Ex Machina (2015)
- 5 ay sonra ...
- Genel Yönetici
yazar/yönetmenin filmografisi şöyle:
28 Days Later (screenplay) (2002)
Sunshine (screenplay) (2007)
28 Weeks Later (executive producer) (2007)
Never Let Me Go (screenplay, executive producer) (2010)
Dredd (screenplay, producer) (2012)[5]
Ex Machina (screenplay, director) (2015)
Nathan'ı öldürdüler, hadi ondan haz etmiyorlar diyelim. adamı öldürdüğünü kimse anlamasın diye Caleb'ı evde kilitli bırakıp gitti ya, orada bitti Ava benim için.
Ava'nın özgürlük isteğinin camdaki kırık şeklinde ifade edilerek dakka bir gol bir foreshadow verilmesi işin keyfini kaçırmış. bunu biraz daha geç ve sohbetin içine sıkıştırarak verebilirlermiş veya başka bir yöntem deneyebilirlermiş. bütün diyalogları "bu kız buradan nasıl çıkacak şimdi acaba?" düşüncesiyle takip etmeye neden oluyor. genel olarak hikaye üç parçada işlenir ve ikinci parçaya o kadar erken geçilmez. camdaki kırığın görüldüğü anda aslında ikinci parçaya geçilmiş oluyor.
- 2 hafta sonra ...
HER filmine tapan, platonik asosyal nerdlerimizi hedef alan bir film olmuş. filmde nasıl robot feminenliğiyle elemanı manipüle ediyorsa skript de izleyici öyle manipüle etmeye çalışıyor. bunu yese yese asla olamayacak ütopik aşklarının arkalarından kenarda köşede süt içen tipler yer. sonra da bilimkurgu izledik, felsefik sorular. he canım he. açıl da ye reddini sonra adam gibi bro flick izleyelim.
sen isyankar robotlara vücut, ellerine bıçak veriyorsun ve güvenlik yok, tek bir insan yok ve hergün zil zurna sarhoşsun. ok.
bir de ava kendini prize mi takacaksın, nasıl şarj edeceksin kendini? zeminden endüksiyon yok ki sokaklarda.
ama yine de iyi yani keyif aldım.
- 1 ay sonra ...
5/10 görsel ve müzikten o da
- 1 ay sonra ...
Öne çıkan mesajlar