Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 son exp'in kartları tırt çıktı ya çok bi yeni build getirmedi iyi bir exp lazım oyuna yoksa bayıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 tempo mage iyi rank 10dan sonra üzülüyor ama baya kanser priest swapliyorum hemen sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Edriel said: son exp'in kartları tırt çıktı ya çok bi yeni build getirmedi iyi bir exp lazım oyuna yoksa bayıcak aynen ya geçen hemet çıktı, tinkmasterla 8 mana silence+assassinate gibi abuk sabuk şeyler deniyorum artık bir kere tirion geldi ona comboladım o muhteşem oldu ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 10 manadayız. 5hp 12 armorum var. Adamda 4 ya da 5 kart kalmış. Boardu bomboş. Benim boardta sadece Belcher var ama olsun. Adam Mechmage sonuçta. Nefesi kesilmiş. Elimde 9 kart var. Zaten her turn armor up yapsam kazanırım diyorum. Bir mage'e Unstable portaldan antonidas gelmesi nedir ya??? Antonidas'ı 4 manaya koydu yere. Frostboltx2 + 2. portalı attı. (Execute kalmamıştı)2. Portaldan da Sunwalker geldi. oooh rahat rahat kazandım derken verdim oyunu. Çıldırmamak elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Aceace said: Unstable portal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Aceace said: 10 manadayız. 5hp 12 armorum var. Adamda 4 ya da 5 kart kalmış. Boardu bomboş. Benim boardta sadece Belcher var ama olsun. Adam Mechmage sonuçta. Nefesi kesilmiş. Elimde 9 kart var. Zaten her turn armor up yapsam kazanırım diyorum. Bir mage'e Unstable portaldan antonidas gelmesi nedir ya??? Antonidas'ı 4 manaya koydu yere. Frostboltx2 + 2. portalı attı. (Execute kalmamıştı)2. Portaldan da Sunwalker geldi. oooh rahat rahat kazandım derken verdim oyunu. Çıldırmamak elde değil. Hahaha çok fena olmuş. Ben 10 kere falan kullandım. 3 kere hungry crab geldi lan ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 huzur randuin'de.. tam oyundan baymaya baslamisken tekrar zevk geldi.. edit: kullandigim randuin deck'i de bu - http://www.hearthpwn.com/decks/241894-totalbiscuits-randuin-2-electirc-boogaloo-deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Spyro said: huzur randuin'de.. tam oyundan baymaya baslamisken tekrar zevk geldi.. edit: kullandigim randuin deck'i de bu - http://www.hearthpwn.com/decks/241894-totalbiscuits-randuin-2-electirc-boogaloo-deck evet süper deckmiş ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 arenada üst üste 2 tane ysera'lı rakiplere yenildim... hele az önce yenildiğim rogue. ysera indi bende tabii ki poly falan yok, üstüne gadgetzan inip 2 sap 1 de ysera ile return hand spell'i attı. miracle arena rogue.... anasını satiim. bu nası şans milletteki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Hatunun hesaba golden seed çıktı. Nasıl kıskandım bende yok lan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Senin hatun craft etmiştir onu ya, seed bildiğim kadarı ile bir yerden çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 sneed dir o pack ten çıkmıştır neden çıkmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Yeni fantazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 queur timer gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 abi yaptığım en iyi mage deck sneed 3 flamestrike 3 fireball 1 poly 2 water elemental echo of medivh iyi curve ilk gelen adam rogue cairne sylvanas ve black knight attı ...........,,,,,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 baya inanılmaz ya kaybettiğim diğer 2 maç 3 power mace toplam 6 tane mech sahibi shaman antonidas gruul ve dr boom atan mage ki kazandığım maçlarda da istisnasız 1 kere legendary attı karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 oha 0-3 mü bitti o deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 yetersizi demiyo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 http://i.imgur.com/GAR0tWj.jpg http://i.imgur.com/rYEzCQL.jpg deste de bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 6-3 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/GAR0tWj.jpg http://i.imgur.com/rYEzCQL.jpg deste de bu bu ne ya. destede 1 tane mi kötü kart olmaz. ohannes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Todesengel ile oynamaya başladım şimdi asdfsdfgsdf sonucu yazarım. adama heal atıyom.sdfsgdfgds heal ata ata yendim. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 lan şimdi hatırladım benim koca turnuvada tek yenilgim todesengel'e karşıydı di mi :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 0ne hevesini kırmayayım da Todesengel in Btag i Todelol bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Sabo lan. Bu priest decki ya çok iyi. Ya da ben çok şanslıyım. Bana daha çok şanslıymışım gibi geliyor. Turn 2'de huntera concede çektirmek acayip mutlu ediyo. Hipneler... Onlar bizim suratımıza vururken güzel tabi. Decki 5 win questi var diye yaptım. Win streak yaptı. Rank 4'e getirdi beni. Kendisiyle aramızda bir bağ oluştu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar