pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Yalnız F.Bahçe baya baya bir çiftliğe dönmüş. http://i.imgur.com/uSSRsg4.jpg Adam Mudanya'ya gidiyor, kulübün açıklamaya gel aynı dakikalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Savunan yok farkindaysan. Oyle gote boyle yarak diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 saha içinde hocamıza küfür etti, pfdk ceza vermedi biz de ağzını burnunu kırdık. bravo size ayıoğluayılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 pattisliborek said: Yalnız F.Bahçe baya baya bir çiftliğe dönmüş. http://i.imgur.com/uSSRsg4.jpg Adam Mudanya'ya gidiyor, kulübün açıklamaya gel aynı dakikalarda. tarla sürmeye gidiyor adam belki. o da antreman sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 günde 9 saat antreman yapiliyor zaten sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 iyi yapmışlar. orada olsam ben de dövenlere katılırdım. olayın sorumlusu emrenin yaptıklarına göz yuman hakemler ve federasyondur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Tabi ya. İş yerinde yaptığın hatadan dolayı seni de sinemada, sokakta, alışverişte 10 kişi pataklasın, ağzını burnunu kırsın bir güzel de, tekrar konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 işte senin yüzünden orhan ak gibi adamlar belinde silahla geziyor anladın mı? senin iğrenç holiganlığın yüzünden adam tekme tokat dayak yeme korkusuyla mı gezsin 50 kişiden her allahın günü? senin zihniyetindeki insanları iş başındayken öldürmek devlet tarafından teşvik ve primlerle desteklenmeli ki memlekette nefes almak biraz daha rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Saldırgan: "Ulan sen kimsin kim? Emre Belözoğlu: "Ben erkeğin kralıyım. Senin sülalen benim gibi erkek göremez." ERKEK KRALI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 onu bırakın da orhan ak'la napıo emre onu açıklayın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 DarKRideR said: Saldırgan: "Ulan sen kimsin kim? Emre Belözoğlu: "Ben erkeğin kralıyım. Senin sülalen benim gibi erkek göremez." ERKEK KRALI tarak büyük herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 o adam kosifler'de çaycı falan mıymış ya. ne leş bi herif haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Emre Duyarı = Kenan Evren Duyarı = Melo Duyarı zorlamayın beyler boşuna, gelişine bırakın işte asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Gangren said: Tabi ya. İş yerinde yaptığın hatadan dolayı seni de sinemada, sokakta, alışverişte 10 kişi pataklasın, ağzını burnunu kırsın bir güzel de, tekrar konuşalım. iş yerinde hata yapınca kovuluyorum ben işten, hatanın ciddiyetine göre kariyerim bitebiliyo. emrenin sahada yaptıklarının (ki hata değil, suç işliyo direk) cezasını vermesi gereken kurumlar vermezse, böyle polisin arkasından tutmayın küçük enişteyi modunda laf atar anac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 İşyerinden 50 kere kovulması gerekip kovulmayan ve iş arkadaşlarının bile kaderiyle oynayan, patron torpillisi yavşak dayak yiyince üzülmemiz mi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Tamam işte, bu iş yerinin sorumluluğu, işten kovulabilirsin veya kariyerin bitebilir ama kimse gelip seni sokakta dövemez/rahatsız edemez. Kendi cevabını kendin vermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 puahuaha cok komiksin darkrider gangren hakli,emreyi savunuyosun diyenler holiganizmi savunuyor ne guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Is yerinde yaninda calisan farkli ten rengindeki insanlara irkcilik taslayip , karsi isyerinin teknik mudurunu tehdit etmenin "is hatasi" olarak kabul edildigi bir ulke soyleyin, size hangi takimli oldugunuzu soyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Valla ciddi bunlar. Üzülürsün, üzülmezsin o sana kalmış ama "ben orada olsaydım, ben de dalardım, döverdim." diyorsan, sen de benzer bir uygulamayı hak ediyorsun demektir. Herkes eşkıya olmuş, nasıl bir yer burası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 darkrider inş olur da önümüzdeki sene leverkusen taraflarına gidersiniz de gökhan törenin ağzını burnunu kırar leverkusen taraftarı. sen de ayağa kalkar gözyaşları içinde alkışlarsın helal olsun çocuklar elinize sağlık işte yönetim ve hukuk cezasını vermezse böyle olur sonun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Fenerasyon torpili burada işlememiş hayret ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Red said: o adam kosifler'de çaycı falan mıymış ya. ne leş bi herif haha arkada kalmasın adam sormuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 gökhan'a temiz bir dayak lazım ya, götü kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Gokhan tore de hakediyo zaten. Mafyaciligin sonu baska mafya tarafindan dovulmektir. Duzgun insan olacaksin once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar