha ne yapabilirsin?
Mesaj tarihi:
Eskiden "Viktor Reyis" di, artık "Viki Reyis" deriz, bizim için farketmez.

Şurda adam akıllı yüz yüze tarih, din vs vs sohbet etmek istenecek sayılı insanlardansın. Yaşadığın değişim büyük, biz dışardan bakan insanlar için yaşadıklarını anlamak imkansız ama endişen "kimlik" ise, buradaki çoğu insan için kimliğinden ziyade "kişiliğin" önemli. Sıfırdan başlamak güzel olabilir ama bu kominitede de seni dışlayacak bir insan evladı çıkmaz tahminimce.

Ülkede kimlik bunalımı yaşayan çok sayıda insan var, gerek ailesel, gerek toplum baskısından yıldıkları için. O yüzden bu adımı atabilmiş ve canın nasıl isterse öyle yaşamaya başlayabildiğin için seni yürekten kutlarım.

Yeni adın ve kimliğinle hem mutlu ol inşallah.
Mesaj tarihi:
Kız arkadaşımın yükseklisans tezi Türkiyede Cinsiyet Ayrımcılığı ve Seks İşçiliği idi, onun sayesinde 1 sene lgbt partilerine defilelerine filan gidiyorduk iki hetero, dernekte çalıştığı için.

Viktor sende derneğe üye olmak istersen sana yardımcı olabilir kız arkadaşım. Derneğin adını hatırlamıyorum ama Odakulede baya bilindik.
Mesaj tarihi:
Ya biraz düşününce aslında önemli bir olay değil lan bu. Yani evet hepimiz insanız bir cinsiyetimiz var ama bu içinde bulunduğumuz yapının ikici olmasından kaynaklanıyor yani ister yin diyin ister yang diyin. Cinsiyeti veya bu boyutta bizi tanımlayan şeylerden çok daha önemli bir şey var o da can. Yani senin de benim de içinde olan şey. Bizi bağlayan insanlaştıran bu. Bu topicte herkesin Viktoru desteklemesine sebep olan şey bu. Hepimiz canlıyız ve hepimiz sevgi ile evrimleşme şansını içimizde taşıyoruz.
Ben tekrar saygı duyuyorum insanların kendi kararlarına almasına. Her türlü başarılar ve güzellikler olmasını diliyorum ve nazikçe yazdıklarıma cevap verdiği için de Viktora teşekkür ediyorum. Ruhun güzel umarım bedeninde aynı güzelliğe sahip olacak.
Mesaj tarihi:
psikolojik olan ve hormonal olan farklı şeyler

viktor saolsun postlamıstı bunu zamanında

hatta erkeklerın %20 sının erkek olduğunu kadınlarında %20 sının kadın olduğunu gösteren bı calısma vardı. Wikisi bile var.

o topa girmeyin gençler
Mesaj tarihi:
Lord_Argos said:

Kız arkadaşımın yükseklisans tezi Türkiyede Cinsiyet Ayrımcılığı ve Seks İşçiliği idi, onun sayesinde 1 sene lgbt partilerine defilelerine filan gidiyorduk iki hetero, dernekte çalıştığı için.

Viktor sende derneğe üye olmak istersen sana yardımcı olabilir kız arkadaşım. Derneğin adını hatırlamıyorum ama Odakulede baya bilindik.

işte beklenen yorum.
Mesaj tarihi:
viktor denildiği zaman aklıma hep bu resim geliyor;

http://forum.paticik.com/thumbnails/507/b76/6a9/6da/077/ef2/697/858/84f/456/19_450xNULL.jpg

2007 civarında konu dışında sık sık görürdüm bu resmi.

geçmiş olsun viktor, Allah yardımcın olsun.
Mesaj tarihi:
sanssizsansli said:

Lord_Argos said:

işte beklenen yorum.

Abi ben heteroyum yalnız.
Mesaj tarihi:
Holy said:

forgiver said:

yalan tepki mi vereyim
Yukarıdaki sorulara ek olarak; sence biz yalan tepki mi veriyoruz?

ben kendim için yazdım, nerden bileyim sizin samimiyetinizi

Xaenin said:

forgiver said:

yalan tepki mi vereyim

Merak ediyorum abi, çok samimiyim. Ne düşünüyorsun bu konuda?

Neden yanlış olduğunu düşünüyorsun yani?

yanlışlığı doğruluğu ile ilgisi yok
hani dna ya da hormonal bir veri olsa söyleyecek bir şeyim yok ama
tırnağın kanıyor diye parmağını kesmessin bu kadar basit
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

forgiver said:

yalan tepki mi vereyim

Merak ediyorum abi, çok samimiyim. Ne düşünüyorsun bu konuda?

Neden yanlış olduğunu düşünüyorsun yani?

çünkü allah, örf, adet, yandı devreler.
  • Yeni Oluştur...