Grego Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 paranormal, normal, anormal olsun. ben ilgiyle okudum. saolasın böyle bir konu için. dalga geçenlerin hepsi kendini parmaklatıyormuş. kesin bilgi. paranormal bir şekilde hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Noyan'a soralım ne olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Saeros said: Mal said: Mal said: olabilirlermi mide ayrı yazılır üfff basit şeylerle niye kafa mı meşgul ediyosun Saeros. gizem çözüyoruz bur da. benim uzmanlık alanım da eki mi eki için başka bir arkadaş gönderdim kendisi birazdan müdahale edecek olm çok basit lan saç ekimi saç eki mi? üstüne bindiğin skimi ne zaman kaldırdın? üstüne bindiğin ski mi, ne zaman kaldırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Mal said: cidden baya mantıklı olurdu ama çadırın içinde kanıt bulurlardı onla ilgili. bulupta onu gizlemiş olabilirlermi bilmiyorum. niye gizlesinler. yaş odun yakmışlar işte, bilmedikleri birşeydir :) dumanı etkilemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Ren said: üstüne bindiğin skimi ne zaman kaldırdın? üstüne bindiğin ski mi, ne zaman kaldırdın? abi fail? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Filmi izlemistim guzeldi. Bence bunlar haplanip costular. Cin katil falan degil olay. Tesekkurler yorumumu okudugunuz icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 axedice said: Selam, topikte olayı paranormal etkilere bağlayan gerizekalılar var mı? Varsa bunlarla yeterince dalga geçildi mi? Ona göre biz de müdahale edelim. dostum çok biliyorsun ama neden pijamalarla çıktıklarına bir cevabın var mı? NEDEN KORKTULAR bi dağcı, neden kar kış kıyamet dağ başında öyle yalın ayak baldırı çıplak kaçıyor kesin birşeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Bu olay daha esrarengiz bence: Black Dahlia. Hardcore resimlere de ulaşabilirsiniz google'dan aratarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 oha dahlia çok ilginçmiş 1209471204 tanede teori üretilmiş internette askfhşsalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Ben baya kaynak okudum bu olayla ilgili, kadının California'ya geliş hiakyesi vb. Filmi de varmış ama hayalkırıklığı yaratır diye izlemedim. IMDB puanı da düşüktü herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 mantar atmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 black dahlia'nın oyunu bile vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 scorch said: dostum çok biliyorsun ama neden pijamalarla çıktıklarına bir cevabın var mı? NEDEN KORKTULAR bi dağcı, neden kar kış kıyamet dağ başında öyle yalın ayak baldırı çıplak kaçıyor kesin birşeyler var. işin daha ilginç yanı da şöyle: içlerinden bir tanesinin (dyatlov) üzerinde kazağı var ölü olarak bulunduğunda, ağacın altında bulunan ikisi ise bildiğin pijama ve gömlekleriyle, bu ikisinin ayağında botları da yok, botları çadırın içerisinde buluyor arama kurtarma ekibi sonradan, dışarıya soğuğa fırlamışlar gecenin karanlığında, dışarıda hissedilen sıcaklık -37 derece, çok feci rüzgar var, bunun dışında iki tanesi ise giyinik, bunların çadırın dışında olduğu tahmin ediliyor diğerleri dışarı fırladığında, yani çadırda yedi kişi var çadırın dışında ise iki kişi var gibi bir teori üretiliyor şu da fotoğraf makinelerinden çıkan çektikleri son fotoğraf, çadırı kuruyorlar, sonrasında fotoğraf yok http://farm5.staticflickr.com/4066/4503778602_6d8d9f42c2_z.jpg bi de şöyle bir fotoğraf dolaşıyor nette, 33. kareymiş bu güya, ölmeden önce son bir fotoğraf çekmişler, bu fotoğraftaki şeyin uzakta parlayan bir nesne olduğunu yazıyorlar, ben doğrulayamadım, büyük ihtimalle yalan http://paranormaljunction.com/wp-content/uploads/2012/09/last_pic.jpg gençlerin otopsisine katılan adamın anlattıkları var, herif komünist parti üyesi, otopsiye katılıp gençlerin cesetleriyle temasta bulunan herkesi alkolle yıkatmışlar adamın anlattığına göre cenazeleri ailelere teslim etmek istememişler önce, fakat aileler "bizim çocuklarımız politik suçlu değil" diye teki gösterince cenazeler ailelere teslim edilmiş, böyle bir şey de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Dıştan darbe almadan içeride büyük hasar oluşmasının sebepleri belli. Bu sebepler ile teori üretilince doğaüstü oluyor. Küçük çığlar falan çok boşluk bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Dünyada her gün binlerce insan ölüyor. Sadece neden öldüğü belli olmayanlarla ilgili olaylarda nedense uçan cisimler çıkıyor, orada eski bir kehanet varmış deniyor, yaralanmada gariplik bulunuyor vs. Kampa ayı girmiştir, çakal girmiştir ya da daha da büyük ihtimalle kampçılardan biri bir hayvan girdiğini sanıp çığlık atarak herkesi korkutmuştur. Nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 nasuh mahruki serdar kılıç gibi bi adam olsa da şunu cevaplasa. bu adamlar bu soğukta neden çıplak? günümüzde olsa atıyorum micro karbon çadırlar var içinde 10 dakka oturunca hamam gibi oluyor diycem mesela. o dönemki şartlarda kurdukları çadırdan belli zaten böyle bişey yoktur. akşam oldu çadırımıza girelim, dışarda tükürsen yere düşmeden donar, ama çadırımız sıcacık üstüme hafif bişeyler alayım... dışardan darbe olmadan içerden tahribat olması birde. bu ikisinin cevabı muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Ya hard seks dönmüş içerde. Pozisyon esnasında çadır yırtılmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 çükünde dolaşan kan donar o soğukta. hap felan denmiş otopside çıkardı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Mal said: nasuh mahruki serdar kılıç gibi bi adam olsa da şunu cevaplasa. bu adamlar bu soğukta neden çıplak? günümüzde olsa atıyorum micro karbon çadırlar var içinde 10 dakka oturunca hamam gibi oluyor diycem mesela. o dönemki şartlarda kurdukları çadırdan belli zaten böyle bişey yoktur. akşam oldu çadırımıza girelim, dışarda tükürsen yere düşmeden donar, ama çadırımız sıcacık üstüme hafif bişeyler alayım... dışardan darbe olmadan içerden tahribat olması birde. bu ikisinin cevabı muamma. o çadır iki adet standart çadırdan yapılmaymış, o üniversitedeki öğrenciler iki adet çadırı alıp birleştirerek o çadırı kendileri dikmişler, çocukların arkadaşı söylüyordu, anlatan adam kendisi de dikmiş hatta, o çadırın içinde oturduğunda vücut ısın içeriyi yavaş yavaş ısıtıyormuş, günümüzdekiler kadar korunaklı değildir tabi, içeride otururken bazı yerleri de çarşaflarla bir kat daha kapatıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 allah allah ya aklım almıyor. o soğukta. battaniyenin dışında kalan elim donuyor bu havada. bi tanede ben yapıyım o çadırdan nasıl olabilir öyle bişey. kışında dışarda yatar kalkarım o zaman nolacak. serdar kılıça mail gönderdim bakalım cevap gelirse yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 sovyet nukleer test alaniyla uzay ussunun arasinda kamp yapan "dagcilar" bir sekilde olmusler. ben bir gizem goremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 şöyle bi sıkıntı var infrasound'a bağlanan teoride. bunun deneyini yapıyolardı katılanların beşte birine falan garip şeyler oluyordu (göğüste baskı, huzursuzluk vb). dokuz kişinin tamamına olması piyango gibi aha burada var deneyle ilgili bilgi: http://en.wikipedia.org/wiki/Infrasound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 bence o yaşı büyük olan "kazazede" hepsini öldürmek istiyordu gruptakilerin, fakat bir şekilde gruptakilerden biri veya bir kaç tanesi olaya ayıktı ve aralarında boğuşma gibi bir şey oldu, bu sırada birbirlerini öldürdüler, gruptan geriye kalanları da bu grubu geriden takip eden ve yaşı büyük olan adamın ortağı olan bir başkası veya başkaları gelip silah zoruyla rehin alıp öldürdü bir şekilde, cesetlerini de çevreye dağıttı, izlerini de sildi, ormanın girişinden itibaren izlerin kaybolmasını buraya bağlayabilirim mesela, gençlerden bir kaçının kıyafetlerinde normalden fazla radyasyon bulunmasına rağmen diğerlerinde bu radyasyondan iz yok, aynı yerde bulunup nasıl serpintiden etkilenmezler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 eğer öyle bişey varsa önceki postlarda kamyonun arkasında otururken çekindikleri foto vardı. en soldaki kim? yüz anatomisinden anlarım. ondan şüphelenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 şu fotoda işte http://motherboard-images.vice.com/content-images/article/4718/1414729796807432.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar