imamizer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 geçen bi site için form dolduruyorum, artık doğum yılı girerken bildiğin scroll down yaptığımı farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 İmam tamam yeter sus. Sus allah kahretmesin parası neyse vereceğim SUS Ay darlandım bi hava alıp geleyim. Bastı işyeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 hindistanda intihar için denize atlayan ve baygın kıyaya vuran kıza yengeç toplayan hintliler yetecavüz etmiş... http://www.hurriyet.com.tr/dunya/27831718.asp bilemiyorum artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Marty said: Dworgian said: chrome said: böyle kız arkadaşın seni çaldırınca sevinirdin falan. hatta bazen sıradan bir sen bir o bir sen bir o falan yapılırdı. sabah uyanınca cevapsız çağı görürdün mesela 1 cevapsız arama ceyda diye. mutlu olurdun. bazıları sabaha kadar uyumazdı 55 cevapsız arama olurdu. arada arkadaşların çaldırırdı anlam veremezdin. yanlışlıkla atılan mesajlar falan olurdu. kuzenine dayına çok özledim canım benim diye mesajlar atılırdı. ne biçim dönemler atlatmışız lan. ben 86 doğumluyum. evimizde çevirmeli telefon vardı lan bizim. 0 a basardın dönerdi beklerdin. televizyon kanalları istiklal marşıyla kapanırdı falan. star tv nin kurulduğu günü hatırlıyorum mesela böyle yola balon falan atmışlardı hep. teleon vardı. 79 luyum. your "ne biçim dönemler atlatmışız lan" argument is invalid 79 neymis ya, sizin de bir ayak cukurdaymis artik haci dayi BANA ABİ DİYECEKSİNİZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Lan çok eski diil, 2007 yılında fln 250 sms veren nar paketi vardı turkcell'in. 250 sms. O 250 sms ile şimdiki nişanlımı buldum lan ben. Şu an 5000 sms'ler havada uçuyor kampanya diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 oho..benim ustume toprak atmaya baslayin ufaktan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 o nar pakedi. hey gidi ya.. hakikaten ne seviniyordu insan. bir de şey vardı mesela birinin kontürü olurdu diğerinin olmazdı biri mesaj atar diğeri de çaldırırdı sadece cevap olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 gizli numaradan sapıklarım vardı bi sürü, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 vodafone girdi sektöre iyi oldu. yoksa 250 den 300 e çıkardı anca ölücüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 cok eski degil dedigin 8 yil olmus. 2015e giriyoruz izninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Marty said: cok eski degil dedigin 8 yil olmus. 2015e giriyoruz izninle sen girme ulan marty izin vermiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 ağırlık çöktü üzerime konuyu okudukça ne yaşlanmışız...hadi uo klanı kuralım paralar bende toplanıyor beyler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 hiç kontörlü hattım olmadı :( ama kontörü olup da hattım faturalı diye çağrı atan dingillerden çok çektim. abv! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 benim hala kontörlü, arada bitiyor falan kalıyorum ortada kontörüm bitti arayamadım demek çok garip ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Daemir said: vodafone girdi sektöre iyi oldu. yoksa 250 den 300 e çıkardı anca ölücüler Yok ya avea 5000 sms ile girdi önce galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 bizim okulda annesini arayıp, anne beni geri ara diyip çat diye kapatanlar vardı abi nasıl bir farkirlikmiş, o kontörler günde 2 tane harcanarak 3 ay gidiyordu resmen. ortaokul liseyi telefonda nokta virgül kullanmadan geçiren insanlar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 bi de i yerine ı yapınca 1 karakter yerine 10 karakter fln düşüyodu smslerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Telsim'in mesajlaşma olayı vardı. Whatsapp gibi takılıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 msni gece açık bırakıp yatanlar neyin kafası onu çözemedim asıl ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 üşeniyorduk kapatmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Of yeni mesaj sesi dırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Ben hala mesajlaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Feels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 sms lik 5 kontor satıyordum ben xaxax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 bende normal faturalı hat vardı lisede "bi mesaj atabilir miyim" diye yanıma gelen fakir arkadaşlarım oldu hep şaka lan şaka yoktu arkadaşım liseyi de iki metrekarelik hücrede okudum delirmemek için pırtlarıma isim veriyodum allah kimseyi yalnızlıkla imtihan etmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar