GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 varsa lazım olan bende çerçöp var biraz verim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 600gem topladım napcam şimdi bunları bilale anlatır gibi anlatsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Sam said: ucuza wallpaper alıyordum, şimdi pahalanacak ya kötü oldu. :( Çakal gaboş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 bir sürü kart birikmişti bende. 2k gem çıktı sdfs öyle bid yaptım 2 oyuna geyiğine. en çok bidleyen alır ztn uğraşmaya değmez 3-5 dolarlık oyunlar için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Bu kartları combine edince holiday kartı geliyormu şu an deneyen varmı? Badge kısmında gözüküyorlar çünkü. Ona saklıyorum ben bütün kartları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 veriyor, yaptıgın diger oyun rozetleri de veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 bekle 2 gün daha indirim gelecek zaten. ondan sonra badgeleri yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 gördüğüm en saçma steam eventi ya. badge almak için para mı harcayacağımızı sanıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 olay oyun kazanmak oradan badge almak değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 zerre bişey anlamadım ben bu sistemden bulaşmadım o yüzden oyun almam geçer ya np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 oyun kazanılacak bir sistem yok ki baya uberpro-steam bir event. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 200k felan bid ler olmuş milletin ne çok boş vakti var saçma sapan işler ya 200k gem ile alacagın oyunu alda afedersin ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 abi benim kafa basmadı, şimdi bu cs go ya adam 223k gem basmış. bu kadar gemi elde edebilmek için harcadığı kartları markette satsa zaten daha çok para gelmez mi? emoticonlar falan 100 gem yapıyodu bilmiyorum daha çok gem çıkartan şey var mı ama hepsini emoticonlardan yaptığını farzetsek ve en ucuz emoticon 0,05 tl desek zaten 12 tl yapıyor 223 tane ile. ya sazan.avi bu event ya da benim anlamadığım bişiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 18'inde mi başlıyor kış indirimleri?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Wallet a para yükleyeyim dedim garanti komisyon yapıştırdı ne alaka yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 gem karşılığı cs:go veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Bişey anlamadım ben 1k gem 1.75 tl şuan the forest diyelim oyun 24 tl highest bid 110,100 gems bu adam bu gemleri satsa ya da geme çevirdiği itemları satsa kaç tane the forest alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 highest bidlere kanmayın ya istediği zaman çekebiliyo sonuçta adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 hayatımda gördüğüm en aptalca event galiba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 en yüksek dışındakiler çekebiliyo. biri daha yüksek vermezse gitti o boktan oyuna o gemler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 ya gabenın harddisklerden bi kaçı dolmuş 3 centlik çöplerle, demiş ben bunları bi recycle edim hem de 3 5 para da kazanırık = bu dandik event Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 ben age of mythe 2900 gem attım mesela bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 bu eventın içinde şike var. holiday profile almak için bidledim, o da ne? bir milyon iki yüz bin bidlemiş en yüksek teklifi sunan. 216,000tl lik kart yakmış ortalama olarak bu pek mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 şimdi badge yaparsanız holiday kartları geliyor bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paypal kullanıyordum bu tr geyiğine geçinde yokoldu, kart mart ekleyip deneyince şimdi güvenilirlik hedesi için kartınızdan 2 kere ufak para çekeceğiz onları gireceksiniz felan yazmışlar, çekmişler ama garanti üstüne komisyon ekliyor doğal olarak çektikleri miktar tutmutor :D geyiğe bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar