Marty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 fizban said: tits or gtfo olsa yine iyi, sonra 0ne sarkmaya baslayacak onla ugrasacan bi de. ahsdhasd benden once biri teklif ettiyse mutluluklar. nasildi o ya acaip bi mesaji vardi ifsa edilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 benden önce biri davrandıysa mutluluklar, davranmadıysa da mutluluklar. mutluluk temalı bi mesajdı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Esh said: tinderda görsem sağa çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 benden önce mutlu olduysan umarım olmazsın, benden sonra zaten mutlu olamazsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 0ne a bok atıyorsunuz. hemen hepiniz damlamışsınız kız görünce. Eziqueler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 ben tamamen 0ne muhabbetine damladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 barbu teorik olarak sen de damlamış oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Laurelin said: http://i.imgur.com/oge7JhA.jpg NET diye yazılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Laurelin said: xunn said: Saçlar pembe değil/10 http://i.imgur.com/eMW5qCx.png are you happy now you fucking scrub? you could have stopped it http://i.imgur.com/NdgNy8C.jpg?2 ONE OF US ONE OF US ONE OF US ONE OF US. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GmachineinEskin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 senko said: nasi degil lan? Ne demek değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 goççum benim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Laurelin said: yok be soyledim straight oldugumu :p ha pardon ben ıskalamışım demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Theridone said: benden önce mutlu olduysan umarım olmazsın, benden sonra zaten mutlu olamazsın... "mutluluğu bende bulamayan hiç kimsede bulamasın amk. iyi niyet elçisi miyim, beter olsun g.t" diye bir yazı okumuştum birinin face inde skldjsaldkjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Ama eğer gerçek XXXe gidiyosa bu mesaj(her ne kadar gitmesede tekrarlanıcaktır).Ondan çok hoşlandığımı ve görüşmek istediğimi de bildiricektir.Fazla şaşırmıyıcağından eminim XXX,her gün gelen bu tip mesajlardan biridir. Ama her ne kadar bunu internet ortamından yapmak istemesemde,buluşmaları ekiceğini bildiğim için yazıyorum. Neyse konudan fazla sapmıyayım.Güzelsin ve senden hoşlandım ve görüşüp seni tanımak istiyorum.Eğer sende istersen. Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Olmazsa bi roketatar mutluluklar dileriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Gitmeyin len çocuğun üzerine bu kadar, bigün cinnet geçirip alayınızı pıçaklayacak bak demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 GmachineinEskin said: senko said: nasi degil lan? Ne demek değil? Aha Legolas da geldi. Tum mahalleyi uye yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 fake değil mi bu. he tmm. ben de sandım yine banlı eskilerden biri geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GmachineinEskin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Theridone said: GmachineinEskin said: senko said: nasi degil lan? Ne demek değil? Aha Legolas da geldi. Tum mahalleyi uye yapcam Kaç aydır üyeyim la ben? İlk bugün yazdım çok helecanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 xunn said: Laurelin said: xunn said: Saçlar pembe değil/10 http://i.imgur.com/eMW5qCx.png are you happy now you fucking scrub? you could have stopped it http://i.imgur.com/NdgNy8C.jpg?2 ONE OF US ONE OF US ONE OF US ONE OF US. ne bekliodunki, gurll gamermi? http://www.fybertech.com/4get/13265545812305.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 One of us derken weeabo kastetmiştim bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Kimseye cevap verip uzatma yoluna gitmiyicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 GmachineinEskin said: Kaç aydır üyeyim la ben? İlk bugün yazdım çok helecanlıyım. Cok tatlisin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar