Masticore Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Bencede sen hiç girme bu işe yoksa topic'ler Hearthstone:#9,10,11 diye gider 1 haftada. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Ya yeterli öyle oynamak, her gün questleri yaparsın def-i hacette, gelen paralarla da arena yaparsın zaten er meydanı orası. Gerçi expansionları yapman çook uzun zaman alır ve güzel kartlar var orda o biraz meh. Keşke oyunun gold pack vs vermeyen ve beleş girilen bi arena modu olsa, ama koymazlar tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 exp'lere baktım da her birine 50tl istiyor, biraz acımasız olmuş sanki. doğrusu dolara vurduğunda 15 dolar fln herhalde, çok değil aktif oynayana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 olsa başka bişey oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Wishmaster said: O arenadan 12 çıkmadı beyler. :( bırakıyorum oyunu. 9da kaldım. şu 8 de şu anda akıllı ol =P http://i.imgur.com/hmgz5vA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 4 tane frostbolt mu? Yuh.. Mana wyrm ile coşarsın. Bir sürü de secretın var. <.< benim kaybettiğim oyunlar fenaydı ya. Biri oil rogue, iyi kartlarımı çekemeden koydu geçti. Diğer ikisi ağır rng shamandı. Ama kazandığım bütün oyunları da ağır ezerek aldım :D zaten baya imba bi deck idi. Constructed gibiydi maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 9 oldu, asıl işi secret lar yaptı şimdiye kadar evet, bide violet teacher dan inanılmaz value aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 sabonis said: anaaaaaa sınanıyorum bu gece resmen. şimdi de 2 oyundur üst üste yerde mad scientist'im varken, onu öldüremeden 2 turn üst üste secretlarımı çektim. ulan yoğun bi gündü biraz kafamı boşaltiim boş boş ok salliim dedim. ama yok. bugün hunter oynamak haram. rank düşmemem inanılmaz. legend'a kasıyo olsam çıldırırdım heralde :D Legend a yetemedim yeni metada demiyor da, bu ay kasmıyorum diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ahaha ulan ne kadar oynarken görüyorsun bu ay. meta değişmedi ki zaten ya. neredeyse aynı deckler var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 boardu doldurdum mirror entity koydum adam doomsayer atti, tekrar doldurdum fs basti, tekrar doldurdum yine mirror entity var, yine doomsayer. abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 hahahhah abi paladinin birini çok kötü yendim ya herif hiçbişey yapamadı 3 kere aoe attım ve board temizledim topdecklerle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 grim patron warrior ne salak bişey lan ahahah her seferinde secreta veya aoeye takıldıktan sonra yetemeyince taunt emotelayıp durdular sdf oha üstüste 4. de geldi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 sexslave#2842 biri eklesin de su arkadaşını izle kazanırsa deck kazan questini yapayım ya noobum daha bi el atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Hoaydaaa ortalık iyice karıştı, Quel-Thul un Btag i Riverwind, bu adam sexslave miş hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 battletage gel sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Abaov adam da uzaktan hiç bdsm'ci gözükmüyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Freeze Mage vs 7 Loatheb :D aufhausdfıohaıoh (Ben yapmadım ama olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 adam sırf oynadığı decklerle diil, izlediği streamerlarla da gerçek bir hipster. kimsenin oynamadığı etmediği deckleri oynayıp, kimsenin izlemediği skimsonik streamerları izliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 oha dogdog meşhurdur baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 lan ortalık zoo ve hunter kaynıyor diye ona göre tweak ettik. adam kalkıp 2 tane implosion'da da 4-4 vuruyor anasını satiim, bize de swipe gelmiyor oto gg. dafuq is that shit. yalnız az önce 2 belcher 2 healbot hariç hiçbir şey inmeyen-oynamayan bi warlock ile karşılaştım. 6 kartı kalmışken twilight drake indi. yani son 7 karttan 6'sı 2 twilight ve 4 giant mıydı bu adamın. ekledim sormak için ama heralde bm yapıcam zannedip kabul etmedi. Zaten 10 kişiden 1'i falan kabul ediyor. Nasıl rezalet bi komünite ise, herkes paso ekleyip küfür ettiği için, kimse kimseyi eklemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 sabonis said: adam sırf oynadığı decklerle diil, izlediği streamerlarla da gerçek bir hipster. kimsenin oynamadığı etmediği deckleri oynayıp, kimsenin izlemediği skimsonik streamerları izliyo :D Hsdogdog twitch adı, anti lifecoach kendisi. Aynı anda 3 serverda da legend 1 olmuştu, gayet iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 hafu'nun stream'in de trump var su anda Millet -trump hit it confirmed yaziyo twitch'te asahasdfasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 druid of the flame ile oynamayı denedim biraz. zoo ve face hunter'a karşı, shade of naxxramas'a göre çok çok çok daha iyi. ama kontrol matchuplarında 2/5 insen bi boka yaramıyo, 5/2 insen osursalar ölüyor falan rezalet bi karta dönüşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 bolvar çıktı lan hay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 biraz önce karşıma neresinden ballı belli olmayan bi priest geldi legend cardbackli 1-cleric 2-coin-blademaster-coh 3-tekrar blademaster-coh ile açılış yapan falan. ağzıyla oynasa bu kadar oynar herhalde. bu arada ben kendi versiyonum olan cw oynuyordum ve ilk 17 kartımda 4 tane silahımdan hiçbiri çıkmadı ama adam benden deathsbite, gorehowl çekti. sonlarda hp o kadar azdı ki minion inemedim yere çalıcak diye. gorehowlla faceledi falan öldürmek için. 1 hp ile tutundum 1-2 turn. fatigue'e kalmıştı zaten 22hp'si vardı ve gorehowl(6)+grom-taskmaster(12)+fatigue(6) sayesinde öldürdüm ve nasıl keyif aldım anlatamam. çok uzun zamandır oyundan zevk aldım evet. üzerine sürekli emote kullanan spastik bi facehuntard da geldi onu da tokatladım. bunların ardından oyunu mu bıraksam yoksa legenda mı kassam karar veremiyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar