FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Her hasar aldığında 2 katına çıkıyor dps. 6 hpsi var, yanına +1 ve taunt veren koymuş 7 olmuş. Sonra 5 kere hasar alınca 7-14-28-56-112-224 olmuş.
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Rogue deck kurmak istiyorum. Olmazsa olmaz kartlar neler ? Bi de arena icin sanirim google docsda sheet vardi onu linkleyebilecek var mi ? 1 saat ayagina guncelleyemedim ustteki postu meh
Slint Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 http://www.hearthpwn.com/decks/200948-guide-feeling-comfortable-how-to-make-the-oil Arena için de bu liste fena değil, ama son expansion kartları yok. http://www.heartharena.com/tierlist
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 cuma günü ilginç bir turnuva varmış. forsen, reynad, kungen, savjz. bütün class'ler açık olan yeni accountlar ile ladder yapacaklar 24 saat boyunca. 24 saatin sonunda en iyi rank'e sahip olan kazanacak. bi sürü kuralı falan var okuyun lan üşendim. http://www.eslgaming.com/article/are-you-ready-24-hours-hearthstone-1994 ama oyuncuları daha iyi seçmeleri lazımmış. kungen bildiğin noob. forsen de resmen pro streamer... turnuva başarısı elde edemedi doğru düzgün, paso ilk turlarda elenip duruyor takip ettiğim kadarıyla.
totemic Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Kolento yoksa izlenmez. Forsen bildiğin rayting için alınmış kadroya.
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Oyun bozulmak icin beni beklemis ya cnm bnm
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Battle.net mi saçmaladı? Oyuna giremiyorum.
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 BU OYUNA DERRRHAL MAÇLARI KAYDETME ÖZELLİĞİ GELMELİ!!! Priestim. Bende sadece 1 hp var. Facehunterın tekine karşı oynuyorum ve adamın elinde 2 kart var.. Adamın 25 ya da 26 hpsi var. Boardta 4 köpeği var. Benimse boom+botlar ve 1 wild pyrom var. Deliler gibi well played spamladı. End turne basmıyor adam.. Bekledik bekledik.. Sonra canı sıkıldı bastı. Well Played spamlamaya devam ediyo bu arada. Top deck thoughtsteal çektim. Boardtakilerle vurdum. Sonra bastım thoughtsteali. Botlar 8 vurdu. Thoughtstealden gelen kartlar arcane golem + wolfrider!!!! SADGHUIDOHISAOIUDHIOUASHDIUHASIDHIASHDOIU. Abi kesinlikle bu oyuna replay kaydetme özelliği lazım. Böyle olmuyor.
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 fraps,obs,ff felan bişi yokmu olm kayıt yapabileceğin?
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 neden önce vurup sonra steal kartı attın ki nedense ben de öyle yapıyorum sonradan kesme vurmasaydım diyorum böyle herkese vuran kart falan geliyor. bugun arena oynuyordum hatta spyro da izlemeye geldi, mage var ben de, karşımda shaman var. 4-5 tane minion u var boardta, onun herosunun 2 canı kalmış. 5-5 stealth li minion u attım şimdi bu herkese +3 veren kart falan atar riske girmeyeyim diye hero spell ile onun bir murloc'ını öldürdüm adama vurmak yerine, sıra ona gelince deathwing attı aglayarak çıktım oyundan.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eli boşken ve lethal'ım varken önce consecration topdeck, ardından taunt topdeck ile hayatta kalmaca, üstüne benim 5 tane büyük minion'ımın kartımın deckteki son 7 karttan biri olması. üstüne topdeck charge minion ile lethal yapması. arena gerçekten bazen kafayı çizdirtiyor.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Borastus said: neden önce vurup sonra steal kartı attın ki nedense ben de öyle yapıyorum sonradan kesme vurmasaydım diyorum böyle herkese vuran kart falan geliyor. boombot'ları ölecek spell attığında, niye saldırmasın? 2 damage daha fazla vurmuş oluyor. hunter'dan sağlam damage çalarsa kazanma ihtimali doğacak. ki çalmış işte 7 damage =)
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 yok "Top deck thoughtsteal çektim. Boardtakilerle vurdum. Sonra bastım thoughtsteali" demiş ya neden önce vurup sonra steal kullandığını sordum sonuçta o kart çalmak için sadece çalınca da rastgele birşeyler glecek ne bilim herkese +3 falan gelse isler degisebilir. garip bir şekilde ben de aynı şekilde oynadım birçok kere.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 çizerek falan anlatmam sanırım :P ama çok üşeniyorum :D
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Çünkü yerde wild pyromancer varmışda o sebeple, bombalarla vurmasa spell atınca ölecek onlar.
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 heee onu görmemişim tamam pyro varsa önce botlar ölür istemsiz:D
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Karşıda enemy minion yoksa, Axe flinger, bouncing blade commanding shout combosu nasıl oluyor?
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Senin sorun burada, dr boom ile niye vurdun olabilir :)
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 ahmedinejad said: Karşıda enemy minion yoksa, Axe flinger, bouncing blade commanding shout combosu nasıl oluyor?o sırayla atılırsa kısa ömürlü olacağı kesin X(
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 ahmedinejad said: Karşıda enemy minion yoksa, Axe flinger, bouncing blade commanding shout combosu nasıl oluyor? Bu comboda commanding shout anlamsız, çünkü bouncing blade herhangi bir tek canı kalmış miniona vurduğu anda bitiyor. Onun ölüp ölmemesi bir şeyi değişitirmiyor.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Regalya said: fraps,obs,ff felan bişi yokmu olm kayıt yapabileceğin? evet her 10 dakkası 300-400 mb'tan falan. pehey... replay özelliği şart kısacası.
Öne çıkan mesajlar