Promenader Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 wastyrx said: Theridone said: senden daha iyi ne yakisabilir ki zaten... Yeni bi yüz falan olabilir ^_^ http://www.navajopost.org/wp-content/uploads/2014/12/crime-tape-shots.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 adam oldurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 izmir de teşvikiye var mı http://forum.paticik.com/read.php?13,7916054,7916054#msg-7916054 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Abi buradaki gizli hedef ridvana "yakisikli degil ama sempatik" damgasi vurmak. Boylece "ben seni arkadas olarak goruyodum ama..." cumlesini daha sik duyacak, rakiplerinin onu acilacak. Ayik ol ridvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Shean said: bildiğin aynı giyinmişler. ivy ve rıdvanın sevgili olduğunu biliyorduk zaten. Allah tamamına erdirsin deyin abi mutlulukları yüzlerinden okunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 amin kardeşim. zaten yakışıyorlar baya yan yana gelince yalan söylemicem. abes durmuyorlar. demiştim daha öncede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Abi insanlar hayırlı olsun yerine niye bu kadar harass kasıyor anlamadım. Mutluluklar diliyip çekilsenize aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 xunn-kun sen harass görmemişsin. kötü niyetimiz yok. ciddiyim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Bence xunn harras görmüştür.Bence yani. Jaeger çok yakışıklı olmuşsun saçların kasların falan çok şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 bence yakışmışlar. paticik kızlarını dışarıya vermeye karşıyım ben zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 kesinlikle. bizim aşiretten olacah. sgpjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 xunn said: Abi insanlar hayırlı olsun yerine niye bu kadar harass kasıyor anlamadım. Mutluluklar diliyip çekilsenize aradan. belki bana da düşer kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Shean said: xunn-kun sen harass görmemişsin. kötü niyetimiz yok. ciddiyim lan. Ben size spesifize etmediydim, arada birkaç tane cıvık post gördüm de son 20 sayfada, o yani. liberal said: xunn said: Abi insanlar hayırlı olsun yerine niye bu kadar harass kasıyor anlamadım. Mutluluklar diliyip çekilsenize aradan. belki bana da düşer kafası. Bekar değilim. Kim oldugunu da bilmiyorum, samimiyeti kıs biraz. Ha internet bu yüklenirim istedigime diyorsan komik veya zeki olmak şartıyla devam edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Akhlaur said: Bence xunn harras görmüştür.Bence yani. İlginçtir, 11 yılda buradan 2 tane sevgilim olmuş, hiç harass yemedim böyle bir durumda. Yada hatırlamıyorum. Dönem farkı olabilir sebebi tabi, genel itibariyle daha bir yumuşak dönemi internetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Mutluluklar ivy ve theridone :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 mutluluklar çok sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 xunn adam sana dememiş lan öyle yazanlar için demiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Ben sıçmışım o zaman, arkadaştan da özür dilerim. http://i.imgur.com/nPWu7vo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 http://i.imgur.com/Tb4BLBv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 mamanı bitirsene rıdvan arkandan ağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Abi Rıdvan'ın tipi tam çocuguna bakar gözün arkada kalmaz tipi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ahfdhdgssfdga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Arkadaki zipzip sanırım, bildiğin yemeği kesildiği için çok rahatsız olmuş aasdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Legolas in bu fotoda isi ne olm. Patiden bile degil adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 nasi degil lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar