Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Somon said:

Zikko said:

özet var mı ?

viktor hastalaanmış hastalıgı eşcinselliğin bilimsel ismi gibi bişiy anlamadım bende kimyasal olarak yapısı bozuldugu için tedavi edilemez milyonda 1 görünen amansız bir hastalık ismi flebisti galiba işte eşcinsel olmuş

Abi baktıkça sinirlerim bozuluyor gerçekten ya.
Sosyal ağlarda paylaş

trolüde mi kaldıramıyorsunuz adam söylemiş işte adamı tü kaka diye engelli biri gibi acıyarak niye bakıyorsunuz viktor dün neyse bugunde aynı adam ne farkı var

dün adama LA GAY naber diye şaka yaparken bugun ben geyim dediginde LA GAY demekten vazgeçmeniz komik degil mi ölümcül bir hastalıgıda yok neticede
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Toplumdaki cinsiyet kimliğiyle ilgili ne kadar yanlış düşünce tarzı varsa adam tek posta sıkıştırmayı başarmış, ayrıca tebrik etmek lazım.

Abi hayatımı insanları internette offend etmeye adadım, asla bu kadar yogunlaştıramadım hassasiyetsizligimi.

Teach me your ways, bigot-sama.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tamamda adam gay değilmiş ki erkek bedeninde doğmuş bir kadınmış şimdi race change basıcak bedenini değiştirecek. Çok cesur bir davranış takdir ettim. Düşünsenize biz hayatımızdaki basit korkularımızın bile üstesinden gelemiyoruz birde bu insanın üstesinden geldiklerine bakın. Eğer doğruysa cidden saygı duydum ve başarılar diliyorum ama nedense trolleniyoruz gibi bir his var içimde. Umarım yanılıyorumdur haha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...