GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 bi kekoluk yaptım aldım pcde fdsfs pc konusuda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 deneyimlerini yaz bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Adam gibi arcade bir yarış oyununa karşı açlık çekiyorum. Kotarabilmişler mi oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 valla abi daha iniyo 15dk sı var,öğlene anca yazarım oyun şöyle böyle diye.Bide betada oynadığım ve birazda izlediğim kadarıyla şunu diyim,grafikler araba dışında pek iyi değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 BalisticGel said: Adam gibi arcade bir yarış oyununa karşı açlık çekiyorum. Kotarabilmişler mi oyunu? blur oynadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Zamanında ilaçlısını oynamıştım sanırım. Akşam bir bakayım ona. 360 kontrolör desteği vardı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 valla oyunda biraz takıldım görevleri yaptım 5 lvl oldum falan derken,bi ara haritada insanlar kayboldu baya solo oynar gibi görevden göreve koştum sonra geldi,böyle bi sorunmu var görevden göreve koşarken mi oldu,yoksa sadece banamı oldu bilmiyom,onun dışında 30-60 fps seçeneği koymuşlar,bide sürüş olayı koymuşlar menüde 3 lvl var hardcore sport bide nooblar için normal olan fdgdf oyun güzele benziyo,mesela gittim vegasa 35-50 lvl adamlar var altlarında güzel arabalar hani kasıp yapası geliyo insanın şuda 2dk vegasdan çöle girdim orda karşıma çıktı fghfdg,harita baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 ahaha abi oyun güzel gelin,eksiği var biraz ama 90 liraya playstoredan alırsanız o kadar da çok koymaz heralde, bide hippie skin bile koymuşlar baya seçenek var oyun içinde online rank yarışlarıda çokta kötü değil ama arkadan biri dokununca araba deli gibi savruluyo toplaması zor,millet lamer gibi sürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 90 tl lolno. Bi de season pass tatavası var double nope. 3 Sene destekleyeceklerse alınır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 multiplayer araba yarışı için niye 90 lira vereyim ki gerçekten merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Hadi ateyisler http://m.youtube.com/watch?v=IV2zO_t2cqk Darbeci oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 ahahaha dafuq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 çetintaşı summonlayın ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 o ne ya ahah türkiyede umut kalmadı tabi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 fizban said: Hadi ateyisler http://m.youtube.com/watch?v=IV2zO_t2cqk Darbeci oyun ya legit mi oyunu alan biri söylesin plx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Project Cars vardı. O çıkacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 bölgeye göre reklam olabilir. Dirt 2'de de Türkçe Avatar reklamları vardı misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ahahaha gidip bakıcam şimdi edit: ahaha valla var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 haha, para mı verdiler, yoksa biri mi koydu. Merak ettim vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 oyunu yapanlardan biri kesin türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 oyun 40% indirime girmiş, Logitech drive force gt ile keyif alırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 dat necro.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 almazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 oyun kötü ya, bariz kötü ps4'de bitirdik, bütün amerikayı yapmaları dışında: yarış adına hiç bir şey yok, upgradeler tırı vırı, arabalar iyi modellenmiş o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar