kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 modem baya iyi ya 7 aydır hiç kesilme ya da o tarz saçma bişey olmadı. bide akk aşınca 3mb oluyor ama hala 1080p stream falan izleyebiliyorsun. hiç farketmiyorum bile düştüğünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 benim de iyidi ama 3. gün oldu hala kesik. arıyorum, bölgenizde çalışma var hala devam ediyor diyorlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Turksat kısmen sorunsuz, o yüzden cesaret edemiyorum başka ISP'ye geçmeye. Yok şifreymiş, yok tek modemmiş falan bu gibi kısıtlamalar sinir bozucu üstelik. Ama evde 2 tane bağlantı var, biri 5 mbit, diğeri 10 mbit. Direkt 25 taktırsam ikisini iptal edip daha mantıklı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 türksat'ta başka modeme izin vermiyor sanırsam ildo'nun modemini çıkarıp benimkini taktık, çalışmadı internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 kaydettirmen lazım modemin mac ini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 hmm, halledeyim onu. uydunet'i arasak hallederler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 senko said: türksat'ta başka modeme izin vermiyor sanırsam ildo'nun modemini çıkarıp benimkini taktık, çalışmadı internet. Eskiden bir hatta bir IP verme olayı vardı, senin eski modeminin IP lease timeout olmadan yeni IP vermiyordu mesela, ya arayıp elle düşürtüyordun ya da fişten çekip 24 saat bekliyordun. Şimdi onlar da MAC kontrolüne geçti sanırım, diğer modeme MAC spoof kuracaksın veya yeni MAC'i kaydettireceksin ama onu da sadece kendi teknik servis elemanları aradığında yapıyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 evet telefonla hallediyorlar mac kaydını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 teşekkürler beyler bilgiler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 memnunum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 senko said: türksat'ta başka modeme izin vermiyor sanırsam ildo'nun modemini çıkarıp benimkini taktık, çalışmadı internet. turksat ta telefon acip cagri merkezine modemin mac id sini kaydettirirseniz kullanabilirsiniz. ama sonra modemi eski yerine geri tasirsaniz o baglanti icin tekrar mac registration lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 bana 3 gün hizmet veremedikleri için önümüzdeki ayın faturasında 3 günlük indirim yapacaklarmış. good boy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Ben geçtiğimiz günlerde babamların evi için 1.5 saat destek hattıydı, kabloydu, aşağıdaki server'dı uğraştım durdum. Sırf internet değil, WAN bağlantı ışığım bile yanmıyordu. Babamın tadilat için yaptığı jacklı eki söküp direk kökten gelen kabloya taktım, yine yok. Aşağı kadar indim serverda random bir porta bağladım, WAN da geldi internet de bu sefer. Daireden aşağı inen kabloyu yeniledik, düzeldi. Buna rağmen aradığımda sürekli "beyefendi genel bir problem görünüyor bölgenizde, akşam geçmezse yarın tekrar arayın" diyip durdular. "Kardeşim senin modem bizim makinaya bağlı bile görünmüyor, kablonuzu kontrol edin, olmadı bir ekip yönlendirelim" falan diyen yok yani. Koton'daki tezgahtarı alıp asgari ücretle, hazır 3-5 tane senaryoyla IT çağrı merkezi elemanı yapmanın sonuçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 o şundandır, modemi görmüyorsanız genel problem vardır %90 bizim elemanlar halleder, demişlerdir onlara da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 "Genel problem mi var yoksa bu adama bir hal mi oldu" diye apartmandaki kutunun genel bağlantı durumuna bakmak bu kadar zor olmamalı abi. Ben kurcalayıp bulmasam bir ekip yönlendirene kadar 10 gün aratacaklar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 başka modeme izin vermemek nasıl bi saçmalıkmış. niye böyle bişi yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Switche bağlayıp birden fazla modemle bağlantı alma ve habersiz değişik işler yapma diye. İzin vermemek değil yoksa, arayıp yeni MAC ID'ni verirsen kaydederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 bir de tabi bazi yazilar postlar devlet buyuklerimize karsi islenen suclar filan malum..ellerine koymus gibi fislesinler tutuklasinlar diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 onu yapmak için modemin mac ini kaydetmelerine gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 adamların verdiği router'ın mac adresini kendi router'ının mac adresiyle değiştir. Yeni modemine kullanıcı adı ve sifreni yazman lazım. Bunları vermiyorlar. bir şekilde kendi kullanıcı adı ve sifreni bulman lazım. asteriks(* işareti) crackleyen scriptler var. şifreyi gösteriyor direk. Onları kullanarak bulabilirsin. adamlarla uğraşma hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ginaly said: bana 3 gün hizmet veremedikleri için önümüzdeki ayın faturasında 3 günlük indirim yapacaklarmış. good boy. itler 1 lira 93 kuruş indirim yapmış. bir de üstüne bugün yine kesildi, sabahtan beri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ben bayadır kullanıyorum. bayadır dediğim, tam emin olmamakla birlikte minimum 4 yıl falan dicem de şehir dışında okumam askerlik vs derken ev dışına çok vakit geçirdim o yüzden %100 emin değilim. bilmemne senesi (2011 diye hatırlıyorum) güz kampanyası'ndan kalma 10mbit, akk'sız takılıyordum. sonra gta 5 ve arkham knight başlıkları sağolsun, millet "ho ho 5mb/sn ile indiriyorum" diye eğlenirken aklıma geldi, eskiden adsl'de kendi kendine hızı arttırıp fiyatı sabit tutardı ttnet (her zaman en minimumundan almışız, minimumu iteleyince bizi de iteliyorlardı asagf) online işlemlerden bakayım belki bunda da vardır bi düğme derken bi baktım 20mbit var, fiyatı da aynı. hemen bastım. 2 gün sonra aradılar "eöö sizin kampanya bitmiş, sefil ötesi düşük akk verelim, tablet iteleyelim, 129 tele alalım?" diye. yine 20mbit, tabletsiz bi tarifeye geçtim. onun da akk'sı 75gb mı ne galiba. son bi seneki kullanımlarıma baktım, minimum 70, max 160 gb civarıydı. aç gözlülüğüme söverek (aslında pişman değilim) 50mbit/150gb olana geçicem de aynı ay içinde tarife değişikliği + paket içi hoplama olmuyor rerörerö dediler diye 1 eylülü bekliyorum. geçen bi başlıkta "yavaş ama sınırsız, memur gibi indiriyorum akk'siz ehe mehe" dedim diye kim gözü kalıp da beddua ettiyse artık içi rahat etsin diye anlattım bunları. ama memnunum :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Superonline 'da gerekli teknik gereksinimleri karşılayabilen herhangi başka modem kullanabilirsiniz. MAC Sticky kalıyor bazen, o da düzeltiliyor aradığınızda. PPPoE User/Pass 'i bilmeniz zor tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 sharky bugün operasyoncu kılığına girmiş Tebdil-i kıyafet geziyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Varsa problem çözelim olm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar