Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sidescroll / Platform Oyun Önerisi

totemic

Öne çıkan mesajlar

Kojiroh said:

Rogue Legacy akar http://store.steampowered.com/app/241600/

Edit: Klavyeyle biraz zor oynanıyo ama, controller olursa daha iyi

this.

Bi de süper time force ultra var. Expandables gibi bi birlik düşün, hepsinin farklı özellikleri var. Aynı anda sadece birini kontrol ediyorsun. Ama bi hata yaptığın zaman hop zamanı geri alıp ekipten birini summon edip onu kontrol ediyorsun. Az önce kontrol ettiğin adam da demin yaptığın hareketleri tekrarlıyor, onu kurtarırsan extra life almış oluyorsun falan. Hectic aciton puzzle platformer falan çok acayip.

Edit: ha bi de oynamadıysan süper meat boy vardı. Ben oynamadım ama ödüle doymuştu. (Bugün de hep oynamadığım oyunları tavsiye ediyorum.)

Bir de, süper time force ilgini çektiyse temporal diye bi oyun vardı. Wall-e şirinliğinde bi robotsun. geçmişe gitmeli puzzle platformer. İşte kapının açık kalması için düğmeye basıyorsun 1:00-1:30 arası, sonra 1:05'e geri dönüp hop açık kapıdan geçiyorsun mantığındaydı o da. Sonu da harika ötesi süper mükemmeldi. Portal'dan önce çıkmış olabilir ama bunda da glados'u andıran bi baş kötü (ya da onun kullandığı yapay zekalı silah falan) vardı. Yapan adamların sitesi patlak diye hatırlıyorum ama 3-5 google sörçle bulursun. Level/oyungezer sebil vermiş de olabilir. Ne çok konuştum belirsiz belirsiz. İyi ama temporal (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Rogue Legacy akar http://store.steampowered.com/app/241600/

Edit: Klavyeyle biraz zor oynanıyo ama, controller olursa daha iyi

abi mükemmel oyun. az önce 4. bossu kestim. sonrasında o kapıdan geçerkenki gerilim, merak. o atmosfer. the traitor. the fountain. bi 5 kat daha zor bi fight sanırım bitiremicem.
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

bir de sunu sorayım bende xbox 360 var kontrolcusunu nasıl steam oyunlarında kullanabilirim? driver falan yuklemem gerekıyor sanırım ama bendeki kontrolcu pille çalışıyor herhangi bir bağlantı yapmadan kullanabilir miyim?

Bir adet xbox 360 wireless receiver temin etmen gerekiyor. dealextremeden felan çakmasını temin edebilirsin. Sonrasi cihazla kolu eşleştirdiğin zaman zaten xbox gibi kolu açınca direk tanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...