KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 devrim uğruna da biz de al kanlara boyandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ruffles nedir ya fakirmisiniz,güzelim pringles varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 konuya noldu hiç bilmiorum son posttan devam edicem pringles müthiş bi cips ama ruffles daha çok seviyom yani bence ruffles>pringles>hepsi mavi pringles dersen bi düşünebilirim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 gezizekalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 o yedikleriniz göte gider illa cips yiyecekseniz duvara kafa atın çünkü cips çok kötü bir şeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 abi ben en ucuzunu seviyorum ağzımın tadı bile fakir. şu fıstıklı cheetos var ya, en sevdiğim cips o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 miyaw33 said: ruffles nedir ya fakirmisiniz,güzelim pringles varken içindeki şu kıvam arttırıcı alışkanlık yapıyor ama ya. çok feci bişey oldu pringles takıntısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Saeros said: o yedikleriniz göte gider illa cips yiyecekseniz duvara kafa atın çünkü cips çok kötü bir şeydir offf süper fikir. dizi izlerken biramı açayım, tam aksiyon sahnesinde gidip duvara kafa atayım. (tu) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 kzpmaza said: abi ben en ucuzunu seviyorum ağzımın tadı bile fakir. şu fıstıklı cheetos var ya, en sevdiğim cips o. dandik mi o ya fasulyemsi şekli olan ? dandik değil bence son derece güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 patlamış mısır ne güne duruyo. baharatlı bile olur yağına baharat atınca. şokta amigo var orjinal cheetos fıstıklıdan daha yoğun fıstık tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 günümüzde malasef patlak mısır hazır alınıyor o eskiden makineleri vardı,siihirli gibiydi izlemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 e ocak yokmu evde. hayır benim yok 1 aydır yapamıyorum sdfs. 4-5 dakika sürüyor tencerede. sıcak hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 DoGMeaT said: abi çalma olayı bitmedi mi? onun muhabbeti açıldı kapandı en son kraker vs cips yahut büyük markaların itlekleri konusuluo niye dondan fırlar gibi geri dönüonuz calmaya inadına gidip migros patlatcam aksam hatta hırsızlıga korsan taksiyle gidip,migrosun içinde kapalı alanda sigara içccem soygun sonrası cebimdeki parayla tekelden saat 10 sonrası alkol alacam her tür aklıma gelen itliği yapcam sosyal düzenin agzına sıccam cidden inadına yardırma hissi oluştu bende de. arada yapılan küçük hırsızlıkları savunuyorum ancak ben şimdiye kadar hiçbir şey çalmadım. arkadaşlarım çalıyordu, başta onlara "yapmayın doğru değil olm" diyordum da sonra düşününce gayet mantıklı,yapılabilir bir olay olduğunu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 DoGMeaT said: kzpmaza said: abi ben en ucuzunu seviyorum ağzımın tadı bile fakir. şu fıstıklı cheetos var ya, en sevdiğim cips o. dandik mi o ya fasulyemsi şekli olan ? dandik değil bence son derece güzel olm o müthiş bişey atlamışım peynirlisi de baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 gğn gelicek tüm zenginleri asıcaz arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 bu arada hangi ürün daha hesaplı diye hesap kitap yapmak güzel birşey ve zevkli birşey. yani işletme ürün başına 1 kuruş maliyet indirdiğinde oh yeah işletme mühendisliği oluyo da bireysel anlamda 1 kuruşluk farkı düşününce mi sorun oluyor. Olay bütçe kısıtı olabilir de olmayabilir de. Ben mesela zevk için fiyat karşılaştırma yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Dworgian said: korsan taksiye binmek veya gece 10 sonrası alkol almak hırsızlık ile eşit mi şimdi? yoksa ben bir noktayı mı kaçırdım? tayyipe bu kadar laf söylemediniz. bana hala çok normal geliyor. BİMe dalalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Toplanıp migrosun depoyu patlatalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Black-ice said: olm o müthiş bişey atlamışım peynirlisi de baya iyi peynirli cispler ayak gibi kokuyor böğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ayak gibi kokan doritosun peynirlileri bence ya. cheetos peynirlisi öyle kokmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 hepiniz ayak mı kokluyorsunuz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 taso var mı diye cips kıran var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ben yaptım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 o da hak yemek ve hırsızlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Onu yapmayana kız vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar