eldar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bilkent'e türkiye'nin en büyük hastanesini inşa edecekler, 3 bin yataklı. O yüzden kiralar artmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ev sahibi 700.000 eden evin aidatını ödeyecek kapasitede olmadığı ve kimse 1-1.5k arasına kiraya tutmadığını düşünürsek ben balına tuttum evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 eldar said: bilkent'e türkiye'nin en büyük hastanesini inşa edecekler, 3 bin yataklı. O yüzden kiralar artmış olabilir. bilkentte kiralar hep yüksek. eskiden 1+1de 900tl+aidata kalıyodum. hastaneyle ilgisi yok sebebinin. genelde öğrenci zaten yaşayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Karag8z said: çayyolunda VENUSKENT sitesinde yeni ev tuttum 700 + 300 aidat. Venüskent çayyolu değil bu arada. Etimesguta bağlı (şayet ankaradan gittiğimden beri çayyolunun oralara Venüskent diye bi site inşa etmedilerse). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 moriarty said: . genelde öğrenci zaten yaşayan. bilkenttekilere burslular haric pek ogrenci demiyorlardi zamaninda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Karag8z said: ev sahibi 700.000 eden evin aidatını ödeyecek kapasitede olmadığı ve kimse 1-1.5k arasına kiraya tutmadığını düşünürsek ben balına tuttum evi. yapracık ın yarı yolu yer nası 700 ediyor ısınma dahil aidat değilse inanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ısınma dahildir 300'e ben oyak10 da 250 veriyordum işte, güvenlik ısınma park/bahçe vs işin ilginci istanbulda havuzlu spor salonlu saçma sapan şeyleri olan yere 165 aidat veriyorum, ısınma yok tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 e ısınma için de 6 ay kadar 250 300 ödeyeceksin sanırsam senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ne kadar gelicek bilmiyorum fatura ama yalıtımı bayağı iyi binanın, tek petek %50de şort + tshirt kombinasyonu ile duruyorum şimdilik. havalar daha soğursa açıcaz tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 hayırlısı artık lşasdjklas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 tutuğum ev ile başkent üniversitesi arasında 700 metre var. ev bağlıca tarafında değil. o tarafta 400 e villa var. tutuğum evin karşısında residans inşaatı var 1+0 evler 220.000 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Herkesin tuttuğu kendine. Benim ev kirası kadar aidat verenler varmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Ev fiyatları hayvan gibi pahalı değil mi ya? Bi apartman dairesine (istediği kadar lüks olsun) 2m vermek nedir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 kerizliktir. tdk ya böyle girmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 dana22 said: moriarty said: . genelde öğrenci zaten yaşayan. bilkenttekilere burslular haric pek ogrenci demiyorlardi zamaninda.. abi yani ne diyolardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 moriarty said: abi yani ne diyolardı? sansli insanlar.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 65 kisilik sectionun neredeyse yariaindan cogunun faha fiyatlara ozel ders aldigi bir universiteye yakin olmasindan kaynaklanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 dana22 said: moriarty said: abi yani ne diyolardı? sansli insanlar.. :) bursla alakasi yok suradaki ogrencinin durumunun. disardan yorum yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bi bitmediniz be dana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Daemir said: kerizliktir. tdk ya böyle girmeli bence. 3m den satarsan degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Bilkentteki zengin kızlarda çok eyi yaw, porşla okula gelen kızlar vardı vaheyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 kaç tane porshe ile okula gelen kız olcak ya 3-4 tanedir max. o kadar bile yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Kızlara porş verilir mi ya. Hatta kızlara araba mı verilir. Sokağa elimizle intihar bombacısı salıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Vay seksist ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 bunlar hep kompleks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar