Feamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 yok adamı on numara yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 mimikleri falan haha, ağız kayıyor ya haha. hahahah diye gülüyor çok iyiydi. bu arada osmanlıyı daha erken kuracaklarmış gibi duruyor ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 bilmiyorum da ama olmasın gerek yok osmanlara, ekşiye bakayım dedim, "bu devirde bu kadar dinin ne işi var" kafasında geziyorlar. sanırım belgesel bu da biz dizi diye izliyoruz, got da da ama kitapta öyle değilllllll ciler var, biz bilmiyoruz zaten kitabı tarihi öyle izliyoruz bi kurtulamadık şu kafadan ayrıca ekşiden direk alıntı said: bu diziye akp propagandası gözüyle bakan kişi attır. trt'de her yayınlanan şeye akp reklamı gözüyle bakanları leyla ile mecnun dizisindeki melül öpsün. ek olarak şöyle alıntılayacağım gibi bir durumda var, said: ayrıca facebook hesabında vay efendim dini ögeler niye az, vay efendim niye namaz kılmıyor, nereden çıktı aşk diyenlerle burada akp propagandası yapıyor bahanesiyle izlemeden eleştiri yapanlar aynı kafada kesinlikle. birisi akpnin dombrası var demişki bu bize dombranın bir türk çalgısı olduğunu bilmeyenlerin var olduğunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 heh geçen burada da döndü o konu, film bu abi senaryo diye bir şey var. tarihi belgesel değil illaha kurgu olacak. zikir kısmı heralde rahatsız etti belli bir camiayı.ama çuk diye uydu o sahneye. figuranlara dikkat ettin mi fetih 1453 deki gibi kılıç kalkan oynamıyorlar son sahnede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 beni en çok mest eden o dövüş sahneleri ki, benzerleri gerçekten çok az biraz daha özenilse tam olacak... silahlar, zırhlar, kullanımı çok iyi zikir sahnesi bana da ne gerek var dedirdi, bu tür şeylerin maharet olarak gösterilmesini doğru bulmuyorum ama sahne için uygundu ve baya güzel bir sahne oldu bunların dışında, kurgu, senaryo ve diyaloglar da sorunlar var ama o kadar inceleme yapılmasına sıcak bakmıyorum, sülüman gibi olmadıktan sonra benim için sorun yok diziden tarih öğretmek veya öğrenmek gibi bir amacımı da yok zira bu diziyi izleyip feyz alabilecek kitleyi, göktanrı, şamanlar, pro-islam oğuzlar ile etkileyemezsiniz, böyle bir amaç gütmek zaten bazı kafaların ne kadar hatalı çalıştığının göstergesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Üstteki fragmana baktım, ağır AKP propogandası olmuş, sağol TRT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 ya zaten adamların yurtları ne renk? -beyaz beyaz ile eş anlamlı hangi kelime var? -ak... bak gördün mü, akp propagandası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 2. bölüm de gayet güzel olmuş. Epey sürükleyici. Halep emiri muhteşem olmuş. Çok beğendim ahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 feamer boşuna zorlama, şu dizinin amacı yeni osmanlıcılık propagandası. Dizinin içeriği bir yana, direkt "şöyle şaşaalı bir osmanlı dizisi çekelim, islam soslu, cümlealem görsün" kafası. Dizi iyi mi kötü mü bilemem, oturup da diziyi izlemeyeceğim. Ama dizinin iyi olması, ya da beğenmen çekiliş amacını değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 vallahi pes, hani osmanlılar ile alakası olasa neyse daha osman, portakalda vitamin bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Roqq said: 2. bölüm de gayet güzel olmuş. Epey sürükleyici. Halep emiri muhteşem olmuş. Çok beğendim ahah (tu) süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Beklediğimden iyi çıktı, zikir sahnesi falan da olmuş işte baya. Bi şu ikili konuşmalar bu kadar salak olmasa -özelikle de "kötü" adamların sdf. Gerçi onları bu şekilde yazan da haklı, hedef kitle total olunca anca bu kadar oluyor işte. sonuç; fw yapa yapa yarı sürede izledim, senaryo allah ne güzel ne güzel'e bağlamadığı sürece devam ehuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 emmir değil de arabi çok iyi oynuyor http://image.cdn.haber7.com//haber/haber7/photos/muhyiddin_i_ibn_arabi_osmanliyi_mujdeledi_1418883361_1191.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Feamer said: vallahi pes, hani osmanlılar ile alakası olasa neyse daha osman, portakalda vitamin bile değil abi osmanlının doğuşu işte kafan mı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 oğuzların kayı boyu daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ya normal kanalda olsa belki şans verirdim ama hem dizide oynayan tipe acayip kılım hemde akp kanalı olan trt ye.herkes çok övmüş diziyi ama tv bile izlemiyorum artık yandaş medya yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Wishmaster said: Feamer said: vallahi pes, hani osmanlılar ile alakası olasa neyse daha osman, portakalda vitamin bile değil abi osmanlının doğuşu işte kafan mı iyi osmanlını doğuşu olsaydı, adı "osmanlılar" değil, "ertuğrullar" olurdu yani o kadar zorlamayı akboylar bile yapmaz, ecdat der geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 İzlemeden yapıyorlar bi de o yorumları. İzleyin önce bi ya ahah. Sevmezsen yine izleme. Hayır propagandalık bir şey yok ki hem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 diziyi henüz izlemedim dövüş sahneleri iyi dediler oyüzden bi şans vericem ama genel olarak beğenilmemiş diziyi beğenen adamların moğolları türk sanması düşündürdü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Feamer said: vallahi pes, hani osmanlılar ile alakası olasa neyse daha osman, portakalda vitamin bile değil Dizinin asıl amacı Osmanlı zaten, bunu anlamamak için ingiliz felan olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Roqq said: İzlemeden yapıyorlar bi de o yorumları. İzleyin önce bi ya ahah. Sevmezsen yine izleme. Hayır propagandalık bir şey yok ki hem ya. İslamiyet abartılmış, bu kadar allah denildiğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 yahu akp'nin içeriye dışarıya propaganda amaçlı yaptırdığı bir diziyi beğenmek niye rahatsız ediyor sizi? Dizi bir kurgu olarak güzel olabilir, amacını onaylamıyorum şahsen. sizce ak himmler yalçın akdoğan'ın dizi setinde ne işi var? http://www.trtturk.com/video/detay/yalcin-akdogan-dan-dirilis-ertugrul-setine-ziyaret-8121.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Rukin said: diziyi henüz izlemedim dövüş sahneleri iyi dediler oyüzden bi şans vericem ama genel olarak beğenilmemiş diziyi beğenen adamların moğolları türk sanması düşündürdü.. dövüş sahneleri güzel, moğolları türk sanma iddiası ise iddia sahibin tam olarak ne kast ettiği anlaşılamamış olmasına rağmen, büyük ihtimal yanlış anladığı bir konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 atesbenicagiriyo said: Feamer said: vallahi pes, hani osmanlılar ile alakası olasa neyse daha osman, portakalda vitamin bile değil Dizinin asıl amacı Osmanlı zaten, bunu anlamamak için ingiliz felan olmak lazım dimi ama, at var dizide kesin "osmanlı" göndermesi, kahretsin çok zekiyim şu dizide silahlı adamlar var, kesin polisi iyi gösterme çabaları... dur bir tane daha, dün trt de filinta diye bir dizi başladı, iftira ile hapse atıyorlar polisi, kesin 17 aralık göndermesi, aklaması ama dur polis adam, abooov cemaat olmasın la arkasında ya zaten 4-5 sayfa konu, yukarıda bir yerde dedim, şu anki izleyici potansiyelini göz önünde bulundurularak, genel kabul görecek türk tarihini anca bu kadar eskiye götüre bilirsen, izlenme kaygın olmaz diğer taraftan nasıl leyla ile mecnun trt devam "edebildiyse" bu dizi bu formatla başka kanalda oynayamaz, sülüman gibi olur sülüman mı istiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 eldar said: yahu akp'nin içeriye dışarıya propaganda amaçlı yaptırdığı bir diziyi beğenmek niye rahatsız ediyor sizi? Dizi bir kurgu olarak güzel olabilir, amacını onaylamıyorum şahsen. sizce ak himmler yalçın akdoğan'ın dizi setinde ne işi var? http://www.trtturk.com/video/detay/yalcin-akdogan-dan-dirilis-ertugrul-setine-ziyaret-8121.html dizinin şu hali ile rahatsız olacağım bir propaganda görmedim, misal zikir sahnesi pek hoşuma gitmedi ama "dizi" bu nihayetinde birde şu bakımdan bakıyorum ben, arada güzel mesajlar da veriliyor, dünkü dizi misal nisa suresi ile açıldı ki, başka dizi olsa "cemaate veya akp ye gönderme" yapıyorlar diye manşet olurdu namı yürürdü dizinin ne diyordum, bence izleyici ağalı, aşiretli, haremli, mankenli vb. gibi seviyesiz şeyleri seyredeceğine bunu seyretsin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar