inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 http://team-dignitas.net/uploads/article_images/Hearthstone22.jpg Önceki topic; http://forum.paticik.com/read.php?35,7732689,page=1 Diğer topic 100 sayfa olmuş. Buradan devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 1000 sayfa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Antique healbot aren'da kac kez hayatimi kurtardi sayamadim... Bu kart kesin degisir 6'ya fln cekerler heal'ini, hele warlocksaniz acayip got kurtariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 hs bölümü isterüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 bölümden ziyade kişisele taşınabilir ağlama duvarı olarak kullandığımızdan mütevellit sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Ahuahauahuha. Adam critledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 hs kendi başına bölüm olacak kadar content yok ki. yani hem oyunun contenti hem post contenti olarak... oturup her deck için ayrı ayrı konu açsak max 5-10 post olur konularda, bi anlamı yok yani. bu arada an itibarı ile 5. turda muster+master kombosu yedimbi paladinden. 7. turda oyun bitti. kombo şaka gibi bile diil, bambaşka bir boyutta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 yav hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Aslında var ya. 10 çeşit deck var. Sürekli yeni taktikler geliyor. Bir Sürü class var. Baya kaldırır kendine ait bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Var abi. Bugün OTK combo warrior geldi bana, maçtan sonra herif ekledi son 2 turn 2 off lethal kalmış hede, rank2ymiş umarım legend olursun dedim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 küfür serbest olsun ben başka birşey istemıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 outdated mtgnin bile bölümü var format atılsın oraya hs bölümü olsun orası hem yük binmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 çok eğlenceli bir deste hem de yararlı. uzun süre sonra bende küfürü kesti. kartlar varsa tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Dr Boom hariç var, 2 pandalı bir varyasyonunu oynuyorum da, priestler ve mageler yine can sıkabiliyor. Destenin %50 si güzel olunca Thoughtsteal can yakıyor. Ha keza Mirror Entity. Daha 1 saat önce, adam Unstable Portal dan Gahzrilla aldı (!!!) ve bir secret koydu, ben Duplicate tir iyice sıçmayalım diye Alextrasza indim, Mirror muş, Alextrasza yı ve Gahzrilla yı bir de Echo of Medivh le kopyaladı, sonra o yerdeki Alextrasza yı da Duplicate ledi. Kanser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 valla bende oynadıgım 6 macın 4'u priestlere karsıydı hepsını de aldım. baya zor oldu ama aldım. tek kotu yanı tempoyu yakalayamazsan kart sıkıntısı cıkıyor ileri turnlerde.. bu arada yukarıda ki deck ve daha fazlası şu adreste mevcut baya guzel desteler var tavsiye ederim arada bakın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 arenada ballı priest çekilmiyor arkadaş.... Shadowboxer üstü power word shield northshire + shattered sun bunlarla benim adamları temizledikten sonra circle of healing ile 3 çekmece. sonraki tur thoughtsteal atmak, 3 tur sonra benim lethal'im varken benim board'da, çaldığı 2 fireball ile büyük minionlarımı temizlemek falan... ulan zaten 2 fireball var deckte... %0.8 ihtimal gerçekleşmiş falan. olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 abi sen arenaya ara ver bence biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Evet 10 dakika kadar ara versen yeter, bu süreçte yapman gerekenler şöyle: Gusül Abdestinin Farzları: 1. Ağza su alıp boğaza kadar çalkalamak. 2. Burna su çekip yıkamak. 3. Bütün vücudu ıslanmayan yer kalmayacak şekilde yıkamak. Gusül Abdestinin Sünnetleri: 1. Gusle niyet etmek. 2. Besmele ile başlamak. 3. Bedenin bir tarafında pislik varsa onu önceden güzelce temizlemek. 4. Avret yerini yıkamak 5. Gusülden evvel abdest almak. 6. Bedenine üç defa su dökmek ve suyu bedenin her tarafına ulaştırmak. 7. Su dökünmeye baştan başlamak, sonra sağ omzuna, sonra sol omzuna dökmek ilk defa döktüğü zaman bedeni ovmak ve suyu bedenin her tarafına ulaştırmak. 8. Ayağının olduğu yere su birikirse, abdest aldığı zaman ayak yıkamasını sonraya bırakmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 k1nJo said: abi sen arenaya ara ver bence biraz. benim deckim fena değil açıkçası da, 4-0 gelirken böle saçma sapan bi bal ile çekilen kartlar deli ediyor. ha bi de yine lethal'ım vardı o fireball'lardan sonra, holy nova çekmeseydi tabi... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 sdfdsh cidden üzülüyorum abi, kendinizi yıpratmayın şu oyun yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 http://i.imgur.com/5CCC2q4.jpg shield slam grom iron jugger yok ve craftlamak da istemiyorum şimdilik. epey iyi sonuç aldım şu ana kadar deckten. dwyi biraz geyiğine koydum ama enteresandır neredeyse her maçta oynuyorum ve winratei 100% asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 shield slam'i bence 2'le diycektim ki Crush diye bi kart var o neymiş diye baktım wowowowowwowowowowowowwowowowow ne iyiymiş lan o dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 az once ardarda 4 tane feugen-stalagg-baron kombolu handlock rakip geldi. hayirdir? streamerlardan biri mi kullaniyor? yoksa daha level19 da oldugum icin bu levellarda kart yoksunlugundan mi yapiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 mech warrior yaptım bitane cok cok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar