sharky Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 tcellde degilim artik. summonlamayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 arada bir browserde sağ altta bu superonlinenin youtubedeki reklam videosu çıkıyor , reklam olmayan siteler de dahil. sistemimde de bir şey yok gibi. modeme update niyetine reklam malwaresi mi atıyorlar anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 iki gündür internet 10 saniyeliğine gidiyor ara sıra. delirecem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Artariel said: iki gündür internet 10 saniyeliğine gidiyor ara sıra. delirecem ya aynı sorunum var. saat gece 1-2 gibi oluyor genelde bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 mahoolmez said: arada bir browserde sağ altta bu superonlinenin youtubedeki reklam videosu çıkıyor , reklam olmayan siteler de dahil. sistemimde de bir şey yok gibi. modeme update niyetine reklam malwaresi mi atıyorlar anlamadım ki superonline direkt http bilgilerine mudale edip reklam sokuyormus araya, şaka gibi ülke ya http://forum.donanimhaber.com/m_117392423/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 cabiria said: Artariel said: iki gündür internet 10 saniyeliğine gidiyor ara sıra. delirecem ya aynı sorunum var. saat gece 1-2 gibi oluyor genelde bende abi ben sorunu fiber şifresini çalıp archer d7 modem koyarak çözdüm. isp müdahalesini tamamen kapatmış oldum. bence bu pezolar yoğunluğa göre bilerek kesinti yapıyorlardı, başka açıklaması yok. aradığımda hiç sinyal kaybınız olmamış diyolar. kimi kandırıyonuz ake bütün devicelar düşüyordu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Superonline kota olayı çalışmaya mı basladı. Aylardır ilk defa kotam 20 GB kalmış. Normadle 140'ın altına dusmuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 hep çalışıyodu zaten benim her ayın 20-25 arası 0 oluyo 150gb kota yetmiyo abi şu paraya daha da arttırmaları lazım ya 250 falan yapsınlar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 lan akksiz 25mbit 99 tl'ye varken aylık halen kotalı mı kullanıyosunuz http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/akksiz-super-paket-kampanyasi keşke fiber altyapısı olsa benim burada, 200 bile vermeye razıyım böyle bir bağlantıya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 3 lü paket (tv telefon internet= 65 tl veriyorum senede 1000 tl farj ediyo valla 50 mbit birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 aynen valla akk siz fiber..ah ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Silphatos said: lan akksiz 25mbit 99 tl'ye varken aylık halen kotalı mı kullanıyosunuz http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/akksiz-super-paket-kampanyasi keşke fiber altyapısı olsa benim burada, 200 bile vermeye razıyım böyle bir bağlantıya :( burada da yok ya, lanet girsin. bu kampanyayı da kaçırırım diye korkmayın bu arada. sürekli uzatıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 k1nJo said: Silphatos said: lan akksiz 25mbit 99 tl'ye varken aylık halen kotalı mı kullanıyosunuz http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/akksiz-super-paket-kampanyasi keşke fiber altyapısı olsa benim burada, 200 bile vermeye razıyım böyle bir bağlantıya :( burada da yok ya, lanet girsin. bu kampanyayı da kaçırırım diye korkmayın bu arada. sürekli uzatıyorlar :D Şu kampanya ben taahüt verdikten sonra çıktığı için geçemiyorum öyle bi salaklık var işte bende şu an 50mb 150 var hız tamam efsane de akk sıkıntı işte bakalım ağustosta bişiler olcak diyolardı görecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 taahüt olduğu için geçirmemeleri enteresan olmuş, bende 2019 a kadar anlaşmalı 100mbit appletv paketi vardı, akk dan dolayı ayın 10-15 ine doğru hep 300kb a iniyordu hız. 25mbit akksız a geçmek istediğimi söyledim, geçirdiler hemen. Birdaha ara istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Kısmışlar heralde interneti, VPN'li VPN'siz DNS'li DNS'siz her türlü yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Baya ölü bende de 2-3 saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 hem dl hem pingler geberik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Kısmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Superonline konusu olduğu için buradan sorayım dedim, bilenler aydınlatır belki, Ev taşıyorum, yeni evde fiber hat yok, SOL fiberimi SOL DSL'e çevirmek için süreci başlattım, altyapı TT'nin olduğu için apartmandaki kutuya hat bağlanması, tanımlamaları falan TT yaptı. Bana da dediler ki, yeni modeminiz ve daire kurulumunu SOL yapacak. SOL'daki çağrı merkezi de bana demişti ki, artık bağlantı işlerinizi TT halledecek. Daireye kurulum işi kimde oluyor, SOL'da mı TT'de mi? Bana SOL mantıklı geliyor ama Çağrı Merkezi TT yapacak herşeyi diyince bi kıllandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Son bağlantıyı SOL yapacaktır. Neticede faturayı onlara ödüyorsun. Modem yenisini alman gerekebilir onu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Kesin bi terslilk çıkacak ama bakalım hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 şöyle diyeyim SOL ile anlaşabiliyorsun hertürlü de ttnet için en etkili çözüm telefonla 1236t167283e defa haraslamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 10 gün önce fiberden adsl ye nakil için başvurduk hala gelen giden yok, iptal etmek istediğimde 400 TL ceza keseceklerini söylüyorlar. Varmı kurtuluş bundan, birkaç yerde ceza odemezsin vs dediler ama kimse neye göre dediğini bilmiyor. Uydunet 50mb baya uygun bulunduğum yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 zenmate blocklandı sanıyordum, yazlığa gidince orada çalıştığını fark ettim. şimdi SOL dan şüphelenmeye başladım. nasıl çözerimi aradım aradım bulamadım. ad test yapıyorduk zenmate ile baya rahat kaldı. hadi onu yazılım ekibine paslarım da 256317623 tane bilmediğim nane çıkıyor googlıyorum wikide link geliyor wiki açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Yav bu fiberde gece 12'den sonra kota sayılmaması olayı için ne yapmak lazım. Dün gece 23.30 gibi başlayan bir downloadım vardı, sabaha doğru 5 gibi bitmiş.Sabah çat diye kotanız doldu diye mesaj geliyor sol'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar