Aceace Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 7 minion varken jaraxxus oynayamayacağını öğrenen lifecoach :D Adamın elinde de lethal yoktu :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 ace'cim lütfen başıma gelen 400'de 1 ihtimallik olayı anlatır mısın.... olacak iş değil lan. sonra ben ağlıyor oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Sabo ağlamadan ben onun yerine yazayım.. 11 win. Rakibin board bomboş. Bunun boardta Dunemaul 5/4 WF + 4 tane 1/1lik eleman var. üstüne silahı var. +1 damaj çekse deckten oyun bitecek. Rakibi bi önceki turnde de fs atmıştı zaten. FS yok. biliyoruz. Rakibi unstable portaldan DW çekti. ASDAGUDASF Sabo'nun 3 kere kafasına kafasına vurdu bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Anlattığın kadarıyla yetememiş gibi görünüyor Sabo, 12 kolay değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Aceace said: Sabo ağlamadan ben onun yerine yazayım.. 11 win. Rakibin board bomboş. Bunun boardta Dunemaul 5/4 WF + 4 tane 1/1lik eleman var. üstüne silahı var. +1 damaj çekse deckten oyun bitecek. Rakibi bi önceki turnde de fs atmıştı zaten. FS yok. biliyoruz. Rakibi unstable portaldan DW çekti. ASDAGUDASF Sabo'nun 3 kere kafasına kafasına vurdu bitti :D ufak düzeltme. FS olmadığını biliyorduk. onun için board'u doldurmuştum. onun üzerine fs topdeck çekip attı. onun üzerine bi daha doldurdum board'u. unstable portal deathwing :( qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 kaydetseymiştiniz bir yere tam troldenlikmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 bana iki kere kendi piloted shredder'imden doom sayer gelip birinde 3 digerinde 4 minion'umu öldürdü kaldım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Oyuna yeni başladım ve şöyle bir sorunum var,Blackrock Mountain modunun heroic kısmındayken karşımdaki kişi 3 tane kart çekiyor ben ise 1 tane , kazanamıyorum yahu ne yapmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 o boss a özel desteyi arat, öyle gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 bu raidleri 21 euro vermeden almak mumkun degil di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 mümkün, wingbaşına gold la da alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 aslında dustla da alınabilmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 450 gold oldu az daha kasıp adventure mu gireyim yoksa arena mı akayım? edit : 700 gold ile alabiliyorum adventure u değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Dün baktım da o secenegi goremedim. Kac gold acaba naxx 1 wing? Daha practice'ten yeni cıktım 210g param var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 olm parasını verip alın ya 25 tl midpointte 1 dürüm parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 işsizim lan hiç param yok olsa da zaten gta alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 iphone'a gelmiş bu. ben bilgisayarda hiç oynayamamıştım ama şimdi telefonda olunca orda burda sürekli oynamaya başladım. tips and tricks tarzı, yeni başlayan guide olucak bi kaynağınız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 bu oyuna para mı verilir ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Sparkcaster said: olm parasını verip alın ya 25 tl midpointte 1 dürüm parası 25 tl olsa veririm ya, 22 euro mu ne. 60 tl yapıyor. Daha bunun blackrock'ı var, goblini var. Degmez o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Itunes'dan ve enpara kartiyla aldigini varsayarsak 28 tl ye mi ne geliyordu toggie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 104 tl ikisi. bana da gereksiz pahalı geldi. wing başına 15 TL sanırım. tr fiyatlandırması mı hatalı dedim, 7 dolarmış. gayet iyi çevirmişler das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Bu noktadan sonra para vermeden grind olacak iş değil gençler. Yormayın boşuna kendinizi. Para yoksa kart da yok, kart yoksa eğlence kat sayısı 5te 1 ine falan düşer. Şu an yeni başlayan biri temiz 80 klasik, 80 gvg pack ve de Nax ile brm winglerini satın almalı bence. Bu da sağlam para ediyor. 500e yakın. Ki alacağınız 160 packten 1 tane bile işe yarar legendary çıkmayabilir. Düşündüm de oha lan harbi çok büyük para tuzağı oyun. işsiz dönemimde 1-2 ay boyunca günde 10 saat oynamış olmasam hayatta çekilecek dert değilmiş yani :D Masticore said: Itunes'dan ve enpara kartiyla aldigini varsayarsak 28 tl ye mi ne geliyordu toggie Ayrıca: This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 blackrock neyse de naxx olmadan hiç oynanmıyor. ayrıca o kadar da değil. tek class'a odaklanan adama 40 pack her türlü yeter. zibilyon tane dust gelir craftlarsın eksiği falan. nax lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 40 pack satın alarak druid, handlock, demonlock, warrior, paladin bunların hiçbirini kuramazsın. hatta dediğim 160 pack ile bile bunlardan 1 tanesini falan anca kurarsın face hunter - zoo ile de 1 ayda bayarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 aaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yeter be. mech mage furyası bitti, imp gang boss ile zoolock furyası başladı. eve gelip 6-7 maç atiim diyorum, her rakip mi zoolock olur lan? üst üste 5. zoo maçımı oynadım. ondan önce de 2 tane handlock geldi. warlock kusacam. bi de zoo'ya karşı mulligan yapıp handlock gelince çok kötü oluyor lan. gerçi yine zoo için mulligan yapıp double zombie chow double keeper ve shade ile 6. turn'de öldürdüm bi tanesini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar