Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Jeeztro said: ahmedinejad said: 50 inc philips 4k tv 3000 tl. çok iyi değil mi https://www.amazon.com.tr/Philips-50PUS6503-62-UHD-Smart/dp/B07JC99LPB/ref=sr_1_sc_2?ie=UTF8&qid=1542978606&sr=8-2-spell&keywords=50pus&tag=donanimtr01-21&language=tr_TR https://www.hepsiburada.com/philips-50pfs5803-50-127-ekran-uydu-alicili-full-hd-smart-led-tv-p-HBV00000C0I8H?magaza=bizdevar%C4%B1z&wt_gl=cpc.elk.evelektronigi.pla-tv-ce&gclid=EAIaIQobChMIhJul-dPq3gIVWBiPCh1cLgcHEAQYAiABEgLVEfD_BwE 2.800 hepsi burada model farklı , model farkını geçtim çözünürlük farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 beyler baba için, desktop, office programları kullanıcak, 3-5 basit photoshop işlemi yapacak falan çektiği fotoğraflarda, bu kadar şey için ucuzundan bi ekran kartı önersenize ya, ne alayım? onboard ekran kartı dandik baya youtube falan bile kasabiliyor, çünkü 4 senelik anakartın üstünde, o yüzden ayrı bi kart alayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 youtube ekran kartından dolayı kastığını pek sanmıyorum. Amd çak geç, ps değil lightroom kullansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Dragonfire said: az önce senkoya bunu aldırdım; artics 5 Bu aynı şey diil mi ya? https://www.hepsiburada.com/steelseries-arctis-5-usb-rgb-oyuncu-kulakligi-7-1-pm-HB000004VT2Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 samaella said: youtube ekran kartından dolayı kastığını pek sanmıyorum. Amd çak geç, ps değil lightroom kullansın. yani ben 2 gün kulklanmak durumunda kaldım, twitch ve youtube 1080p açtığımda kasabiliyor ya. i5 3550 ve 8 gb ram var hani öle çok kasacak bişe yok, o yüzden onboard karttandır diye düşündüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 chromedandir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Goering said: degil philips en low tier tv, 4k olmasina bakma neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 tarayıcıyı temizleyin ccleaner ile rahatlar. sistemdeki gereksiz dosyalarıda temizleyin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 smartı teknoloji paneli boku püsürü kötü yani. LG ve samsung harici yalan tv kısmında. Sharp varsa akar tabi lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Sony olmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 yeter mi diyorsunuz z77 extreme4'ün üstündeki ekran kartı? anlayanlar bi baksın bari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 sabonis said: barbu said: http://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-mg278q-1ms-144hz-2k-hdmi-dp-freesync-gaming-monitor.html Su monitor 2800e deger mi? 1ms, 144hz, 2k, 27” Free sync bu. 3 hafta önce dell gsync versiyonunu sattı hepsiburada 2600e. Ha ama o TN panel, bu seninki ips galiba. Ips aşkın varsa al sana ama ben ips yansımasına aşırı kıl oldum mesela Bu da TN ama o dedigin 2k mi? Gync o fiyata cok zor ya. 4k direk Bir de o kacti sonucta. Bekledikce dolar artiyor bir sonraki indirimi. Bu fiyata degmez mi simdi? Normalde 3.4k civari hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Esh said: Sony olmaz mi? Olmaz, yalan hepsi onların :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 ayni panel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 lg ve samsung daha uygun fiyatli TR'de, sony'ler pahali. philips ampulcu abi, akilli isik fln alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 cidden adamlar traş bıçağından blendera araba kornasından televizyona kadar herşeyi yapıyor. dolayısıyla her ürünleri vasat oluyor. o üründe uzmanlaşmış yoğunlaşmış marka neyse ondan almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Pek oyle degil o is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Marka+model bazinda incelemek lazim. her markanin her serisi ayni basarida olmuyor, farkli ulkede uretiliyor tasarim hatasi oluyor vs. Elektronikte su marka alinir su marka alinmaz yanlis mantik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 philipsin hiç bir ürününe iyi diyemiyorsun ama kötüde diyemiyorsun öyle yer etmiş zihnimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Ben bir urunde karar veremiyirsan ohilips alip geciyorum Fiyat averaj Performans averaj Dayaniklilik averajin bir ustu Tatava yapma okut gec markasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Mal said: philipsin hiç bir ürününe iyi diyemiyorsun ama kötüde diyemiyorsun öyle yer etmiş zihnimde bende tras makinesi de var, tv de var. ikisine de iyi diyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 sipeyskeyk said: Goering said: degil philips en low tier tv, 4k olmasina bakma neden? simdi herkes cok biliyor burda ama philips panellerin tamami fason :) arkasina ambilight koyup +$250 ekliyor. neden? cunku asil isi isik/ampul/aydinlatma. HISENSE daha iyi marka philips'ten TV'de cogu review sitesi philips incelemez bile, hayvan gibi ghostingli her tv'si. https://www.rtings.com/tv/reviews hatta buldum 2011-2012'de TPV Technology (*eski AOC markasi) ile ortak olmuslar TV isinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 barbu said: sabonis said: barbu said: http://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-mg278q-1ms-144hz-2k-hdmi-dp-freesync-gaming-monitor.html Su monitor 2800e deger mi? 1ms, 144hz, 2k, 27” Free sync bu. 3 hafta önce dell gsync versiyonunu sattı hepsiburada 2600e. Ha ama o TN panel, bu seninki ips galiba. Ips aşkın varsa al sana ama ben ips yansımasına aşırı kıl oldum mesela Bu da TN ama o dedigin 2k mi? Gync o fiyata cok zor ya. 4k direk Bir de o kacti sonucta. Bekledikce dolar artiyor bir sonraki indirimi. Bu fiyata degmez mi simdi? Normalde 3.4k civari hep işte dell s2716dg geçen indirimde 2600'e düştü çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 philips iyi ya güvenirim servisine falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar