Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Somon said: Zikko said: özet var mı ? viktor hastalaanmış hastalıgı eşcinselliğin bilimsel ismi gibi bişiy anlamadım bende kimyasal olarak yapısı bozuldugu için tedavi edilemez milyonda 1 görünen amansız bir hastalık ismi flebisti galiba işte eşcinsel olmuş Abi baktıkça sinirlerim bozuluyor gerçekten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ne oldu şimdi özeti var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Toplumdaki cinsiyet kimliğiyle ilgili ne kadar yanlış düşünce tarzı varsa adam tek posta sıkıştırmayı başarmış, ayrıca tebrik etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 tamam trollmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 HASTALIĞI EŞCİNSELLİĞİN BİLİMSEL İSMİ GİBİ BİŞEYMİŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 İnşallah dayak yersin Somon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 trolüde mi kaldıramıyorsunuz adam söylemiş işte adamı tü kaka diye engelli biri gibi acıyarak niye bakıyorsunuz viktor dün neyse bugunde aynı adam ne farkı var dün adama LA GAY naber diye şaka yaparken bugun ben geyim dediginde LA GAY demekten vazgeçmeniz komik degil mi ölümcül bir hastalıgıda yok neticede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 trolmüş değiştirdim sfdgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 tamam konunu günah keçisi olayımd aolay kapansın hadi vurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Xaenin said: Toplumdaki cinsiyet kimliğiyle ilgili ne kadar yanlış düşünce tarzı varsa adam tek posta sıkıştırmayı başarmış, ayrıca tebrik etmek lazım. Abi hayatımı insanları internette offend etmeye adadım, asla bu kadar yogunlaştıramadım hassasiyetsizligimi. Teach me your ways, bigot-sama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Of hahaha ulan ne salaksınız ya hemen atlıyorsunuz baitlere. Bu yüzden seviyorum sizi şapşallar =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 O tanım komik lan baya kötü niyetli de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 şapşirikler hepinizi çok seviyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Somon said: tamam konunu günah keçisi olayımd aolay kapansın hadi vurun Abi son 2 saattir bunu bekliyorum, lütfen geri adım atma. http://i.imgur.com/aKUNMsZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 somon öyle bir mesaj atmış ki insan "10000 kişiyle paylaşırsak yardım eli uzanacak" diye bitmesini bekliyor. herif facebooktaki okuduğunu anlamamış random char çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 lan adam komiklik yapmış amma takıldınız ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 0ne de ingilizce konuşamayınca "ben sizi trollüyorum" derdi, hatırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 axedice said: Of hahaha ulan ne salaksınız ya hemen atlıyorsunuz baitlere. Bu yüzden seviyorum sizi şapşallar =D https://collegecandy.files.wordpress.com/2013/07/monday_slap.gif?w=500&h=344 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 http://imgur.com/a/qWpxv yalnız burada çirkin çirkin erkekler ne güzel hatun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Rasmon said: http://imgur.com/a/qWpxv yalnız burada çirkin çirkin erkekler ne güzel hatun olmuş. ortadaki kıza ortamda denk gelsem arabayı evi satıp üstüne yatırırım edit: 2010 daki haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Valla ben de bazılarına şimdi.... hımfıs hımfıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Ya tamamda adam gay değilmiş ki erkek bedeninde doğmuş bir kadınmış şimdi race change basıcak bedenini değiştirecek. Çok cesur bir davranış takdir ettim. Düşünsenize biz hayatımızdaki basit korkularımızın bile üstesinden gelemiyoruz birde bu insanın üstesinden geldiklerine bakın. Eğer doğruysa cidden saygı duydum ve başarılar diliyorum ama nedense trolleniyoruz gibi bir his var içimde. Umarım yanılıyorumdur haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 http://i.imgur.com/HrgAIim.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 dahi anlamındaki deyi bitişik yazmış, vurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 lana için hayat hala aynı mesela. http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/10/25/article-0-15ABE309000005DC-658_634x827.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar