cagrus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 İlk bi kartı tanıtınca her zaman kesiliyo o ücret bi yerde yazıyo zaten kart eklerken öyle hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 neutrino said: Sebebi neymiş? Paypal'da olduğu gibi Steam hesabına Encard tanıttığında bir miktar çekip hesapı kontrol ediyorlar, sonra iade ediliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 cagrus said: İlk bi kartı tanıtınca her zaman kesiliyo o ücret bi yerde yazıyo zaten kart eklerken öyle hatırlıyorum. Muhtemelen öyledir, benim gözüm kaçtı herhalde, neyse bok atmış olduk artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 The escapist nasıl beyler. alasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 The Escapists benim de ilgimi çekti.Kararsız kaldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Spelunky baya iyi roguelike seviyorsanız, flash salede yarın sabah 8e kadar %80 indirim 4,80 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 O nası bi oylama ya. Kesin fixed abi bu oylamalar. Geçenki puan toplama yarışı hedesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Sccriblenauts ile Outlast'i aldım bugün, ay sonu sağlam kart ekstresi bekliyorum :D Her gün en az 1 oyun böyle gidersek gidiş vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Ben plague inc. aldım ama SHUT DOWN EVERYTHING konseptini sevmemden kaynaklı. Mutluyum ama başkasına önermiyorum. prison architect alın @_@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 gta complete pack 15tl olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 hmm age of wonderssssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 darksouls 2 %50 almış.. 10 lira çalışırdı benden halbuki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 awesomenuts oynayan yok mu ya çok zevkli gelin hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Murdered: Soul Suspect almaya degermi nedersiniz yorumunuz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 depth ya da primal carnage oynaynan deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 bi de oylama cidden ilginç ya. 2 liralık oyun winner olmuş bonus discount ile 1 liraya düşmüş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Ben bugun niyeyse alamiyorum steam uzerinden oyun vs surekli haata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 age of wonders mi endless legend mi kararsız kaldım??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Tabi ki Endless Legend. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 bully' oy verin de oynayalım ya özledim o oyunu.sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 kzpmaza said: awesomenuts oynayan yok mu ya çok zevkli gelin hadi. abi ilk başlarda oyunu öğrenirken hede ayıla bayıla oynuyorsun sonra bir bakıyorsun adamlar 2 senedir dedicated server getirmemiş mmr diye bir şey yok falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 arkadaşla giriyoruz biz hep, 3 oyundan 1 inde sadece başka insanlarla oynayabiliyoruz.sdfsdfsd diğer iki oyun botlara karşı kimse gelmediğinden. ama oyun zevkli ya kafa dagıtmalık tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 lost planet 2 indirime girrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 %33'luk indirimleri birşey miş gibi en başa almışlar. bu sene çok tırt geçiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 doğru düzgün oyun yok ondan oluyor bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar