Aceace Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Abi hint danslarına gitmiyolardır ama. Tunak Tunak Tun dansı öğretiyim gitme dedim yemedi.
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 aynen kim gitsin hint kursuna bunun tangosu bachatası var
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Kız abuk bir şey deyip nasıl tepki vereceğini ölçüyor herhalde.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 kızları birbirimizle paslaşıyoruz, canın sıkıldıkça değiştir, 'bundan sıkıldım, al biraz sen takıl bununla, şunu bana ver bir süreliğine' şeklinde pazarlık dönüyor, bencillik yapıp 'hepsini ben yiyecem' diyen tipler de çıkıyor tabi, onları da dışlıyoruz, kurs dışı yemeklere eğlencelere çağırmıyoruz, oldu bitti, ehehehe
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 pozisyondan pozisyona abow
Istari Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 neyse ki salsa değilmiş, salsa'da götü başı çok oynatıyorsun, salsa'da elin sürekli belde kalçada, tango'da meme teması çokça var. dikkat et kız bir süre sonra "sen benim kursa gitmeme nasıl izin verirsin, hiç mi kıskanmıyorsun beni?" diye hesap sormasın.
escape Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Kız arkadaşını dans kursuna gönderen erkek pardon erkek demişim, sevmiyordur bence
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 bu ereksiyon problemini nasıl çözüyorlar. bantlıyorlar mı dans etmeden önce.
Tori Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 http://www.ucankus.com/img/5559595.jpg
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Ben gitmeden önce yılanın zehrini akıtıyorum.
Istari Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 zeybek kursuna filan giderseniz, o tarz sorunlarınız olmaz.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Red said: bu ereksiyon problemini nasıl çözüyorlar. bantlıyorlar mı dans etmeden önce. 1-2 dersten sonra abazan da degilsen alisiyosun, o kadar da zor degil.
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 burdaki hintliler hint gecesi düzenledi giriş falan paralı ha 4 euro az para değil öğrenci standartlarına göre sdfs. dans gösterisi hazırlamışlar tahammül edemedim çıktım. bu kadar saçma salak bi dans yok la kainatta.
Soris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Kız düşürmek için dans kursuna gidenlerin hali aynen şu: http://www.youtube.com/watch?v=61hfTEJ5-ts
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Theridone said: Red said: bu ereksiyon problemini nasıl çözüyorlar. bantlıyorlar mı dans etmeden önce. 1-2 dersten sonra abazan da degilsen alisiyosun, o kadar da zor degil. karı kaldırmak için dans kursuna giden abaxa alert
Seele Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Sparkcaster said: Theridone said: Red said: bu ereksiyon problemini nasıl çözüyorlar. bantlıyorlar mı dans etmeden önce. 1-2 dersten sonra abazan da degilsen alisiyosun, o kadar da zor degil. karı kaldırmak için dans kursuna giden abaxa alert ben iki sene yaptim. halk arasinda milf diye tarif ettigimiz olgun ve dolgun bayanlarin urak yeridir. giden hatun kisinin aksam simidi gibi yenmesi cok olasi. ekmegimizin pesindeyiz.
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=kJXEUt9SJBI
Öne çıkan mesajlar