razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 http://i.imgur.com/hhAIc8K.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 DoGMeaT said: south park alsam mı hmm O nasıl bir fiyat ya, Call of Duty abartısı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ahaha resim süper (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ya call of advanced warfare nası beyler. cod mw2 zamanında acayip çok oynamıştım çok güzeldi multi'si. oynayan var mı advanced warfare. değer mi 75 liraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 AW COD serisinden çok Crysise benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 kzpmaza said: steam commandos alana üste para veriyorlar. ohahah oyun tek satılmıyor, illa bütün commandosların olduğu paketi almak zorundasın, o da 4 lira wat dı fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Fight The Dragon deneyen oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Doorkickers %40, 11 saati kalmis daha da iner mi yoksa alayım mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 yunusemre said: Democracy 3 nasil?? Alinir mi ucuzmus baya liberal said: dem 3'ü ben de almak istiyorum da bi gazla alıp 20 saatte bırakacağım gibi geliyor bana Yazı simülasyonu sdfds zaman kavramı yok çok hızlı geçio chartlar var topuun ihitaçlarına göre bütçeden pay seçip veriosun . Örn eğitime abandın bütçeyi bilg. Labler kuruldu sınıflar üst düzey vs. Sonuç bilgi birilimli öğrenciler kararlarını daha çok sorguluyor. Nankör piçler. Polise falan abanıosun bu sefer polis zülmü hede hödö. Dengeyi bir kere kurunca pek bi olayı kalmıo o yüzden %75 altı indirimde olmadıkça almaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES 23 tl müthiş fiyatmış. Ps'da vardi bayagıdır sanıyorum ama pc'ye yeni geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 democracy 3 de planetary annihilation da patato. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 o 1 saatlik oyun değil mi? neyi müthiş fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Tori said: kzpmaza said: steam commandos alana üste para veriyorlar. ohahah oyun tek satılmıyor, illa bütün commandosların olduğu paketi almak zorundasın, o da 4 lira wat dı fak steamden almayın komandosu uyum problemi var bi sürü. uğraş dur sonra. gog iyi gog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 postal 2 aldım 1.80e. eğlencelidir inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 eğlenceli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 kzpmaza said: eğlenceli mi? iadre eder, ergenlere göre biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 çok eski değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 arma3 alasım var,daha indirime girermi acaba %35 şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 kesin girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 aktiftablet said: kzpmaza said: eğlenceli mi? iadre eder, ergenlere göre biraz oyunu kimseyi öldürmeden bitirebiliyosun. sabrın varsa tabi. bankadaki saatin sesine dayanabilecek bir sabır tanımıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Flash Sale olarak Ghostbusters var, kullanıcı notları da güzel. Fiyatı da uygun, bakılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Brothers: A Tale of Two Sons oynamayan varsa alabilir 2.40 tlye. güzel oyun valla, gamepad gerekiyor ama. insanlar klavyeyle de oynuyormuş ama ben zor olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 2.40'a almayanı dövüyorlarmış. ve evet klavye ile baya zor olur bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 aktiftablet said: postal 2 aldım 1.80e. eğlencelidir inş.4.5 verdim ama 3 tane hediye ettim yılbaşı öncesi. krismis ruhu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 BalisticGel said: CODlar %50 indirime girmiş sessiz sedasız. MW 1'i alsam mı 15.5 tl. Oynayan var mıdır ki hala? demin GL atayım diye mw2ye girdim bir allahın kulu bulamadı adsfs yoktur bence 1de de keyifli oynayacak kadar ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar