applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 frezee mage ile geçtim o bossu :D 3. boss için priest deck yapmak gerek şimdi
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ahmedinejad said: şu kontrol palayı oynim dedim. bi tyrion eksik. çok başarısız geldi ya. gelen geçen tokatlıyor. çok fazla drawa bağlı bi deck. Gelen geçen tokatlıyor derken? Rica etsem decki koyar mısın? Eksik gedik varsa yardımcı olmaya çalışayım. Ya da elimden geldiğince gameplay konusunda bir şeyler anlatırım Gerçi tiriyonsuz kontrol pala düşünmekte zorlanıyorum ama buluruz bişiler
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 gelen geçen dediğin, rogue harcıyor trionu saplaya saplaya. onun dışında iyi deck ya sinir bozucu
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 applev0dka said: frezee mage ile geçtim o bossu :D 3. boss için priest deck yapmak gerek şimdi 3. boss'un karısını calsak veya recombu. ile transform etsek ne yapar acaba ^^
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 bri arka sayfada karıya dokunmayın demişti, ne olduğu görmek için dürtmek lazım
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Oil rogue pek kontrol paladine karşı tutamıyor. Oynayabileceği kartlar sınırlı, komboları çok belli. Seni şöyle 15-18 hp civarına indirip sonra oil ve blade flurry ile makaslıyor. Öte yandan kontrol paladinde healbot ve lay on hands şart. Nihayetinde esas oyun planın hp'ni daima 20 üstünde tutup board'u almak ya da karşı board'u etkisiz hale getirmek. Sonra da Tyrion inmek. Aslında bu kadar tek karta dayalı bir deck olduğu için çok viable değil ama artık bunu Muster+Hero Power+Quartermaster combosuyla board'a 14 damage koyarak da yapabiliyor olman biraz daha viable hale getirdi. Tyrion yoksa kontrol paladin oynamak manasız. BRM tamamlanınca Dragon Consort, Chromaggus, Ysera gibi kartlarla bu dediğim tamamen değişecek. Tyrion'sız bir kontrol paladin söz konusu olabilir.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 o bendim ^^ öldürünce tek atıyor sana. Taktım kafayı o karı benim olucak. En kötü öldürürken calıcam
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 yapılcak şey crazy alch ile 3/1 den 1/3 e cevirmek, gelen ghoul ve abo vurunca ölmesin diye de priest ile sürekli heallemek. az kalsın yapıyordum 3 kart kalmıstı deckte
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Aceace said: ahmedinejad said: şu kontrol palayı oynim dedim. bi tyrion eksik. çok başarısız geldi ya. gelen geçen tokatlıyor. çok fazla drawa bağlı bi deck. Gelen geçen tokatlıyor derken? Rica etsem decki koyar mısın? Eksik gedik varsa yardımcı olmaya çalışayım. Ya da elimden geldiğince gameplay konusunda bir şeyler anlatırım Gerçi tiriyonsuz kontrol pala düşünmekte zorlanıyorum ama buluruz bişiler http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/trumps-season-12-control-paladin/ şu deckten eksik harrison ve tyrion. harrison yerine azure drake aldım hem card draw hem de conc'u 3 dmg yapması iyi oluyor.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 o hatunu 1-3 yapıp mc ile almak lazım priestta. ne olacak acaba o zaman.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ahahah karısı ile öldürdüm bossu gg heroicler
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Valla karıya mass dispel attım tadı kactı heralde. Basıyor fireball u
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 kes lan bizde biliyoruz text'in gittigini. Surada eğleniyoz
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ama açıkçası kadın vururken emperor bişeyler dese hoş olurmus. meh olmus biraz
photographer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 telefonlara ne zaman geliyor bu nane acaba?
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 BRM gazı geçsin. Tatil dönemi başlasın. Klasik Blizzard stratejisidir yazdan önce yenilik sunarlar.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 photographer said: telefonlara ne zaman geliyor bu nane acaba? 1 nisan ayağına yaptılar bazı siteler :( fall 2015 cıkar kesin
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 malygoslar falan uçuşmaya başladı. emperor yeni meta mı oldu nedir
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 - android'e yükleniyor hearthstone, ben gayet oynuyom tuvallete falan :D - daha yeni meta falan diyemeyiz herhangi bir şeye. önce zaten bir kaç gün geçsin, onun dışında ayrıca bütün kartlar çıktıktan sonra oluşur meta. bütün kartlar oturduktan 4-5 gün içinde bi meta oluşur, sonra insanlar metaya alışıp, o metaya göre decklerini düzenler, 2-3 hafta içinde, o da oturmuş meta olur.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 oil+malygos+emperor bi şekilde oturturlarsa 40 falan vurur rog bi turn
Öne çıkan mesajlar