Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Xmas Sale 2015

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Önceki sayfada yazmıştım, tekrar yazayım, Türkiye pazarına açılmayan oyunları yurtdışında ikamet eden birine gift olarak yollattırın, karşılığında siz de ona bir gift atıp jest yapın falan. Geçen yıl misal, Batman: Arkham Cİty bize kapalıydı, aynı şekilde Dragon Age Origins. Bahsettiğim yöntemle 2 oyunu da sorunsuz library'e ekleyebilmiştim.
Mesaj tarihi:
AscAnsio said:

Önceki sayfada yazmıştım, tekrar yazayım, Türkiye pazarına açılmayan oyunları yurtdışında ikamet eden birine gift olarak yollattırın, karşılığında siz de ona bir gift atıp jest yapın falan. Geçen yıl misal, Batman: Arkham Cİty bize kapalıydı, aynı şekilde Dragon Age Origins. Bahsettiğim yöntemle 2 oyunu da sorunsuz library'e ekleyebilmiştim.

gift'lere region lock geldi ama.
Mesaj tarihi:
eldar said:

AscAnsio said:

gift'lere region lock geldi ama.

her bölgeye gelmedi türkiye'deysen kilitsiz bölgelerden gönderilenlere alırsın. valla 3. kere yazdım son 2 sayfada neden anlamak istemiyor insanlar.
Mesaj tarihi:
bişey dicem, enpara kartı elime ulaştı üzerindeki bilgiler ile steam e kredi kartı olarak tanıtmaya çalışıyorum olmuyo.

nasıl kullanıyoruz tam olarak bu kartı biri desin nolur.
Mesaj tarihi:
Nekro said:

kredi karti degil enpara banka hesabindan alis veris yapiyorsun steam den. ay sonunda yarisini geri oduyor iste

nasıl yapıyorum alışverişi işte on soruyorum. şu an benim kredi kartı tanımlı steamde. alışveriş yaparken nasıl seçicem enparayı?
Mesaj tarihi:
tamam sildim tanımlı kredi kartımı şimdi.

son bir soru visa mı seçiyoruz yoksa finansbank falan mı seçiyoruz ödeme ekranında?

edit: enpara sitesinde visa yazıyormuş tamam.sdfsdf
Mesaj tarihi:
Flight Simulator X alınır mı 7.75'e. Bir de rogue legacy çok merak ediyorum roguelike sevdiğimden dolayı ama %66 indirimle 8 lira hala, alınır mı? çok oldu oyun çıkalı daha yüksek bi indirim beklerdim ben şahsen..
  • Yeni Oluştur...