BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 öpmesen daha iyi ama bi el ense çekebilirsin bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 ben hic bulasmadım mesela ama babacum'a burdan bi selam çakarım saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Patide mevzu hemen taşaa iniyor /= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 BabacumMostors said: öpmesen daha iyi ama bi el ense çekebilirsin bak Ya şimdi düşündüm de karşıdan bi selam çaksam yeter ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Redeagle said: Patide mevzu hemen taşaa iniyor /= dasaaa o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 gizli gay herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 işin ilginci ben ildenizin nicki babacum olunca farklı şeyler beklemiştim, neyse ki kendisinden öğrendim nickin hikayesini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 neler konuştunuz ramses anlat bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 BabacumMostors said: gökalp özele gel anlatalım abi herif şimdi bir de buraya danacak ne beyaz yakalılığmız kalacak ne de sitmein kölesi olmamız nede onun gibi olamadığımız için kıskanmamız senin sisteme köle olmuş yerlerinden öberim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 baba cum işte. baba cum shot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Theridone said: BabacumMostors said: gökalp özele gel anlatalım abi herif şimdi bir de buraya danacak ne beyaz yakalılığmız kalacak ne de sitmein kölesi olmamız nede onun gibi olamadığımız için kıskanmamız senin sisteme köle olmuş yerlerinden öberim Ya bi dur önce ben yavşadım heme araya girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 di said: kermit said: kadıköy buluşmasında dün geceden sonra atılan postların özetini geçecek varmı ? çok işim var çok fazla wot döşemişler. rica ediyorum Noyan : ilgi manyagiyim, en mukemmel benim, siz beni anlamiyosunuz ama en hakli benim, hakaret etmiyorum ama sunlar korkak, bunlar cesaretsiz, askerlikten ibnelikle yirtmis olan ben olabilirim ama gidin Viktorya gibi ameliyat olun belki adam olursunuz, madem enerjinle herseyi hallediyosun neden sorunlarini enerjinle cozmedin dendi ama enerji istiyosan bedelini odemelisin diye sacmalayip kurtuldum ve eve gofret yiyerek dondum cunku ilgi manyagi degilim ama boyle sikko seyleri belirtmeden duramiyorum. ahahahah eyvallah gercek bir ozet olmus BabacumMostors said: gökalp özele gel anlatalım abi herif şimdi bir de buraya danacak ne beyaz yakalılığmız kalacak ne de sitmein kölesi olmamız nede onun gibi olamadığımız için kıskanmamız kendisi sistemin kolesi degil ama "pipmin fotosunu cekeyim abi nolur 100 lira fisekle" diye sagda solda dilenmiyomu lan. anlamadim ben. sistemin kolesi olan adamlarin kolesi olmus adam ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 50 liraya taksimde sütyen ile dolaşıp sisteme karşı olmak hmmsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Kadıköy orası. İskelenin önü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 yıl oldu 2015 bir bitmedi şu ''sistemin kölesi'' geyiği. iki kalıp slogan, cümle ezberleyip yıllarca onun ekmeğini yiyorlar. anti emperyalizm 1 bu 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Çok da farklı bişey diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 maaşlı işim yok demenin diğer yolu işte sistemin kölesi değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 SeaGle said: 50 liraya taksimde sütyen ile dolaşıp sisteme karşı olmak hmmsf. link tıkladm. adult- swimsuit diye engellemiş iş yeri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 taksim değil orası cahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 SeaGle said: Ya bi dur önce ben yavşadım heme araya girme. zaman sayılabildiği andan beri yazıyorum ben ildoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 yenge izin de verdi zaten tıtıtıtıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 editörü 14-15 yaşında bebe sanıyodum. baya kelli felli adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 adam kendi kendine laf sokuyor ya :P 12 tane accountu varmış abi dile kolay ahahah ben kıllanırım artık, her account editör'ün çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Iyi ki gitmemisim. Kesin kavga cikardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar