BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 19,5 tl anasını satayım aldım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 @ballistic Türün oyunlarını seviyorsan oynanır işte, bir poe değil ama oynanıyor yoklukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ehehe 8saat önce %50 olursa alırım demiştim olmuş. Dailyden aşağıda inmez bu yapıştırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 aente said: @ballistic Türün oyunlarını seviyorsan oynanır işte, bir poe değil ama oynanıyor yoklukta. poe hangi oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 path of exile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 MelihMercan said: totemic said: steam doorkickers 15 tl oynayan var mı alınır mı? %75 mi beklesem acaba?? güzele benziyor wishlist e atmışım zamanında alabilirim ben %50 iken şu oyunu bi yorumlayın ben severim bu tarz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Titan Questi yapan adamlar yapmış oyunu, titan questi çok beğenmiştim bunu da beğendim. ARPG yokluğunda iyi oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 aente said: @ballistic Türün oyunlarını seviyorsan oynanır işte, bir poe değil ama oynanıyor yoklukta. evet desync konusunda bir poe edemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 shadow warrior'a verilen 5.9 tl helaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 cities xl'e oy verirken %80 görünüyordu bakıyorum %66 indirim gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Seru said: shadow warrior'a verilen 5.9 tl helaldir. Bu adam, bir oyuna para vermeye (hele 50 kuruştan fazla ise) 'helal' diyorsa, gidin o oyunu alın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Çok dandirik bi indirim olmuş resmen, eksik çıkan community choice, vaat edilenden düşük indirim, indirime giren oyunların kalitesi.. Çok kötü cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 monoscope said: cities xl'e oy verirken %80 görünüyordu bakıyorum %66 indirim gözüküyor Ben de ona oy vermiştim, yalan oldu %80 indirim, çok ciddiyetsizler abi bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ben de cities'e vermiştim oy neden %80 gelmedi ki?? sadece bize özel mi acaba? diğer ülkelere gelmiştir belki %80? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 knox said: aente said: @ballistic Türün oyunlarını seviyorsan oynanır işte, bir poe değil ama oynanıyor yoklukta. evet desync konusunda bir poe edemiyor. ben o yönden karşılaştırmadım zaten oyunun tek eksi yönü o, yoksa grim dawn derinlik olarak poe ile kıyaslanacak bir oyun değil. ikisini de oynuyorum zaten aydınlatıcı bilgi için sağol fdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Gaben sırf TR'ye geçmedi, zihniyet olarak ta Türk o.ç. tüccarlarının taktiklerini de öğrendi bence. :( bu ne leş bi wintersale ya. sadece rome 2 icin dlc'ler 75% olanlarını aldım. gerisi fıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 aente said: knox said: aente said: @ballistic Türün oyunlarını seviyorsan oynanır işte, bir poe değil ama oynanıyor yoklukta. evet desync konusunda bir poe edemiyor. ben o yönden karşılaştırmadım zaten oyunun tek eksi yönü o, yoksa grim dawn derinlik olarak poe ile kıyaslanacak bir oyun değil. ikisini de oynuyorum zaten aydınlatıcı bilgi için sağol fdsg.POE oynadım bende, sırf desync problemi yüzünden bıraktım oyunu. Çok sinir bozucu geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Esnaf said: evet peki release gelince bir daha mı satcaklar oyunu? yoksa biz alanlar otomatik upgrade olcak mıyız? nası bi değişmiş lan oyun sektörü böyle sdf benim zamanımda demo'lar beleşe veriliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 yok release gelince yeniden almana gerek kalmayacak diye biliyorum ama süpriz olmaz umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 neutrino said: monoscope said: cities xl'e oy verirken %80 görünüyordu bakıyorum %66 indirim gözüküyor Ben de ona oy vermiştim, yalan oldu %80 indirim, çok ciddiyetsizler abi bu sezon. o oyun oy cogunlugunu kazanınca indirimi almıyor mu? kişisel bazlı değil diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Early Access oyunları 1 sefer satın aldığınızda son sürüme kadar sizin oluyor, bir daha para vermek zorunda değilsiniz. Alfa, Beta ve final sürümüne erişiminiz olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 oha alfa sürüm bile mi değil lan :( haybeye aldık desene nese bekleriz relase çıkana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Prison Architect değil miydi bahsettiğiniz oyun? O betada diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 o oyun aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 senko said: oha alfa sürüm bile mi değil lan :( haybeye aldık desene nese bekleriz relase çıkana kadar Prison bazı release edilmiş oyunlardan daha hazır bir oyun. Mod, script vs. supportu bile var. Steam workshopu var. Şu an sandbox hapishane ardından hapishane yapmanı engelleyecek hiçbir şey yok. Ayrıca her ay atlatmadan yeni content ekliyorlar. Her ay açıp yeni ne eklediklerinin videolarını izliyorsun. Bana kalsa prison architech'i early access'den hiç çıkarmazdım. 5 aylık content daha ekleyip release edeceklerine her ay yeni content eklesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar