Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dualarınızı eksik etmeyiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Burada haberini verdim beraber başladık ; haber daha sonra beraber ismini verdik isim yarın sabahta inşallah saat 12.00'da sezeryan ameliyatına gireceğiz ve Oğuz Kağan'ı allahın izni ile kucağımıza alacağız..

inançlarınız doğrultusunda sizlerden dua bekliyorum patiler , allah herkese böyle güzel olaylar nasip etsin.. inşallah bir süre sonrada fotolarını , güzel haberlerini paylaşırım buradan. sizleri seviyorum :)
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

Burada haberini verdim beraber başladık

Allah analı babalı büyütsün, şanslı bir çocuk olsun.
Adını Oğuz Kağan mı koyuyorsunuz? Koray varken mis gibi, pehh sdfsd gerçi Bahçelinin rakibinin ismi diye olmazdı pek neyse
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Haber vereyim istedim.. Oğuz Kağan planlandığı gibi geçen cuma sorunsuz bir şekilde doğdu. Kendisinin ve annesinin sağlığı çok şükür iyi , biraz tosun kendisi 4300 gr 54 cm kadar :) tek sorunumuz doyuramıyoruz çocuğu , çok yemesin daha da şişmanlayıp sorun yaşamasın diyoruz ama ağlıyor durmuyor namussuz yemek yemeden. Anne sütü zaten yetmiyor ve takviye mama veriyoruz haliyle.

iyi dilekleri için herkese teşekkür ederim tekrar , sizlere de allah böyle güzel bir duyguyu nasip etsin inşallah.. gerçekten anne baba olmadan anlaşılmayacak bir duygu.

dfsdfsdf abi zaten yazmışım bir önceki sayfada pardon ya :)
  • 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...