yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Bazı insanlarda sermaye var fikir yok, bazılarında fikir var sermaye yok. Bende ikisi de yok. Yalnız cidden anlamıyorum bu girişimcilik fikirlerini nasıl bulup hayata geçiriyorlar. Mesela adamın hayatında kargo ile ilgili bir tecrubesi yok ama firmayı cesaretle kuruyor. Koniks'e falan baktığımda herkes esnaf mantığı ile tekstil dükkanı falan açalım diyorlar. İş tecrubem tamamen talaşlı imalat üzerine o da ciddi anlamda sermaye gerektiriyor ve kar marjı çok yüksek değil. Mesela ısıl işlem için bu bölgede bir fırsat var ama benim konuyla alakalı hiç tecrubem yok. Böyle işte, nasıl oluyor arkadaş bu işler var mı tavsiye verebilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 yeahh1986 said: Bazı insanlarda sermaye var fikir yok böyle bir insan yok bu ülkede sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Bu arada fikir derken, ev yapıp satmaktan bahsetmiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 özel okulda burssuz okuyanların %90'ı öyle nasıl yok baba parası var fikri yok %10 dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 ben cafe bar restrain tarzı yerlere iphone android vs sarj aleti şeyleri satmayı düşünüyorum portatif ücretsiz tuzluk boyutunda takıyorsun fln maliyeti 20 lira mekna 60 liradan 4 tane fln satsan 200 lira kar fatura yok fiş yok, ayarlıcan böyle günde 1 mekan ayda 30 30*200 lira ayda 6000 net kar sonra pazarlamacı tut fln fişman derken yürür gidersin..sdfsdflsf şaka lan böyle şey mi olur dem olur dicem deolmaz bence olmaz benim kıçımı kasıcak vaktim yokta deneyin bence olabilir sonracıma buradan olusturdugun zaaten bir marketingin olacak daha sonra birşey satmak istediginde bu ürünleri sattıgın mekanlara başka şeylerde pazarlayarak daha da büyütürsün marketingini zaten fikirde en büyük sıkıntı marketing eğer çevren bagladıgın yerler tanıdıgn kişiler varsa don bile satarsın, önemli olan marketingini iyi yapmak girişimcilikte :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Somon said: özel okulda burssuz okuyanların %90'ı öyle nasıl yok baba parası var fikri yok %10 dışarı ne alakası var burssuz özelde okuyan herkesin mal mı olması gerekiyor bu ne aptalca bir genelleme böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 boş ver sallıyo işte umursama sen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 baba parasıyla özel üni okuyan adam yurtdışında okusun daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 bir işi yapmanın karlı olduğu görülüyorsa o işi bilmek gerekli değil. bilen adamı da tutabilirsin, öğrenebilirsin de. mühendislik gibi yoğun bilgi gerektirmiyor türkiye de gireceğin çoğu iş, gerektiğinde de mühendisi tutuyorsun zaten. sermayen varsa ve akıllı şekilde değerlendirmek istiyorsan, yatırım yaptığın iş hakkında sürekli öğrenir, üstüne koyar, çalışanlarını denetlersin. girdiğin işe göre değişir tabii biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 abi bu aralar ben feci şekilde iş fırsatı fln arıyorum bişiler yapmak için tavsiyem şu piyasayı kolaçan et sorunlara bak çözüm üretebiliyor musun ona bak basit çözümler veya fikirlerle çok büyük işler kurulabiliyor 5 yıldır izmit istanbul arası git gel yapıyordum ne fikirler geldi ama vaktim yoktu şimdi taşındım ağlatıcam bu şehri bir de böyle gazlı ol asdkad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 1-2 tane söyle de havamızı bulalım B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 koniks epik ya mükemmel, tr de yok böyle ürün falan yazmışlar bakıyorsun mikrofiber tencere kapağı silme bezi asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Neyse bir el capitalism 2 oynayayım gelir bir fikir belki. Ticaretten çok üretime meraklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 chrome sandim,degilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Erkeklere sevgililerine hediye almaları için hatırlatma/öneri sitesi. Yabancı 3-5 tutmamış var ama türk yok , bana lazım ondan diyorum biriniz yapar belki diye. greatmate.com falan tarzı bişi işte. Günleri gir , sevgilinin/eşinin sevdiği şeyleri gir, o gün gelince sana hediye önersin , kabul edersen göndersin sana , 1-2 gün önceden olabilir kargo hesaplanarak işte. Bütçeni falanda girersin ona göre önerir. Bence fikir muhteşem yapsanıza lan hemen bi tane yılbaşı açıkta kalmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 mithat bok gibi fikir afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 take away pad thaici açıcam ben 3-4 yıla her yerde olacak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 profosyonel kız tavlama yardımcısı dükkanı açıcam ben. 2-3 feyk referans ayarlarım tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Niye lan çok süper fikir , hem hatırlatıyor özel günleri hem hediye öneriyor hem hediyeyi paketleyip gönderiyor falan çok müthiş. Yapacağımdan değil , biriniz yapsın bende faydalaniim istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Fistan said: take away pad thaici açıcam ben 3-4 yıla her yerde olacak bence yeminlen ben bunu düşündüydüm! Ama bizde sokak pilavcısı var abi çok tutmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Bu ülkede fikrin de olsa bir işe yaramaz 2 sene sonra batıyorlar amk. Türkiye'de en iyi kazanç kapısı gıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Türkiye ne yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 fikir sahibi olmak zor degil sermaye de kredi mredi halledersin girisimcilik onemli. garantici adamsan olene kadar garantici ve fakir kalacaksin maalesef onu degistirmek cok zor. oyle cilgin bi firsat falan da 100 kisiden 2sinin karsisina cikar hayatta. ha girisimcilikle atlarsan da 2 secenek var, ya tutar istedigine ulasirsin ya da kredi mredi cektiysen tumden batarsin iste. en azindan denemedim demezsin. ikincisi olursa ilkokul mezunu kafasinda, sifir entellektuel kadaya sahip ghetto bi hatunla evlenirsin yas gecmeden, ulan ne dingil hatun diye diye yaslanirsin yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Mithat said: Erkeklere sevgililerine hediye almaları için hatırlatma/öneri sitesi. Yabancı 3-5 tutmamış var ama türk yok , bana lazım ondan diyorum biriniz yapar belki diye. greatmate.com falan tarzı bişi işte. Günleri gir , sevgilinin/eşinin sevdiği şeyleri gir, o gün gelince sana hediye önersin , kabul edersen göndersin sana , 1-2 gün önceden olabilir kargo hesaplanarak işte. Bütçeni falanda girersin ona göre önerir. Bence fikir muhteşem yapsanıza lan hemen bi tane yılbaşı açıkta kalmayalım.Google Takvim var bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 hayat sana limon verdimi gidip baskasının corbasina sıkarsan olmaz tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar