Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 abi çok iyi biliyosan oyunu 1-2 deck göster bana ekliyim friendlist. edriel coaching yapıyosan oynayalım biraz. ne kadar zamandır oynuyosun..kaç win var totalde falan biraz bilgi ver coaching yapıyosan saati kaç para ayarlayalım boş bi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Toplam 4400 win'im var, tek düzgün decklerle denediğim sezonda legend olmuşluğum var, saati 75'e vereyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 synthesizer said: açılış manasını görünce zaten anlarsın yazılmamasının bi esprisi yok ki oynamasa da çıkan kart görülebiliyor sol tarafta, onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Ne zaman oldu o sen history bakınca kendininkini görüyorsundur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 yoo dün arenada herif attı bir baktım history de görünüyo leviathan gelmiş, adamında 4 manası var :) time out u bekledi falan bi artislikler, sonra attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 oyuna gelin deneyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 flame leviathan deckten cekildiginde 2 dmg veriyor ondan gormussun. gerci deckten cekilmemis, portaldan geldiyse bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 denedik şimdi görünmüyor doğal olarak ama düm nasıl oldu o iş ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Leviathan diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 dreagloth said: denedik şimdi görünmüyor doğal olarak ama düm nasıl oldu o iş ilginç tahmin ettiğim gibi leviathan bug'lıymış. normalde çektiğin zaman leviathan'ı gösteriyor ya, unstable portal'da da bundan dolayı gösteriyor ama bug yani, göstermemesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 sneeded http://i.imgur.com/4ppilUm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 sneed çok iyi ya bir kere sneed i öldürdü adam keltuzad getirdi deathrattle olarak sneed i geri dirilti sonra, baya gülmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Ben de agliycam azcik. Arena'da mage'in biri 3 tane piloted skygolem cikardi, yetmedi troggzor , fireball , flamestrike , blizzard, molten giant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 öeah iyiymiş. oraya kadar gelecek early game'i varsa temiz 12 yapar. bana bi kere benzer kartlar gelmişti ama ne frostbolt ne flamecannon ne bişi vardı early game'de. 4 tane 2 drop'um vardı, onları da çekemeyince auto-gg oluyordu oyun 6-7-8. turn'de. denge çok önemli... dün de mesela kaliteli bi deck'im vardı. 7 tane 2 drop'um vardı, ilk maçı normal kaybettim. 2 ve 3. maçlarda 4 manadan aşağı bi drop'um gelmedi druid ile. Swipe da yoktu. 0-3 bitti. üst üste 8-10-11 falan yapmıştım. rahatladım 0 ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 druidle ranked'da 7 maç peşpeşe kazanıp (5'i face hunter'dı, içimin yağları eridi) rank 10 oldum. zoo lock duvarına çarptım şimdi de. biraz orada dinlenip rank5'e kasmaya çalışacağım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ne kadar zoo ile karşılaşırsan o kadar bok çıkarsın 5'e :D %80 falan winrate'i zoo'nun herhalde. face hunter'dan falan çok daha acaip bişi zoo. druid için en azından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 imp gang boss bang gang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 2 normal pack geldi bugün beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 geçen hafta sorun olmuş galiba europe server'larında.Yarım elma,gönül alma yapmışlar. Ama bana pack'ten ne cıktı dersiniz tabi ki hungry crab. 3 tane varmış zaten 4 oldu thanks obama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 king mukla çıktı bana. yoktu iyi oldu. gerçi meta'da kullanılmıyo, işe yarayacağı yok pek ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 mill? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 her zamanki gibi 4 common 1 rare, iki packte aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 anca dust oldu -.- bu dr.boomun da gvg decklerinden çıkacağı yok 1.6k dust bayılıcam galiba mecbur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 ben de dr. boom craft'ladım. 5 gün sonra pack'ten çıktı. böyle oldum: :( stimpak said: mill? mill meh ötesi ya. bi de oyunlar eşşek gibi uzun sürüyor. kaybettiğimde kafayı yerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Bu sabah yine server lar cortlamisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar