Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Gecti, Izmir wins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Bu arada istanbulda trafik 1 hafta olmasa, hepiniz "ya nede olsa trafik yok bugün işe arabayla gideyim" diyip trafiğe neden olanlar sınıfına gireceksiniz tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Y jenerasyonu insanının kariyeri boyunca ortalama 12 kere iş değiştirmesi bekleniyor. Dolayısıyla eski jenerasyon gibi iş bulup işe yakın yere taşınıp hayatın büyük kısmını orada geçirip, emekliliğe doğru şehirden uzak yaşama olayı da olmayacak. Ev değiştirmek bu kadar pahalıyken de çalışanın evi aynı yerde kalacak, iş sürekli değişecek, iş gücüne bu insanlar girdikçe yoğunluk da artacak. Nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ben iş değiştirdikçe ev de değiştiriyorum. 8.evim oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 kermit said: Bu arada istanbulda trafik 1 hafta olmasa, hepiniz "ya nede olsa trafik yok bugün işe arabayla gideyim" diyip trafiğe neden olanlar sınıfına gireceksiniz tekrardan onun için araba alabilmesi gerekenler sınıfındayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 senko said: ben iş değiştirdikçe ev de değiştiriyorum. 8.evim oldu bu Ben pek düzenimin bozulmasını sevmiyorum ondan trafiğe katkı sağlamayı tercih edebilirim. Gerçi Anadolu yakasında iş olursa büyük sevinçle geri dönebilirim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 deadwoll said: Abi Adana büyük şehirlerden, güzel yerleri de bayağı güzel. Tek sıkıntısı sıcağı ve insanlarının bir kısmı. Benim kuzenimin eşi adanalı, orada yaşıyorlar. Gayet mutlular, çocukları iyi okullarda okuyor, yaşadıkları yer bayağı güzel, pırıl pırıl falan. İstanbul'da yaşarken diğer şehirlere ben de meh diyordum da, Türkiye'de gayet yaşanası şehirler var. Adana bunlardan birisi mi ben bir şey diyemem de; İstanbul'a tercih edeceğim ya da gitsem İstanbul'u aramayacağım bir çok şehir var. Zaten İstanbul ftw, Adana lol falan diyenlerin çoğu İstanbul'u yaşayamıyor bile trafikte sürünmekten, leş gibi evlere binlerce lira vermekten. abi istanbul'da ev sahibi olan insanlar da var bu kadar kötüleniyor şartlar anlamıyorum bir de aileyle birlikte yaşıyorsan çok efsane oluyor 6 senedir sadece haftasonları gelebiliyorum, hiç dışarı çıkmasam bile olur yani ama suyu çok bozuldu önceden baya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 istanbul ya sektörümü seveyim dışına çıkamıosun kolay kolay. hadi ben artık gözümü kararttım cıkarım diorum bu sefer hanımın işleri dolayısı ile çıkamıyoruz :D o daha beter istanbula bağımlı kaldık. nalet olsun böyle hayata diyoruz işte elele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ben en son hadimkoye gitmistim istanbul disina bi tek o zaman ciktim iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 İstanbul'un taşı toprağı bataklık. Çıkalım diye çırpındıkça içine çekiyor nalet! @Valvyn Takribi 15 araç var güzergahta. Akşam saatlerinde Çekmeköy dönüşleri Nevzat Demir Tesisleri önünde tıkandığı için Üsküdar durağına çok seyrek araç geliyor. Dolayısı ile min 40 dk bekleme süresi var. Zaten genellikle 4 kişi bir taksiye giriyor. 5.5 TL dolmuş, 10 TL taksi tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 turistler bozuyor ya istanbulu suyu bitircekler yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 bugün yine bebek arabalarını tekmelediler metrobüse binerken oturcam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 adam takribiyi cümle içinde kullanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 forgiver said: deadwoll said: Abi Adana büyük şehirlerden, güzel yerleri de bayağı güzel. Tek sıkıntısı sıcağı ve insanlarının bir kısmı. Benim kuzenimin eşi adanalı, orada yaşıyorlar. Gayet mutlular, çocukları iyi okullarda okuyor, yaşadıkları yer bayağı güzel, pırıl pırıl falan. İstanbul'da yaşarken diğer şehirlere ben de meh diyordum da, Türkiye'de gayet yaşanası şehirler var. Adana bunlardan birisi mi ben bir şey diyemem de; İstanbul'a tercih edeceğim ya da gitsem İstanbul'u aramayacağım bir çok şehir var. Zaten İstanbul ftw, Adana lol falan diyenlerin çoğu İstanbul'u yaşayamıyor bile trafikte sürünmekten, leş gibi evlere binlerce lira vermekten. abi istanbul'da ev sahibi olan insanlar da var bu kadar kötüleniyor şartlar anlamıyorum bir de aileyle birlikte yaşıyorsan çok efsane oluyor 6 senedir sadece haftasonları gelebiliyorum, hiç dışarı çıkmasam bile olur yani ama suyu çok bozuldu önceden baya iyiydi Benim yedi ceddim, bütün malım mülküm İstanbul'da abi sdf. 26 yıl yaşadım, okulu falan orada okudum, iş için şehir değiştirdim. Şu an yaşadığım şehir kültürel anlamda bok gibi ama resmen günlerim uzadı, zaten İstanbul'da evden Taksim'e gittiğim sürede Eskişehir'e gidiyorum, son yıllardaki Taksim'den daha keyifli. Artık İstanbul'a yalnızca akraba ve arkadaşlarımı görmeye geliyorum, onun haricinde çıkıp gezeyim, bir yerlerde yemek yiyeyim, içki içeyim gibi bir isteğim kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 beter olun 4saat sürünün trafiklerde susuz kalın emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 salla ya konyadan filan ev tutun..daha ucuz 4.5 saatte istanbuldasin..en azindan trende uyursun filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Bir kere ayazağa kampüsünden 5.30'da çıkıp 9.30'da maltepeye varabilmiştim. Kar yağışı, 500T, ıslak ve pis insan kokusu keywordleri size neler çağrıştırır bilmiyorum ama bende kayışın koptuğu gündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Daha durun arkadaşım bu başlangıç. İstanbuldaki bütün projelere gitmiş bir insan olarak yazayım. Ataşehir Finans Merkezi. Avgrupa yakası Batı kent, İSKOÇ , Viyana Şehirleri , Mall Of İstanbul, Rönesans ın E5 etrafındaki projeleri.Konut satışları başlasın o gün trafiğin bittiği gün olacak. Lokasyon olarak bunlar en kilitler ve bu projelere giderken direkt E5 ve TEM üstündeki diğer irili ufaklı projeler...Hepsi plansız hepsi 1 milyon tl yada eurolar ama içi seni dışı beni yakar.Rezillik. Şuan ki halimiz çok iyi anlatamam size, master plansız peşgeş çetiler arazileri.Birde belediyeci kökenli bunlar yarabbim.Al sana lokomotif inşaat sektörü amk dalgalı kur olmasa kimsenin parayı bu ülkeye getireceği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 e-5 zaten kilit de tem kenaı evler yaygınlaşınca bence esas patlama olcak sonra 3.köprü yolu 81 ilden su taşıman lazım istanbula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ya konut projeler, avm'ler ana uluslararası otoyollara nasıl direkt çıkış verebiliyor inanamıyorum ya. şu avrupa konutları'dır, batışehir'dir, optimum avm'dir, inanılmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 sonra "adanaya gidilir mi abi n'aptın" gerçekten hayallerindeki yer, hayat ucuz, meyve sebze daha taze, trafik derdi yok ve şehir o kadar zengin ki istanbulda ne ararsan adanada var insanları çabuk sinirleniyor desen kodumun istanbulunda her yerden medeniyet akıyor da ben istemiyorum. sıcak desen istanbul da yazın çok sıcak hani her iki tarafta da akşam 6 ya kadar klimaya talimsin kültür sanat dersek her sene adanada sabancı tiyatro festivali var ki uluslararası bir etkinlik bu, devlet tiyatrosu sahnesi var, devlet opera ve balesi zaman zaman geliyor etkinlik düzenliyor ha istanbulda oalcak büyük bir organizasyonu için ise o kadar masrafı göze alıp atlar uçağa giderim burada da evim var nasıl olsa bir diğer planım bodruma yerleşmek ama onu kendi işimi kuracak kadar sermayem olunca yapmayı planlıyorum keza orada bana hiç iş yok.. komi falan olursam ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Budapestede arkadasin arabasindayiz, ya iste trafik var biraz dedi buda dan pest e geciste, 5 dakika sonra varsik gelecegimiz yere, "trafik nerde" diye sordum, "yol cok kalabalikti abi gormedin mi" dedi. O an uzay zaman yavasladi abi , bi sekilde istanbuldan kacmamizmgerektigini anladim yani. Olabildigince uzaga, ama yozgat tarafina degil de, anladiniz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 bence onlar trafiğe zarar vermiyor sonuçta araç avm nin otoparkıan giriyor trafik rahatlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Esh said: Budapestede arkadasin arabasindayiz, ya iste trafik var biraz dedi buda dan pest e geciste, 5 dakika sonra varsik gelecegimiz yere, "trafik nerde" diye sordum, "yol cok kalabalikti abi gormedin mi" dedi. O an uzay zaman yavasladi abi , bi sekilde istanbuldan kacmamizmgerektigini anladim yani. Olabildigince uzaga, ama yozgat tarafina degil de, anladiniz iste ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 BabacumMostors said: bir diğer planım bodruma yerleşmek ama onu kendi işimi kuracak kadar sermayem olunca yapmayı planlıyorum Sen çevirmenlik mi yapıyordun bir ara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar