Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 ölmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 35-45 yıl arası senelerde türkiyede hayatta kalabilmek bile bronz da olsa başarı sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 ÖSS hariç tüm standardized testleri (yerli/yabancı) parçaladım. Ama iptal edilip tekrar girdiğim '99 ÖSS sağolsun, işletmeci oldum. Kalan testlerin çok bir hükmü kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Mithat said: Otelde santral olarak çalışıyordum, yazılımcı olayım diye yola çıktım, cryptocurrency ile zengin oldum. Bence başarı. Zengin olmak derken 3000 lira falan mı kazandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 :D zenginlik değişiyor kişiden kişiye. 3bin ile 10bin ile zengin olduğunu hissediyorsa ne güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 bu arada topic açıldığından bu yana hala bir başarım yok sdf update geçeyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 nasil ya ..kabul aldin ya olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 olm kabul bi basamak bi de master yani doktorayı alınca diyebilirim anca başardım bişiler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Benim de yok ya. Kapitalizme başarıyla hizmet ediyorum desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 saygın bir libos olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Benim eski şirkette geliştirdiğim bi ürün şu an pazarda satışta. Bence başarı sayabilirim bunu bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Of başarı da, koymuyor mu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Valla arge'de iş hayatına başlama sebebim buydu aslında. Bir şeyler yaratıp insanların kullanımına sunmak. Sonra abuk subuk şeyler yüzünden ayrıldım işten de, yine de formülasyonunu kendim geliştirdiğim bir şeyin son kullanıcı tarafından kullanılması güzel bir his. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 ne abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Filli Boya Sutut UV, güvenle kullanabilirsiniz ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 zamanında unreal engine 3'e sadece 1 adet dll import etme hakkı vardı. tamamen kendimi geliştirme amaçlı ve fantezi olsun diye kısa süredir uğraştığım çift mouse FPS projem için PC'ye ikinci bir mouse tanıtmam gerekiyordu ama lanet olası windows ve directx ikinci mouse'u kesinlikle ayrı bir imleç olarak tanımıyordu. ancak aynı imleci kontrol eden farklı mouse'lar olarak kalıyorlardı. bütün webi taradım, baya bildiğin her sayfaya baktım ama işimi görecek bi dll yazan olmamış. uzun zaman programlama kasmamama rağmen ve hiç anlamadığım bi dilde driver yazmaya kastım. taslak bi c++ projesi üzerinden 7 gün boyunca günde 12 saat falan deneme yanılmayla ve dilin syntaxını öğrene öğrene, mümkün olduğunca doğal bi mouse hareketi yakalayacak şekilde formüller ve ivmelenme girerek driver'ı yazdım, unreal engine 3'e de tanıtmayı başardım. 1 hafta sonunda en büyük boss'u devirmekten daha keyif verdiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 bu acaipmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 razzRaziel said: zamanında unreal engine 3'e sadece 1 adet dll import etme hakkı vardı. tamamen kendimi geliştirme amaçlı ve fantezi olsun diye kısa süredir uğraştığım çift mouse FPS projem için PC'ye ikinci bir mouse tanıtmam gerekiyordu ama lanet olası windows ve directx ikinci mouse'u kesinlikle ayrı bir imleç olarak tanımıyordu. ancak aynı imleci kontrol eden farklı mouse'lar olarak kalıyorlardı. bütün webi taradım, baya bildiğin her sayfaya baktım ama işimi görecek bi dll yazan olmamış. uzun zaman programlama kasmamama rağmen ve hiç anlamadığım bi dilde driver yazmaya kastım. ... Yillarca oyun inceledikten sonra "daha iyisini yaparim" azmi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Her elinde ayrı mouse varsa yön tuşlarını nasıl kontrol ettiğini merak ettim doğusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 @drlanbn yok bu hepsinden önceydi. ya rail shooter olacaktı ya da şu sfsds aslında aynı pc'de splitscreen fps kapışması sunabilecekti en iyi yönü buydu sanırım. neyse driverı yazdıktan 1 hafta sonra başka bi iş oldu ayrı bi sektörde, o yüzden tüm yaptıklarım rafa kalktı :( 1 aylık oyun geliştirme sürecim de uzun bir süre devam etmeyecek şekilde askıya kalktı (hala askıda 7 senedir falan sdsf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 adamda 0dan driver yazcak taşşak varsa o taşşaklara yönlendirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 2 mouse olayı baya iyiymiş lan denemek isterdim, air def tarzı bir oyunda çok iş yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 ve senko yine anlamadigi her konunun aslinda cok zor oldugunu varsayarak bir yandan gereksiz hype'lanip, bir yandan kendinden geciyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 arm9'a gsm driver'ı gibi bir kaç driver yazmışlığım var projelerde ama öyle müthiş anladığımı iddaa edemem tabii ki de. embedded dünyası çok geniş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 aslinda evet zordu baya, ki zorluk dedigin sey de goreceli sayilir. 3 yil calismis bi proya zor gelen sey 10 yillik expert için kolay olabilir. sonuc olarak benim seviyem icin baya zorlayiciydi ve istersen c++'a hayvan gibi hakim ol, yine de dogal bi imlec hareketi yakalamak baya saglam bi bulmacaydi. o ara anlamistim imlecin her gun kullanmana ragmen baya kompleks hareket ettigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar