chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 arkadaşlar! soba ile ısınan evlere devlet eli ile bir kampanya başlatıp karbonmonoksit dedektörü taksak http://mcdn01.gittigidiyor.net/5120/tn70/51206132_tn70_0.jpg ahanda bundan. zehirlenme riski olunca evdekileri uyandırsa, sonra aynı evleri otomasyon sistemi ile 112 ve itfayeye bağlasak ki bunun için sim card yeterli olur. total sistem maliyeti toplu alımla 25tl gibi bir paraya geliyor. bir ilçede 10.000 hane olduğunu düşünsek 250.000 tl yapar ki bu bir park yapılması ile aynı para o ilçede. 1 kişinin bile hayatı kurtulsa ne güzel olmaz mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 250k çok para derler, o paraya önce makam aracı yenilenir. TR'de para kaybetmektense insan hayatı kaybetmeyi tercih ediyolar. ayrıca http://www.youtube.com/watch?v=voFd4kI1fwo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 change org'da kampanya başlat imzalayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 yalnız harbi iyi gelmiş aklına. change.org'da başlat kampanyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuttum Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 benim sobam yok ama böyle dagıtılırsa alırım bende,beleş dimi alır satarım ebaydan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 https://www.change.org/p/t%C3%BCm-t%C3%BCrkiye-cumhuriyeti-vatanda%C5%9Flar%C4%B1-soba-ile-%C4%B1s%C4%B1nan-evlere-devlet-eli-ile-bir-kampanya-ba%C5%9Flat%C4%B1p-karbonmonoksit-dedekt%C3%B6r%C3%BC-taksak-zehirlenme-riski-olunca-evdekileri-uyand%C4%B1rsa-sonra-ayn%C4%B1-evleri-otomasyon-sistemi-ile-112-ve-itfayeye-ba%C4%9Flasak-ki-bunun-i%C3%A7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 doğal seleksiyonun karşısında durmayacağım imzalamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Sosyal medya etkileşiminin yüksek olduğu saatlerde imzalayacağım daha çok imzalayan olsun ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 change.org dan pek bir şey çıkar mı bilmiyorum bi anda gaza gelip yaptım ama, üye olduğunuz stk falan varsa oralarda da deneyebilirsiniz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 adam soba zehirlenmesine doğal seleksiyon dedi ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 soba, soma gibi olaylar olmazsa işsizlik artar saçmalamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 anelor yine BİR BÜYÜK Bİ KÜÇÜK OKE? içmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 sen ölmezsen ben ölmezsem nasıl yetecek bu kıt kaynaklar insanlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 25e gelmez, birisine al sat yaptirirlar 50 ye gelir. kar paylasilir. kar az gorunurse fiyat artar, sobasiz evlere falan da veriyoruz diye adet de artar, sobasiz eve gidecek olanlar bir depoda toplanir. onlar da daha sonra satilir. iyi para cikar bu isten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Anelor said: doğal seleksiyonun karşısında durmayacağım imzalamıyorum. Hakli. Insan hayatini paradan ustun tutan fikirlerin change.org da yasaklanmasi kampanyasi baslatalim, yoksa yasanacak bir ulke kalmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ulan hadi ben sabahlara kadar çalışıyorum kafam güzel, siz neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Istari said: sen ölmezsen ben ölmezsem nasıl yetecek bu kıt kaynaklar insanlara... bırak yetmesin belki interstellar oluruz bi aksiyon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 kesin chrome açmıştır dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 çok temiz ihale kalır bundan, ayrıca bizim halkımız nasıl olsa bu alet bizi koruyo diye daha dikkatsiz davranır ve ölüm oranı eskisine göre daha da artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 arkadaşlar lütfen yayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 250k tl para değil. Hastane ve defin masrafları daha fazla tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Sadece alarm ile uyaranı bile olsa birçok hayat kurtulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Belediye meclis üyelerine falan anlatmak lazım bunu iş yapanları bulunursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 soba zehirlenmesini önlemek için soba kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar