Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 espanol biraz da çince. ikisi de zor tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 vücut dili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Korax said: vad sa ni för något? Bu İsveççe di mi? İskandinavlar konuşurken kulak kesilmediğim sürece İngilizce konuşuyolarmış gibi geliyor bana (anlamıyorum ama ses öyle geliyo, sonra dinleyip başka bir dil olduğunu farkediyorum). Acaba İngilizce'nin atası olan dillere yakın oldukları için mi? İngilizce kolay bir mesela, sence İsveççe de kolay mı? Kafası İngilizce'ye basan biri kolay öğrenebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ispanyolca, italyanca, fransızca, portekizce, korece, flemenk, bask dili, rusça, yunanca. bu dillerdeki bütün küfürleri biliyorum rahatça kavga çıkartabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 NIPPON BANZAI http://i11.photobucket.com/albums/a182/photoperson17/GC/1672.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ein bisschen deutch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Nanimo suruna Kizaru. Yaksaku da. Omae wa yowai. Naze yowai ka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 fransızca öğrenicem işalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Almanca biliom yanına bir dil daha öğrenmek istiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 yörükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Seele said: Phillamon said: Sam said: ich kann nicht deutsche deutsch sprechen. ore wa nihongo wakarimasen. Du denkst dass du bist lustig bist ? ahaha şunu yapıcaktım almanca grammar nazilik yapmayayım dedim dsflkjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 я знаю русский язык Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 10 paruski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Fransızca Flemenkçe İkisi de yüksek seviyede. Başlangıç seviyesinde Çince var. İngilizceyi sormamışın ama o da yukarıdakiler seviyesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 latin alfabesinin karşılayamadığı iki dil biliyorum biri iyi biri orta düzey. latin alfabesiyle yazılabilen 1 dil biliyorum, İngilizce kadar olmasa da o da baya iyi. öyle. umarım açıklayıcı olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Bir Ingiliz olarak iyi seviye Turkce biliyorum. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Fistan said: yörükçe de gidim de.. nerden örene godun sen bunu vooyyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 dedemin çok güzel bir sözü vardı, hep bu tarz dil muhabbeti açılınca aklıma gelir: "dil dile değmeden, dil öğrenilmez" derdi, hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Nigger_of_the_sand said: Korax said: vad sa ni för något? Bu İsveççe di mi? İskandinavlar konuşurken kulak kesilmediğim sürece İngilizce konuşuyolarmış gibi geliyor bana (anlamıyorum ama ses öyle geliyo, sonra dinleyip başka bir dil olduğunu farkediyorum). Acaba İngilizce'nin atası olan dillere yakın oldukları için mi? İngilizce kolay bir mesela, sence İsveççe de kolay mı? Kafası İngilizce'ye basan biri kolay öğrenebilir mi? Ikiside cermen dili normal, grammerleri zaten baya yakin. Isvecce grammer olarak ingilizceyle ayni zorlukta assagi yukari ama aksan konusunda ingilizceden daha zor. Cunku farkli aksanlar var bölgelere göre, sadece kelimeleri söyleyebilmekle kusursuz konusulabilen bi dil degil. Melodi mevzusu cok önemli. Mesela Jag kom på en sak (I came on a thing) diyosun, eger vurgulamayi på kelimesinde yaparsan anlami "aklima bisey geldi" demek. Ama yok vurgulamayi kom kelimesinde yaparsan biseyin ustune bosaldim demis oluyosun eheueh. Kafasi ingilizceye basan biri kolayca ögrenir netekim melodi mevzusu icin dikkat ve hatta bence muzik kulagi lazim. Dogma buyume burali olan araplar falan var mesela, kelime haznelerinin bi isvecliden farki yok ama aksanlarindan bi bok anlasilmiyo nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 rusca eh birazda ukrayna frekansida mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 elfce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 başlangıç antik greek..=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Fluent Turkce biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Cerkesce konuşulani anlıyorum, Japonca toplamda 30 cümle civari biliyorum gündelik hayattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar