Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Rasmon said: ya senden iyi onayan birini izlemek, sana tecrübe kazandırıyor dolayısıyla belli boş vakitte oynadığın oyun kalitesini ve zevkini arttırıyosun. Pratik kazanmak veya öğrenmemek için bile olsa tatmin duygusu sonuçta. Basketbolda smaç basan oyuncunun gazını ve sevincini paylaşabilmen gibi bişey. Adam cinyıs bi hamle yapıyo ve bi hormon salgılıyo vucudunda. hmmmmm. belli oyunlar için geçerli olabilir (mesela turnuva cs:go) ama abi adam diablo3 oynuo, insanlar izlio. ne cinyısı diabloda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ya oyundan oyuna farkeder ama zaten random girip d3 oynayan bi adamı izlemiyo kimse. kripp falan gibi ya da kungen gibi adamlar izletiyo ama kendini. çünkü kripp mesela bi build mekaniği anlatıyo. Streamleri guide tadında olduğu için eğlenceli oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 oyun oynayarak öğrenilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 bak mesela açtım csgo kanalını içine japon kaçmış zenci hatun buldum http://www.twitch.tv/kaylovespie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Dworgian said: Evet. Spor yapmayı seven ve yapacak vakti+enerjisi olan adam "neyse ya spor yapmayayım da izleyeyim" diyip evde oturuyorsa aynı derece garip http://www.fifa.com/worldcup/news/y=2014/m=7/news=attendance-in-fifa-s-global-stadium-exceeds-1-billion-fans-2404624.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Dworgian said: Rasmon said: ya senden iyi onayan birini izlemek, sana tecrübe kazandırıyor dolayısıyla belli boş vakitte oynadığın oyun kalitesini ve zevkini arttırıyosun. Pratik kazanmak veya öğrenmemek için bile olsa tatmin duygusu sonuçta. Basketbolda smaç basan oyuncunun gazını ve sevincini paylaşabilmen gibi bişey. Adam cinyıs bi hamle yapıyo ve bi hormon salgılıyo vucudunda. hmmmmm. belli oyunlar için geçerli olabilir (mesela turnuva cs:go) ama abi adam diablo3 oynuo, insanlar izlio. ne cinyısı diabloda ya bunu diyen adamın daha geçenlerde diablo topiğinde party please lordum diye gezinmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 futbolu toptan saçma buluyorum bana onunla gelme ltfn :) hadi geldin diyelim, evde pc de tek başına oynanan bir oyunu oynamak ----evde pc de tek başına bir oyunu oynayanı izlemek evde kendi kendine top sektirmek -- stadyumda oynanan profesyonel bir "takım oyununu" izlemek bu ikisi arasındaki farkı göreceksin eminim. şöyle örnekleyeyim; bir adam koşu yapacak vakti ve enerjisi varken ve koşmayı seviyorken, gidip live stream yapan bir koşucunun koşmasını izliyorsa saçma bir kadının pilates yapacak vakti ve enerjisi varken ve seviyorken, gidip live stream yapan bir pilatesciyi izliyorsa saçma anlatabildim umarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Aluriel said: bunu diyen adamın daha geçenlerde diablo topiğinde party please lordum diye gezinmesi dediğin şey o kadar saçma ki? ben "diablo oynayan adamdan ne gibi egzantrik aksiyon görebilirsin ki izlersin?" diyorum cevaben "sen de parti arıodun" diye cevap geliyor ya troll müsün algı mı kapalı sabah sabah anlamıyorum? e arkadaş ben oyunu oynuyorum. oyunu parti ile oynamak keyifli. ama diablo oynayanı izlemek bayağı saçma lan edit: taktik ve build izlemek ve etkisini görmek dışında (ki o da 5 10 dkk da çözülür) (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Rasmon said: ya oyundan oyuna farkeder ama zaten random girip d3 oynayan bi adamı izlemiyo kimse. kripp falan gibi ya da kungen gibi adamlar izletiyo ama kendini. çünkü kripp mesela bi build mekaniği anlatıyo. Streamleri guide tadında olduğu için eğlenceli oluyo. tabii abi taktik kapmak için fln izlenebilir ama saatlerce live stream izlemek? gerçi tabii insanın boş vakti ve keyfi. sadece bana saçma gelio o kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Dworgian said: evde pc de tek başına oynanan bir oyunu oynamak ----evde pc de tek başına bir oyunu oynayanı izlemek evde kendi kendine top sektirmek -- stadyumda oynanan profesyonel bir "takım oyununu" izlemek Problem burada. Yani bu kişiden kişiye değişir tabi oyun algısına bağlı bişey çünkü. Misal dotada Dendi diye bi herif var, benim için o adam stadyumda oynayan profesyonel bir takım oyuncusu ayarında. Refleksleri, yaptıkları, düşündükleri falan benim hiçbir zaman yapamayacağım şeyler. Bu sebeple onun gibi oynamaya kasmak yerine, oturup izliyorum adamları nasıl dövdüğünü haz veriyo bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 keyifli ve rahat oldugu için olabilir. mesela ben tatil gunleri sabah uyandıgımda yataktan cıkmadan tabletten rahat 1-2 saat izliyorum twiç falan. üşeniyorum ayağa kalkıp pcyi açmaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ara sıra bakarım reckful online olursa izlerim yoksa yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesela athene, bu adamı da sinir olmak için izliyodum hoş adam rol icabı öyle davranıyo ama yine de bir nihat doğanı arada niye izliyosam, onu da öyle izliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Rasmon said: Dworgian said: evde pc de tek başına oynanan bir oyunu oynamak ----evde pc de tek başına bir oyunu oynayanı izlemek evde kendi kendine top sektirmek -- stadyumda oynanan profesyonel bir "takım oyununu" izlemek Problem burada. Yani bu kişiden kişiye değişir tabi oyun algısına bağlı bişey çünkü. Misal dotada Dendi diye bi herif var, benim için o adam stadyumda oynayan profesyonel bir takım oyuncusu ayarında. Refleksleri, yaptıkları, düşündükleri falan benim hiçbir zaman yapamayacağım şeyler. Bu sebeple onun gibi oynamaya kasmak yerine, oturup izliyorum adamları nasıl dövdüğünü haz veriyo bu da. Aslında "oyun" olarak genellememek lazım doğru. Ben dota hiç oynamadım mesela, o açıdan bakamıyorum. Bu tarz oyunları dediğin futbol maçı kafasında izlemek makul bir durum olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 bak şimdi d3 dedin madem d3 streamden ne öğrenebilirsin sayalım beraber en efektif exp/gold/item nasıl elde edilir onu öğrenebilirsin farklı class başlamayı planlıyorsundur, end game nasıl onu öğrenirsin farklı party setuplarının nasıl birbiriyle sinerji içerisinde çalıştığına bakabilirsin yeni build tanıtıyordur adam onu öğrenirsin, kendi kullandığın buildi değiştirir/ geliştirirsin farklı yerlerden gördüklerinle sayılır daha yani istiyorsan he streamle işim olmaz benim live eventler dışında vs ama faydalı olabileceği yerler var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Rasmon said: Mesela athene, bu adamı da sinir olmak için izliyodum hoş adam rol icabı öyle davranıyo ama yine de bir nihat doğanı arada niye izliyosam, onu da öyle izliyodum. çok merak edip 1 kere bakıp stream de gıcık olup 3 dkk da kapadıydım lskadjaskjds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 totemic said: keyifli ve rahat oldugu için olabilir. mesela ben tatil gunleri sabah uyandıgımda yataktan cıkmadan tabletten rahat 1-2 saat izliyorum twiç falan. üşeniyorum ayağa kalkıp pcyi açmaya.. tuhaf bi kafa ya ksadkjsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Dworgian said: futbolu toptan saçma buluyorum bana onunla gelme ltfn :) hadi geldin diyelim, evde pc de tek başına oynanan bir oyunu oynamak ----evde pc de tek başına bir oyunu oynayanı izlemek evde kendi kendine top sektirmek -- stadyumda oynanan profesyonel bir "takım oyununu" izlemek bu ikisi arasındaki farkı göreceksin eminim. şöyle örnekleyeyim; bir adam koşu yapacak vakti ve enerjisi varken ve koşmayı seviyorken, gidip live stream yapan bir koşucunun koşmasını izliyorsa saçma bir kadının pilates yapacak vakti ve enerjisi varken ve seviyorken, gidip live stream yapan bir pilatesciyi izliyorsa saçma anlatabildim umarım? senin anlamadığın nokta pilatesi yapma amacın spor. oyun streami izleme amacın oyun hakkında bilgi almak, olan bilgini arttırmak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Aluriel said: bak şimdi d3 dedin madem d3 streamden ne öğrenebilirsin sayalım beraber en efektif exp/gold/item nasıl elde edilir onu öğrenebilirsin farklı class başlamayı planlıyorsundur, end game nasıl onu öğrenirsin farklı party setuplarının nasıl birbiriyle sinerji içerisinde çalıştığına bakabilirsin yeni build tanıtıyordur adam onu öğrenirsin, kendi kullandığın buildi değiştirir/ geliştirirsin farklı yerlerden gördüklerinle sayılır daha yani istiyorsan he streamle işim olmaz benim live eventler dışında vs ama faydalı olabileceği yerler var yani bunların hepsini her biri 3 5 dkk tutan youtube tuto videolarından alabilirsin ama hani live izlemek dota, cs:go vb turnuva takım maçı fln gibi şeyler dışında anlamlı gelmiyor işte. hatta ben cs:go da bile maçı izlerken "ya niye izliyorum oynasam ya" diyorum genelde. bu yüzden anca 2 maç izlemişimtir toplasan turnuvada ( o da belki gift düşer diye asdkljas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Dworgian said: tuhaf bi kafa ya ksadkjsa sana göre tuhaf aynı şekilde dizi de izliyebilirsin onunla bunun arasında fark göremıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 dizi izleyecek vakti olanlar gitsin dizi çeksin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 adam forumun en haksızı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 konuyu niye diabloya indirgediniz bilmiyorum. yine de şöyle söyliyim, koşu yapan veya pilates yapan insanlardan sizin yapamayacağınız bir şeyi görmek çok beklenilecek bir şey değil. 1-2 kere işin püf noktalarını anlamak için izlersin biter. oyun konusunda böyle değil, tek kişilik bi oyun bile olsa adam kendinin yapamayacağı, göremeyeceği contenti görmek için izler, oynayan kişi de bunu eğlenceli kılabiliyorsa; izleyenler onu izlerken senin oynadığından daha bile fazla zevk alır. mesela ben reckful'u outlast oynarken izledim, komple bitirene kadar izledim yani sıkılmadan. çok keyifliydi. anlayamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 totemic said: Dworgian said: tuhaf bi kafa ya ksadkjsa sana göre tuhaf aynı şekilde dizi de izliyebilirsin onunla bunun arasında fark göremıyorum ben. e tmm bana göre tuhaf zaten? bişi demedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 bi sebep yazmak zorunda mıyız, izlerken eğlendiğim için izliyorum bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar