Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Xmas Sale 2015

Tori

Öne çıkan mesajlar

Önceki sayfada yazmıştım, tekrar yazayım, Türkiye pazarına açılmayan oyunları yurtdışında ikamet eden birine gift olarak yollattırın, karşılığında siz de ona bir gift atıp jest yapın falan. Geçen yıl misal, Batman: Arkham Cİty bize kapalıydı, aynı şekilde Dragon Age Origins. Bahsettiğim yöntemle 2 oyunu da sorunsuz library'e ekleyebilmiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

AscAnsio said:

Önceki sayfada yazmıştım, tekrar yazayım, Türkiye pazarına açılmayan oyunları yurtdışında ikamet eden birine gift olarak yollattırın, karşılığında siz de ona bir gift atıp jest yapın falan. Geçen yıl misal, Batman: Arkham Cİty bize kapalıydı, aynı şekilde Dragon Age Origins. Bahsettiğim yöntemle 2 oyunu da sorunsuz library'e ekleyebilmiştim.

gift'lere region lock geldi ama.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

AscAnsio said:

gift'lere region lock geldi ama.

her bölgeye gelmedi türkiye'deysen kilitsiz bölgelerden gönderilenlere alırsın. valla 3. kere yazdım son 2 sayfada neden anlamak istemiyor insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...