Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pattisliborek said:

Yalnız F.Bahçe baya baya bir çiftliğe dönmüş.

http://i.imgur.com/uSSRsg4.jpg

Adam Mudanya'ya gidiyor, kulübün açıklamaya gel aynı dakikalarda.

tarla sürmeye gidiyor adam belki. o da antreman sayılır.
Mesaj tarihi:
işte senin yüzünden orhan ak gibi adamlar belinde silahla geziyor anladın mı? senin iğrenç holiganlığın yüzünden adam tekme tokat dayak yeme korkusuyla mı gezsin 50 kişiden her allahın günü? senin zihniyetindeki insanları iş başındayken öldürmek devlet tarafından teşvik ve primlerle desteklenmeli ki memlekette nefes almak biraz daha rahat olsun.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Saldırgan: "Ulan sen kimsin kim?

Emre Belözoğlu: "Ben erkeğin kralıyım. Senin sülalen benim gibi erkek göremez."

ERKEK KRALI

tarak büyük herhal
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Tabi ya.

İş yerinde yaptığın hatadan dolayı seni de sinemada, sokakta, alışverişte 10 kişi pataklasın, ağzını burnunu kırsın bir güzel de, tekrar konuşalım.

iş yerinde hata yapınca kovuluyorum ben işten, hatanın ciddiyetine göre kariyerim bitebiliyo.

emrenin sahada yaptıklarının (ki hata değil, suç işliyo direk) cezasını vermesi gereken kurumlar vermezse, böyle polisin arkasından tutmayın küçük enişteyi modunda laf atar anac
Mesaj tarihi:
Tamam işte, bu iş yerinin sorumluluğu, işten kovulabilirsin veya kariyerin bitebilir ama kimse gelip seni sokakta dövemez/rahatsız edemez.

Kendi cevabını kendin vermişsin.
Mesaj tarihi:
Is yerinde yaninda calisan farkli ten rengindeki insanlara irkcilik taslayip , karsi isyerinin teknik mudurunu tehdit etmenin "is hatasi" olarak kabul edildigi bir ulke soyleyin, size hangi takimli oldugunuzu soyleyeyim.
Mesaj tarihi:
Valla ciddi bunlar.

Üzülürsün, üzülmezsin o sana kalmış ama "ben orada olsaydım, ben de dalardım, döverdim." diyorsan, sen de benzer bir uygulamayı hak ediyorsun demektir.

Herkes eşkıya olmuş, nasıl bir yer burası ya.
Mesaj tarihi:
darkrider inş olur da önümüzdeki sene leverkusen taraflarına gidersiniz de gökhan törenin ağzını burnunu kırar leverkusen taraftarı. sen de ayağa kalkar gözyaşları içinde alkışlarsın helal olsun çocuklar elinize sağlık işte yönetim ve hukuk cezasını vermezse böyle olur sonun diye.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...