senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 orionlogic said: senko said: Istari said: senko said: bi de herşleyi geçtim 27 yaşında ne master'ı sektörünü bilmiyorum da 27 geç değil mi master için? ben de bu mantığı anlamıyorum, niye geç olsun? 27inde master'a gitsen, 30'unda dönücen 25 yaşında işe başlamış olsan senin 2 senelik tecrüben varken, aynı yaştaki rakibinin 5 yıl tecrübesi olcak, yaşıtın team manager iken altında çalışırsın işte bu yüzden geç babacim art masteri diyorum. benim isim yok sirketle sunla bunla. zaten freelance calisiyorum. yok sana demedim faynart'sa yap master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 fistan çok pis vuruyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Shean said: olabilir abi. kadınların kafasını anlamak güç değil aslında. senden sıkıldı mı artık? anlarsın diye düşünüyorum böyle şeyleri. "bi süre konuşmayalım" tarzı şeyler geçti mi hiç ilişkinizde? her gün konuşur musunuz devamlı? kızdan daha üstün müsün eğitim konusunda? kaslı mısın? paran var mı? bunları söylersen daha güzel cevap vericem. zaten birlikte yasiyoruz biz. o sabah okula gidiyor dedigim gibi asistan / hoca. ben evde freelanceleri yapiyorum. ekonomik, kulturel seviye aynidir bizim. butun paramiz neredeyse plaklara, kitaplara gidiyor. ufak bir hayatimiz var iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 önce sen aldat ki içine oturmasın sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 offf kız buraları girip okuyormuş, hayatımdan endişe etmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 senko said: Istari said: senko said: bi de herşleyi geçtim 27 yaşında ne master'ı sektörünü bilmiyorum da 27 geç değil mi master için? ben de bu mantığı anlamıyorum, niye geç olsun? 27inde master'a gitsen, 30'unda dönücen 25 yaşında işe başlamış olsan senin 2 senelik tecrüben varken, aynı yaştaki rakibinin 5 yıl tecrübesi olcak, yaşıtın team manager iken altında çalışırsın işte bu yüzden geç burada soru akademik kariyer yapıp yapmayacağı, eğer akademik kariyer hedefi varsa geç olduğunu düşünmüyorum ki bence aksi bile geç değil hem yüksek lisans yapılıp, hem de çalışmak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Kostok said: offf kız buraları girip okuyormuş, hayatımdan endişe etmeye başladım abi vallahi dover aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 gg. dostum bu çok güzel bir hayat olarak dursada kadınlar bu hayatı gençlik olarak görüyor. benden sana söylemesi. aile kurulacak bir hayat değil bu. kadının kafasına biri girse bu 2 sene içerisinde aile kurmalısın vs ayağına, aldatma ihtimali yüksek ama bak sakın burada okuduklarınla kızdan ayrılma. kızla adam akıllı konuş, eğer kız başından savıyorsa, ciddi cevaplar vermiyorsa o zaman uyar, hala devam ediyorsa ayrıl gitmeden önce. gittiğinde zaten sekse doyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 PrudenT said: ulan gören de sanır ki hiçbirinizin babası askere gitmedi anası da onu beklemedi No offense, Artik oyle karakterli kadinlar yok. Herkes hayalindeki kadini annesi gibi resmeder ama, malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 plak kitap derken bi bakmışsın bungee jumping, sky divingci kaandan mesaj gelir "haftasonu uludağ?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 of aynen, onlara daha çok yöneliyor kızlar. ciddiyim bak. "of abi ahmet kural çok komik eleman" diyen adamla sevişir akşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Theridone said: PrudenT said: ulan gören de sanır ki hiçbirinizin babası askere gitmedi anası da onu beklemedi No offense, Artik oyle karakterli kadinlar yok. Herkes hayalindeki kadini annesi gibi resmeder ama, malesef. offenselik bi şey yok abi erkek de yok nası olsa çift yönlü baş-tarak ilişkisi sdfşlkad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 profesyonel bir yalnız olarak, bence yalnızlığın iki kişilik olanı değil, tek başına olanı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Shean said: of aynen, onlara daha çok yöneliyor kızlar. ciddiyim bak. "of abi ahmet kural çok komik eleman" diyen adamla sevişir akşama. yani buradan yazinca elbet olmuyor ama hic oyle olmadi. ben master'dayken orada o da bir sekilde buraya donmenin yollarina bakiyor hatta ama dedigim gibi masterini bitirmesi lazim onun orada ya kadro acilirsa ne yaparim diyor simdi bir yandan da o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Shean said: of aynen, onlara daha çok yöneliyor kızlar. ciddiyim bak. "of abi ahmet kural çok komik eleman" diyen adamla sevişir akşama. yani o da doktoraya buraya gelmek sitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ilişkinizin sınanacağı zorlu bir süreç olacak, başarılar dilerim, buradan yara almadan çıkarsanız süper bir birlikteliğiniz olacak ileride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 karşim sen niye 5 yıllık sevdiceğini bırakıp gidiyorsun çok mu önemli eğitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ya gidiyosan git olursa olur olmazsa olmaz lan, böyle geril geril kendin patlatıcan zaten mevzuyu bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 lfjs fistan özetlemiş. artık meydan meriçlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 bu da var. kızın yanında dur siktir et. yada al kızıda git. bankadan kredi çek, banka soy vs. sdfgjs yani bırakma kızı. ya beraber gidin yada hiç gitmeyin. önemli değilse kız senin için tabi git. ama 5 yıl dile kolay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 yakın çevresinde erkek varsa kahvaltıda peynirin yanında götürürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Fistan said: karşim sen niye 5 yıllık sevdiceğini bırakıp gidiyorsun çok mu önemli eğitim iste onun muallaginda kaldim ben de ulan cok mu onemli sanki sikindirik boyalar sevdiceginden diye ama orada iyi bir egitim bizim durusumuz acisindan da iyi olacaktir elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 kermit tecrübeden konuşuyor. o da az götürmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 hayir yemin ederim pis bakimsiz ruhsuz ecnebiler de hic cekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 3 yıl sonra kız kanser oldu öldü o ayrı kaldığın 2 yılı nerene monte edeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar