Eternal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 abi bir ŞANS oyunu için bu kadar tartışılır mı ya.. Kim şanslıysa kazanıyo işte alla alla.. Anlayamadınız bi türlü..
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 aynen bu kadar ya. kardeş kardeş devam edin sohbete.. hadi baba
axedice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Sen cenabet olduğun için mi bütün maçları kaybediyorsun? http://i.ytimg.com/vi/3U0UKF7F8mk/maxresdefault.jpg
Tori Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 tartışan yok ki aslında topicin yarısı aceacenin abidik kubidik decklerine sabonisin yorumları, geri kalanı da quixefin yediği ayarlar :p
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Benim süper sempatik, webcamli turnuva maçı videom var da, ağır taşak döner diye koymuyorum asdf
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 hs çok zayıf paticikte evet. sebebide tek bir başlıgı olup bölümünün olmaması. deckler turnuvalar vs vs dünya zibil konu yazılabilir ama iki tane admin bi tane başlık acamadı şu oyuna. dinletemedik
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Bölüm lazım artık kesinlikle. Bu kadar zor mu ya mtg başlığını kart oyunları olarak değiştirmek...
quixef Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Tori said: tartışan yok ki aslında topicin yarısı aceacenin abidik kubidik decklerine sabonisin yorumları, geri kalanı da quixefin yediği ayarlar :p Ace in kendisi Sabonis beni yanlış anlamış derken ben nasıl ayar yemiş oluyorum onu bir açıkla hele.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ace de benim yazdığımı anlamadığı için sıkıntı büyük hepinizde. öm'den derdimi anlattım kendisine büyük ölçüde. lightbomb'un 6-8 mana olması ile tamamen alakasız konu.
quixef Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Seni anlayabilecek kapasitede kimse yok zaten Sabonis. Stephen Hawking i Hearthstone a başlatayım dedim ama kartı sürükleyip bırakamadı yanağıyla, o fırsat ta kaçtı. Hearthstone-Turkey grubunda küçük küçük LoL cü bebeler falan bile 30 lu sıralardan Legend oluyor, iki üç like alıyor, adam 1300 üncü sıradan Legend oldu diye profesör oldu başımıza.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 demagoji yapmayalım. konunun profesörlükle falan alakası yok. "lightbomb 8 diil 6 mana" dedin. halbuki konunun lightbomb'un manası ile en ufak alakası yoktu. ben lightbomb'a 8 mana demedim çünkü. ha ayrıca 1300 diil, 500 lütfen. ki bu legend olduktan sonra sadece 2 gün oynamış halim. tabii dediğim gibi legend olmanın konu ile alakası yok. ben legend olmasam da aynı anlıyordum oyundan, hala aynı anlıyorum.
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 quixef çekememiş adamın efsane olmasını bu arada hs için ayrı bölüm açılması konusunu di ile konuştum, haftada 3-4 başlık açılacaksa o iş olmaz hiç ama sen yine de paticik.com bölümüne bi konu aç istersen dedi.
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 dr. boom - bgh - lightbomb - ping - mana konusunda sabonis haklı. bana da sabonisi savundurdunuz ya ne diyim.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 stabil ve sürekli ağlamalarım haricinde %98.4 haklı olduğum için sıkıntı yok. bu arada grim patron konusunda erken konuşmuş olabilirim. biraz bakındım öğle tatilinde bugün, baya başarılı olduğunu söylüyorlar. en az 3 hatta 4'lü kombo gerektiren bi deck stabil bi şekilde competitive olabiliyorsa helal olsun, saygı duyarım. turnuvalara bakıcam sonuçları nasıl olacak deckin diye, eğer millet kullanırsa turnuvalarda.
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Zor heralde. 7 Tane HS başlığı açıldı. Bi o kadar da turnuva topiği var. Belki hepsini taşımazsak karışır marışır diye uğraşmıyolardır. Ayrıca abidik gubidik decklerimle oynarken acayip eğleniyorum. Oha mesajı yollamayı unutmuşum. O arada 30 tane mesaj girmişsiniz araya.
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Kendi düşündüğün decklerle oynamak mı? İnternetten hazır deckleri aynen alıp veya facehunter vs kasarak ladderda yükselmeye oynamak mı? Oyunu keyifli vakit geçirmek için oynuyoruz. Grim patron wild pyromancer whirlwind kombosu abov.
Marty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 turn 1 mana wyrm turn 2 unstable portal turn 3 emperor ondan sonrasi tecavuzdu. adam da zevk aldi ama bence
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Grim Patrona gelince... Warrior'un Grim Patronu aktifleştirebileceği, Grim Patron'dan Value ve tempo kazanabileceği çok fazla alternatifi var. Ha sırf Grim Patron için decke 2/3 charge veren hatunu koymam ama kendi başına grim patron çok güzel iş yapar. 4 lü kombo finisher diil de normal kart gibin yani.
quixef Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Lol just lol...Charge vereni koymam dedi adam ya, her çıkana da charge veriyo ipin ucu kaçıyo farkındasın değil mi? (Summonedlara charge vermeme bug unu fixlediler)
quixef Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º ༽ºل͜º ༽ºل͜º ༽ EVERYONE, GET IN HERE ༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º ༽ºل͜º ༽ºل͜º ༽ºل͜º ༽
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Marty said: turn 1 mana wyrm turn 2 unstable portal turn 3 emperor ondan sonrasi tecavuzdu. adam da zevk aldi ama bence şu kombo karşıma gelse direk alt f4 çeker, pc ye format atardım.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Aceace said: Grim Patrona gelince... Warrior'un Grim Patronu aktifleştirebileceği, Grim Patron'dan Value ve tempo kazanabileceği çok fazla alternatifi var. Ha sırf Grim Patron için decke 2/3 charge veren hatunu koymam ama kendi başına grim patron çok güzel iş yapar. 4 lü kombo finisher diil de normal kart gibin yani. Şu an "ace oyundan anlıyor" düşüncem bitmiştir. WTF
Öne çıkan mesajlar