Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Edriel said:

son exp'in kartları tırt çıktı ya çok bi yeni build getirmedi iyi bir exp lazım oyuna yoksa bayıcak

aynen ya

geçen hemet çıktı, tinkmasterla 8 mana silence+assassinate gibi abuk sabuk şeyler deniyorum artık

bir kere tirion geldi ona comboladım o muhteşem oldu ehueh
Mesaj tarihi:
10 manadayız. 5hp 12 armorum var. Adamda 4 ya da 5 kart kalmış. Boardu bomboş. Benim boardta sadece Belcher var ama olsun. Adam Mechmage sonuçta. Nefesi kesilmiş. Elimde 9 kart var. Zaten her turn armor up yapsam kazanırım diyorum.

Bir mage'e Unstable portaldan antonidas gelmesi nedir ya???
Antonidas'ı 4 manaya koydu yere. Frostboltx2 + 2. portalı attı. (Execute kalmamıştı)2. Portaldan da Sunwalker geldi. oooh rahat rahat kazandım derken verdim oyunu.

Çıldırmamak elde değil.
Mesaj tarihi:
Aceace said:

10 manadayız. 5hp 12 armorum var. Adamda 4 ya da 5 kart kalmış. Boardu bomboş. Benim boardta sadece Belcher var ama olsun. Adam Mechmage sonuçta. Nefesi kesilmiş. Elimde 9 kart var. Zaten her turn armor up yapsam kazanırım diyorum.

Bir mage'e Unstable portaldan antonidas gelmesi nedir ya???
Antonidas'ı 4 manaya koydu yere. Frostboltx2 + 2. portalı attı. (Execute kalmamıştı)2. Portaldan da Sunwalker geldi. oooh rahat rahat kazandım derken verdim oyunu.

Çıldırmamak elde değil.

Hahaha çok fena olmuş. Ben 10 kere falan kullandım. 3 kere hungry crab geldi lan ahaha.
Mesaj tarihi:
huzur randuin'de.. tam oyundan baymaya baslamisken tekrar zevk geldi..

edit: kullandigim randuin deck'i de bu - http://www.hearthpwn.com/decks/241894-totalbiscuits-randuin-2-electirc-boogaloo-deck
Mesaj tarihi:
Spyro said:

huzur randuin'de.. tam oyundan baymaya baslamisken tekrar zevk geldi..

edit: kullandigim randuin deck'i de bu - http://www.hearthpwn.com/decks/241894-totalbiscuits-randuin-2-electirc-boogaloo-deck

evet süper deckmiş !
Mesaj tarihi:
arenada üst üste 2 tane ysera'lı rakiplere yenildim... hele az önce yenildiğim rogue. ysera indi bende tabii ki poly falan yok, üstüne gadgetzan inip 2 sap 1 de ysera ile return hand spell'i attı. miracle arena rogue.... anasını satiim. bu nası şans milletteki
Mesaj tarihi:

Sabo lan. Bu priest decki ya çok iyi. Ya da ben çok şanslıyım. Bana daha çok şanslıymışım gibi geliyor. Turn 2'de huntera concede çektirmek acayip mutlu ediyo. Hipneler... Onlar bizim suratımıza vururken güzel tabi.

Decki 5 win questi var diye yaptım. Win streak yaptı. Rank 4'e getirdi beni. Kendisiyle aramızda bir bağ oluştu :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...