AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Önceki sayfada yazmıştım, tekrar yazayım, Türkiye pazarına açılmayan oyunları yurtdışında ikamet eden birine gift olarak yollattırın, karşılığında siz de ona bir gift atıp jest yapın falan. Geçen yıl misal, Batman: Arkham Cİty bize kapalıydı, aynı şekilde Dragon Age Origins. Bahsettiğim yöntemle 2 oyunu da sorunsuz library'e ekleyebilmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Rust indirime girdi mi hiç ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 AscAnsio said: Önceki sayfada yazmıştım, tekrar yazayım, Türkiye pazarına açılmayan oyunları yurtdışında ikamet eden birine gift olarak yollattırın, karşılığında siz de ona bir gift atıp jest yapın falan. Geçen yıl misal, Batman: Arkham Cİty bize kapalıydı, aynı şekilde Dragon Age Origins. Bahsettiğim yöntemle 2 oyunu da sorunsuz library'e ekleyebilmiştim. gift'lere region lock geldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Fear 3 le Hotline Miami aldım kapadım sezonu. Geçen yıl başında beleş L4D 2 verdiydi bu sene verecek mi bir şey bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 fear 3 co-op oynamayacaksanız almayın, epey kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 eldar said: AscAnsio said: Önceki sayfada yazmıştım, tekrar yazayım, Türkiye pazarına açılmayan oyunları yurtdışında ikamet eden birine gift olarak yollattırın, karşılığında siz de ona bir gift atıp jest yapın falan. Geçen yıl misal, Batman: Arkham Cİty bize kapalıydı, aynı şekilde Dragon Age Origins. Bahsettiğim yöntemle 2 oyunu da sorunsuz library'e ekleyebilmiştim. gift'lere region lock geldi ama. her bölgeye gelmedi türkiye'deysen kilitsiz bölgelerden gönderilenlere alırsın. valla 3. kere yazdım son 2 sayfada neden anlamak istemiyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 encore ile bitirdik yılı, mutlu yıllar :D yeni indirimlerde görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Gizli said: kaçırdım transistoru ya bugün yine anasayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 ah teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 clemetine, rhombus, sage ve tender karşılığı itsy(1), monte(2) ve sliver verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 http://i.imgur.com/R5c5MRb.gif http://store.steampowered.com/app/310080/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 GOTY maybe ? http://store.steampowered.com/app/310080/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Ahahahahahha best gif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 http://i.imgur.com/Kn7eQAr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 yillar sonra portal ile portal2 yi aldim asetta corsa'nin indirimini kacirmisim o kotu oldu pahali su an oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 fsxde ters köşeye yatırdı şişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 bişey dicem, enpara kartı elime ulaştı üzerindeki bilgiler ile steam e kredi kartı olarak tanıtmaya çalışıyorum olmuyo. nasıl kullanıyoruz tam olarak bu kartı biri desin nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 kredi karti degil enpara banka hesabindan alis veris yapiyorsun steam den. ay sonunda yarisini geri oduyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 MelihMercan said: Rust indirime girdi mi hiç ya? girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Nekro said: kredi karti degil enpara banka hesabindan alis veris yapiyorsun steam den. ay sonunda yarisini geri oduyor iste nasıl yapıyorum alışverişi işte on soruyorum. şu an benim kredi kartı tanımlı steamde. alışveriş yaparken nasıl seçicem enparayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 odeme yapma ekrani gelince odeme secenegi var orda. change e tikla degistir tanimli olan kredi karti bilgilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 tamam sildim tanımlı kredi kartımı şimdi. son bir soru visa mı seçiyoruz yoksa finansbank falan mı seçiyoruz ödeme ekranında? edit: enpara sitesinde visa yazıyormuş tamam.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Flight Simulator X alınır mı 7.75'e. Bir de rogue legacy çok merak ediyorum roguelike sevdiğimden dolayı ama %66 indirimle 8 lira hala, alınır mı? çok oldu oyun çıkalı daha yüksek bi indirim beklerdim ben şahsen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 visa seç visa türkiye falan değil. visa seç kart bilgilerini gir sadece kredi kartı girer gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar