15 kişiye saldırdım
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Başarı Hikayeleriniz
benim bir basarim yok lan.
dusundurten bir konu olmus ya. ama harbi uzuldum simdi.
cok cok boktan bir ortalama ile itu'den yuksek icin davet almistim. ama basari miydi? meh... bence herkes yapabilir.
oradan ayrildiktan sonra super boktan ortalamam ile bir de boun'a girdim. o da meh.. yine herkes yapabilir aslinda.
oncesindeki basari denilen siralamlar falan sadece "turbatur dis kulvardan koptu.." tarzinda boklar. turkiye egitim sisteminin getirdigi dayatmalar. at yarisina daha yatkin olanlar basarili oluyor. ben de cok fena degildim amk. ama test ya da bilgi yarismasi falan olm. a-b-c-d-e ile basari mi olur!
genel olarak yarisma sonucu basari zaten atlet falan degilseniz ve spor musabakasinda degilseniz cok bir baglayici gibi degil sanki.
ne bileyim kendi elimde araba toplayip haftasonu yapilan bir yarisa katilmisligim yok. pinhole photography ya da ne bileyim resim cekip sergi acmisligim yok. tiflis'te kucuk bir khachapuri dukkani actim ve ny times'da bile tavsiye edildim gibi bir basari hikayem yok.
basari kriteri nedir sorusu da onemli hale geliyor aslinda. yapmaktan memnun oldugum, arkamda iz birakacak seyler var. ama basari sayilamayacak kadar onemsizler bence hepsi.
sanirim daha degerli bir seyler yapmam lazim.
dusundurten bir konu olmus ya. ama harbi uzuldum simdi.
cok cok boktan bir ortalama ile itu'den yuksek icin davet almistim. ama basari miydi? meh... bence herkes yapabilir.
oradan ayrildiktan sonra super boktan ortalamam ile bir de boun'a girdim. o da meh.. yine herkes yapabilir aslinda.
oncesindeki basari denilen siralamlar falan sadece "turbatur dis kulvardan koptu.." tarzinda boklar. turkiye egitim sisteminin getirdigi dayatmalar. at yarisina daha yatkin olanlar basarili oluyor. ben de cok fena degildim amk. ama test ya da bilgi yarismasi falan olm. a-b-c-d-e ile basari mi olur!
genel olarak yarisma sonucu basari zaten atlet falan degilseniz ve spor musabakasinda degilseniz cok bir baglayici gibi degil sanki.
ne bileyim kendi elimde araba toplayip haftasonu yapilan bir yarisa katilmisligim yok. pinhole photography ya da ne bileyim resim cekip sergi acmisligim yok. tiflis'te kucuk bir khachapuri dukkani actim ve ny times'da bile tavsiye edildim gibi bir basari hikayem yok.
basari kriteri nedir sorusu da onemli hale geliyor aslinda. yapmaktan memnun oldugum, arkamda iz birakacak seyler var. ama basari sayilamayacak kadar onemsizler bence hepsi.
sanirim daha degerli bir seyler yapmam lazim.
benim de yok ya
keşke ölsem modundayım
bari tatlı bi hatun bulayım da onun hayatına sıçayım
biraz daha oyalanmış olurum falan diye düşünoyurm sfd
keşke ölsem modundayım
bari tatlı bi hatun bulayım da onun hayatına sıçayım
biraz daha oyalanmış olurum falan diye düşünoyurm sfd
Başarı ama kime göre neye göre.
bedelliyi tutturdum. hayatımda harcadığım en mantıklı paraydı. gerçi annemlerin başarısı da olabilir bu bilemedim
Otelde santral olarak çalışıyordum, yazılımcı olayım diye yola çıktım, cryptocurrency ile zengin oldum. Bence başarı.
Guneykent abi direkt. Demirtas, Cilek falan cok merkezi, cok medeni kaliyo o zamanlar gezip tozdugum yerlere gore.
Guneykent abi direkt. Demirtas, Cilek falan cok merkezi, cok medeni kaliyo o zamanlar gezip tozdugum yerlere gore.
yav senin bi kavga olayin vardi 7 kisiyle. o da basari.
Abi okudum, direk "troll?" sinyali gitti kafaya, arkadaşın önceki mesajlarına, sitelere fln baktım.
Eğer ciddi ise (bak hala emin olamıyorum zira bu site ninja fln gördü), takdir edilecek bir başarı cidden.
Ciddi :) Bu da benim bahsi geçen ailem :=)...
[video]https://youtu.be/moIgBIRmFNk?feature=oembed" width="459">
niye dram seviyon abi sen hala madem? nicke back, bu neşeli videoya koyduğun müziğe bak asdfg çocuklar çok tatlıymış...
konuya gelirsek: benim başarı hikayem yok gibi. vasatın sözlük anlamıyım sanırım...
Öne çıkan mesajlar