Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 %2 civari bir pismanlik var sanirim ama 20 yillik filan bunu hatirladigim calisma. Bir de IAmA vardi bu konuda, buldum: http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/i0i44/iama_mtf_transgender_woman_who_regrets_it_ama/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Senin için üzüldüğüm tek konu, bomboş beyinleriyle ünlü yada güç sahibi olmuş insanların domine ettiği bir ülkede dünyaya gelmiş olman. Onun dışında seninle ilgili yanlış hiç bir şey yok. Umarım ulaşmak istediğin hayata en kısa ve en sıkıntısız şekilde ulaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 nasıl yok etmiş kasları öyle yoksa fotoların cogu makyaj + dogru acı olayı mı gerçi bu ablanın youtubeda videosu da vardı sanırım edit:ohoo ben yazana kadar sayfa atlamıs bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ya benim anlamadığım nokta sen mutluysan verdiğin kararla etrafı niye umursuyorsun? yaşadığın ülke dünyanın sayılı bok çukurları arasında zaten ve bunun farkındasın kendin de. gerçek hayatta tanımıyorum seni ama ailen ve çevren de destek oluyormuş bu kararında sana. daha ne istiyorsun? forumu bırakmak falan bunlar çok saçma hareketler. yıllardır parçası olduğun, bi sürü şey kattığın bi community niye bırakasın ki? hele ki bunu millet laf eder, troller diye yapmak hiç akıl işi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 patiyi seviyorum ya. hani "eski pati degil" vs kafasinda olanlar buyuk haksizlik ediyor bence. tamam 10 sene once cogumuz cocuktuk, sicak guzel bi ultima communitymiz falan vardi o ayri. ama yine daha 7-8 sene once "aa kiz arkadasimla anniversarymiz patiye uye oldugum gunle ayniymis" diye actigim amacsiz eblek konunun en az 10 kisinin "tamam lan tamam kiz arkadasin varmis anladik ezik ya" diye ciddi ciddi saldiriya ugradigini hatirliyorum. yillar gecti, insanlar is guc sahibi oldu, evlendi cocuk yapti vs, cogunun profili degisti, forumdaki anlayis ve ortam guzel bir seviyeye ulasti bence. forumda yazdigi ciddi mesaj sayisi 10%'u asmayan benim gibiler icin bile pek cok acidan iyi bir sosyal komunite haline geldi. su topikin acilmasi ve gidisati da bu gelisme egrisinin peak noktasidir, su andan sonra bayagi degerlendi benim icin bu topraklar. sagol viktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Flassh said: nasıl yok etmiş kasları öyle yoksa fotoların cogu makyaj + dogru acı olayı mı gerçi bu ablanın youtubeda videosu da vardı sanırım sağlam cardio ile yağ, kas ne varsa yakarsın. çok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 supplement ve protein ağırlıklı beslenmeyi kes. çalışmayı bırak veya sadece kardiyo neyim yap gider kaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Rasmon said: bu trans sürecinden sonra pişman olmak gibi ihtimal var mı? intehara tesebbus orani gecis yapmayanlarda %47 mi ne, gecis yapanlarda %3 civari diyorlardi en son pisman olan cok az sayida olsada var ama cok rahat guruplanmis bunlar anketlerde, 4 gurup var -ailesi ve cevresi tarafindan bok gibi muamele gordugu icin pisman olanlar -aslinda escinselken yanlis dusuncelerle bu ise kalkisanlar ki turkiyed ebu gurup fazla, hicbir sey bilmedikleri icin "hmm erkeklerden hoslaniyorum ben o zaman kadinim heralde cunki baska turlu birsey nasil olsun?" seklinde malca dusunuyorlar. Sokaklardaki travestilerin cogu bu sekilde ne yazikki ve ameliyat olurlarsa cidden intihara kadar gidiyor bu pismanlik. -kadin gibi giyinmekten cinsel haz alan fetishi olan insanlar veya baska fetishler yuzunden bu yola girenler. En meshurlari bugun multiplayer oyunlarin anasi sayilan dani bunten berry ki M.U.L.E. u ona borcluyuz misal, will wright sims i onun anisina adamisti misal. -hicbir sorunu olmadigi halde "karsi cinsin hayati daha kolay" diye dusunup bunu yapanlar ki bunlari ayiklamak icin bin turlu kural kondu tani, tedavi ve ameliyat izni sureclerinde genede arada cikiyor boyle. En meshurlari iranli isadami sam hashimi veya samantha kane http://2.bp.blogspot.com/_QZDFf6yb8u0/TOQxjKVx-nI/AAAAAAAAALk/b5hX77YGTjo/s1600/samantha-kane-300x229.jpg dolar milyoneri, guzellik kralicesi olan karisindan ayrildiktan sonra "ya karim bir gun bile hayatinda calismadi ben ise hep sorumluluk aldim, bende herkesin bana kapilari acmasini, bana cicek gibi davranmasini ve erkek olmanin getirdigi sorumluluklardan kurtulmayi istiyorum" diyip bu ise kalkisiyor, bok gibide parasi oldugu icin resimden belli oldugu gibi bayada iyi sonuc aliyor sonra kadin olmaktan nefret ettigini, yanlis secim yaptigini fark ediyor filan ve suruyle dava aciyor gecis surecinde ona yardim eden insanlara ve yeniden erkek oluyor filan heh karisik konular bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 http://i.imgur.com/KlTjeSR.jpg olm ben korkmaya başladım lan sporu falan bıraksam mı baksana son levela gelince karakter kendini resetleyip female olarak başlıyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 GERGE said: %2 civari bir pismanlik var sanirim ama 20 yillik filan bunu hatirladigim calisma. Bir de IAmA vardi bu konuda, buldum: http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/i0i44/iama_mtf_transgender_woman_who_regrets_it_ama/ su ama guzeldi baya, cokta boyle 9/10 birseydi bu ama kafasi karisik ve yanlis nedenlerle bu ise kalkismis iste cok sert kriterler var bu serece baslayip ameliyat olabilmek icin, ingilterede NHS de insanlar 3 sene filan surunuyor resmen gatekeepingle filan ama genede insanalri kendi aptalliklarindan korumayi basaramiyor bunlar chanlarda cok var "I wish to be the little girl" modunda olan ve tamamen yanlis nedenlerle bu ise kalkisip hicbri doktora gitmeden hormona basliyanlar filan ki doktorlarda korkunc cahil bu konuda cogu zaman, kucuk marjinal bir azinlik oldugumuz icin bilim de yeteri kadar ilgilenmiyor bizlerle o yuzden korkunc bilgi kirliligi var. Bu ise baslarken kendi tezime calistigimdan 5-6 kat daha fazla makale vs taramisimdir ki 3 farkli universitenin veritabani aboneliklerini kullanmistim. Genede tatmin edici bilgiye erisemedim dogru duzgun arastirma yapilmadigindan. Bide uzun zamandir zaten pismanlik hikayelerini okuyup hep "evet evet boyle bi ise kalkisirsan kesin pismanlik duyucaksin sende! sen o ucubeler gibi degilsin!" diye kendimi ikna etmeye calisiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 olm çok tatlısın lan. tahmin ettiğim cevapları veriyorsun hep. mutlu olmak sana çok yakışmış sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Viktorla özelden konuşuyoruz ve gerçekten kendisi güzel bir insan. Onun konusuyla ilgili demiyorum ama en basitinden bir iş değiştirirken, şehir değiştirirken, sevgiliden ayrılırken falan bile insan neler düşünüyor ne kadar zor kararlar veriyor. Arkadaşın ki ise bambaşka bir olay bambaşka bir zorluk. Gerçekten tebrik ediyorum inşallah ileride mutlu ve gülerken ki mesajlarını görücez. Bu toplumun totaliter-muhafazakar kimliğini biraz da olsun bu şekilde yıkıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Jaegerjaquez said: http://i.imgur.com/KlTjeSR.jpg olm ben korkmaya başladım lan sporu falan bıraksam mı baksana son levela gelince karakter kendini resetleyip female olarak başlıyo galiba overkompanse ediyorlar cunki >_< kas yaparsam gercek bir erkek olurum, evlenip cocuk sahibi olursam gercek bir erkek olurum, askere yazilip savasa gidersem gercek bir erkek olurum vs vs yiginla ama yiginla eski asker var ki sanirim en unlusunu hepimiz biliyoruz, eski aidyla bradley yeni adiyla chelsea manning http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/ab/Chelsea_Manning_with_wig.jpg gender dysphoria yi bastirabilmek icin askere yazilip hiper maskulen bir ortamda iyice kecileri kacirarak ABD tarihindeki en buyuk skandallardan birine imza atan "kahraman" veya "vatan haini" meshur wikileaks belgelerini sizdiran kisi, cablegate in yaraticisi ki dunyayi temellerinden sarsmayi basardi ortaya cikardigi savas gunlukleri ve abd ordusunun insan haklari ihlalleri ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 niye gidiyorsun ki daha iyi bir fikrim var, burda kal eblehlik yapanlar da ban yesin win-win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Bol şanslar. Umarım herşey gönlünce olur Viktor. Sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmen dileğiyle. Cesaretin için ayrıca tebrik ediyorum. Artık forumun bir parçası olamayacağını düşündüğünden bırakmayı seçiyorsan eğer bence tekrar düşün. Konusundan şaşmadan devam edip bu kadar mesaj alan pek konu yoktur herhalde. Bazen kafa dağıtmak, bazen öğrenmek bazen de kızmak için iyi bir yer paticik. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 xexke trollüyor olsaydın bu topicde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Jaegerjaquez said: http://i.imgur.com/KlTjeSR.jpg olm ben korkmaya başladım lan sporu falan bıraksam mı baksana son levela gelince karakter kendini resetleyip female olarak başlıyo galiba Abi konu ciddi ok ama şu lafa güldüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 2 şey dicem ben de tanımıyorum seni ama şu postta bu kadar eski patiyi hortlattıysan gerçekten seviliyosun. bu kadar sevenini yalnız bırakman adil olmaz dsf kadın olsan da sendeki balls ağırlığı çoğumuzdan kat kat fazla belli ki /respect yolun açık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Bu arada dsm-5'de disoder olarak anılmayan tek sendrom gender dysphoria imiş, güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Ben şeyi merak ediyorum asıl, kararını paylaşmaya başladığın zaman çevrende aldığın olumlu nötr yada negatif tepkilerden. Özellikle bunu doğal karşılamayan ama sadece yine yaşadığı toplumun baskısı sayesinde kabul eden ve normal karşılayan insanları ayırt edebiliyor musun ? Yani demokratik, medeni bir görünümde olup sadece saygı gösterme babında onaylayan ama aslında samimi olmayan içinden kabul edemeyenleri çok fazla. Yani ortamda çok fazla gay transgender vs. ile olsun abi onlarda insan diye dolaşıp ama iş onlarla samimi olmaya gelince gereken hassasiyeti gösteremeyende çok insan var. Yani yine toplumsal baskı ile olayı normal karşılayıp ama içten gereken medeni cesareti gösteremeyenler çok. O neticede bence bu kararının foruma etkisi pozitif olucaktır diye düşünüyorum. İnsanların gerçekten olayın gayet normal bir süreç olduğuna ve zamanla meraklarınıda giderip sokakta gördüğü zaman aa bak bak gay filan gibi modlardan çıkabiliceklerine inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Gerçekten çok takdir ettim, umarım hep çok mutlu olursun ve minimum zorlukla karşılaşırsın. Bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 iyide samimi olmamakla aman abi olsunlar nolcak bambaşka seyler ki. "banane gaylerde olsun ama ben homofobikim bana ılısmesınler" diyebilir bi insan. Gidip dalaşmadıkça sorun yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 23 sayfayı okuyamadım, sadece ilk post ve devamındakilere bakabildim. Forumda kalmaya karar verdiysen sevinicem ben de. Kolay yolu secme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Yok ama bu sefer kişi kendini yalnız hissetmeye devam ediyor işte. Sonuçta topluluk içinde farklı olarak değil normal olarak karşılanabilmeleri için bu gerekli. Samimiyet yoksa insanların sokakta farklı bir yaratık görmüş gibi tepki vermeleri her ne kadar saygı gösterselerde yine insanı izole olmaya iten bir duruma sokuyor. Benim dediğim biraz utopik bu ülke için ama ben bile şahsen şuanda olaya normal bir insan gözüyle bakamıyorum. Çünkü oturup bir tanesi ile bile tanışıp konuşmuşluğum onunla samimi olmuşluğum yok abi. Bunun gibi işte bireysel eğitim gerekli bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 lan adam abazanlığımızdan korktuğu için forumu bırakyor asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar