applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 sleepingdeath said: pardon doğru dediniz o zaman bana şu sağda çektiği en alttaki fiyat her şey dahil fiyat sanırım, birde € bazında ödemem daha mantıklıydı yanılmıyorsam. tr fiyatına göre şu ürün 300tl daha altta alsam mı bilemedim garanti durumları falan problem yaşarmıyım varmı fikri olan foto açılmıyor da amazon.com veya .de sipraişlerinde her zaman euro veya dolar öde. TL ödersen doları 4.2 den falan çeviriyor geçiriyor baya. ayrıca dolar olarak kredi kartından öderken de mesai saati içinde almaya dikkat et, mesai saati dışında sipariş verirsen bankalarda alım-satım makası açıldığı için yüksekten hesaplıyorlar dolar kurunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Goering said: newegg.com ‘a bak bence cok avantajli bir fiyat degil. en azindan $ ode https://m.newegg.com/products/N82E16814487378 falan newegg amazon gibi handle ediyo mu gümrüğü yoksa belge imzala yolla falan mı yaptırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 euro ödersen bankanın kurundan tl ödersen amazon kurundan ödüyorsun aslında en mantıklısı euro ödeyip bankada extremi euro tl ayırın demek gidip direk bankaya euro ödenebiliyo öle ama baya uğraş değmiyor genelde kur farkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 applev0dka said: sleepingdeath said: pardon doğru dediniz o zaman bana şu sağda çektiği en alttaki fiyat her şey dahil fiyat sanırım, birde € bazında ödemem daha mantıklıydı yanılmıyorsam. tr fiyatına göre şu ürün 300tl daha altta alsam mı bilemedim garanti durumları falan problem yaşarmıyım varmı fikri olan foto açılmıyor da amazon.com veya .de sipraişlerinde her zaman euro veya dolar öde. TL ödersen doları 4.2 den falan çeviriyor geçiriyor baya. ayrıca dolar olarak kredi kartından öderken de mesai saati içinde almaya dikkat et, mesai saati dışında sipariş verirsen bankalarda alım-satım makası açıldığı için yüksekten hesaplıyorlar dolar kurunu. mesai saati içinde alman bişeyi değiştirmiyoki, aldığın gibi çekmiyo parayı senden, heriflerin saat kaçta işlem yapacağı belli olmuyo (otomatik sistemi var sırayla oluyo büyük ihtimal) 1-2 gün sonra gecenin 1 inde de işlem görebilir, o çok random. en temizi çarşamba gününü geçirmeden sipariş vermek. Haftasonuna kalmasın işlem görmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 dediğin olabilir, ben bankayı arayıp sormuştum hangi kura göre yansıyor ekstreye diye, işlem yaptığınız anki kur demişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 .de'den bahsediyorsak gecenin 1'inde niye işlem görsün.. tabi .com ayrı, bize göre gece 12'de çıkışını yapabiliyorlar ürünün. ama de'den mesai saatleri içinde alırsanız, adamların mesai saatinde kargoya verildiği için gece kuru patlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 kargolama ile odeme farkli zamanlarda olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 abi işlem gördü dediğim, önce amazonun otomatik sistemi sıran gelince bankana diyoki bu adamın kartında bu kadar para varmı, varsa onu tut ben kargoya verince o parayı çekecem diyo. O anki kur neyse o geçerli, onu sistem otomatik yaptığı için mesai saati falan dinlemiyo gecede yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 GONDARCENGIZ said: abi işlem gördü dediğim, önce amazonun otomatik sistemi sıran gelince bankana diyoki bu adamın kartında bu kadar para varmı, varsa onu tut ben kargoya verince o parayı çekecem diyo. O anki kur neyse o geçerli, onu sistem otomatik yaptığı için mesai saati falan dinlemiyo gecede yapabilir. kartında para var mı yok mu diye otomatik sistem sıra falan yok ya ne alaka. buy dediğin anda kartında para yoksa "hacı olmadı o iş" diyor amazon sana. bloke konulan zamanın bi anlamı yok benim bildiğim kadarıyla. garanti'den mesela mesaj geliyo hep amazon kargoya verip parayı çektiği zaman "bu harcama sizin diilse bıdı bıdı" diye. toggie said: kargolama ile odeme farkli zamanlarda olabilir? amazon ürünü kargolamadan parayı çekmiyor, bizim çakal hepsiburada gibi diil parayı çekelim ürünü tedarik edelim 2 hafta sonra yollayalım kafası yok... ben mesela 1 yıl önce bi ürün siparişi verdim, hala bekliyor parası falan çekilmedi. ayda 1 mail geliyo, ürünü arıyoruz bulunca yollucaz diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 ne güzel sallıyon sabonis. 2-5 gün arası beklemede kalıyo siparişin, para çekemezlerse hergün deniyolar. Sipariş verdiğin an paran gitmiyo, git bi sipariş ver gir banka hesabına bak bakim para gitmiş mi? İşleme alındığı zaman sipariş takip sayfanda "ödeme aracını değiştir" yazan yere tıklayamazsan anlaki amazon işlem yapmış, hangi saat işlem yaptıysa o anki kurdan çekecek paranı. senin gibi dinazora laf anlatıyom yine bende mallık, gelip yine bıtbıt bişeyler yazcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 karttan minik anlık blokeye yapamazlarsa geçersiz kart diye saniyesinde iptal ediyor sistem çoğu zaman kartın para çekilebilirliğini onayladıktan sonra ürünü kargolayana kadar bekliyor paranın tümünü çekmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Gondar okumayı bi öğren önce yavrum. Sonra gel laf sokmaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 "buy dediğin anda kartında para yoksa "hacı olmadı o iş" yazmışın, benim kredi kartın limiti dolduğu zaman aldığım ürünlere niye böyle bişey demiyolar? gidip bankama ödeme yaptıktan sonra çekiyo parayı, ki amazondaki görevlide aynı şeyi söyledi (kartta para yoksa hergün dener 5-7 güne kadar yolu var sonra iptal edilir) dedi. ben kıçımdan sallamıyorum burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 ürünün tam ücretine bloke koymuyorlar çünkü 1 dolar provizyon alıyorlar kart çalışıyor mu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 benim geçen seneki black friday zamanı siparişi verdikten 5dk sonra geri mail geliyordu limit yok diye. esnek limit vb bir şeyler var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Hacı olmadı senin sipariş, ödeme yöntemini update et diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 limitten ziyade 3d siz alışverişe onay vermeyen bankalar var vakıfbank gibi, o problem yaratıyor bolca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 yurtdisi alisveris iznin yoktur yada limitin dusuktur ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 dana22 said: yurtdisi alisveris iznin yoktur yada limitin dusuktur ?? aynen budur bazen açıksa bile gıcık oluyo banka bu adam gecenin yarısında neden müşterimden para cekiyo diye küt diye internete kapatabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 buy dedigin anda amazon "cekemedim parayi" demiyor. gecen yanlislikla sanal kartla satin aldim bi urun. icinde yeterli limit yoktu. gayet siparis alindi. sonrasinda cekemeyince iptal edilecekti muhtemelen de ben kendim iptal ettim zaten beklemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 ben sinir oluyorum buna buy dedigimde cekseya hep sonraya birakiyor. sanal kart kullaniyorum kart bilgilerim neredeyse public, para atiyorum buy'a tikliyorum genelde, amazonun beklemesi o yuzden hosuma gitmiyor. ama gunlerce beklemiyor neyse ki, en azindan benim aldiklarimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 rogstrix b350f ön sipariş verdiydim 79 euroya hala stoklara girmedi la ürün. Euro da artıyor parayı çekmediler falan ahahaha göte gelecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Ben yaşadığımı söyliym tüm sorulara cevap olur sanırım. Ben ürün alırken o anlık kur üzerinden provizyon koyuyor kartıma. Örneğin 50 Euroluk ürün alıyorum ve euro kuru 4.5 ise, 225 TL provizyon koyuyor. Daha sonra ürün kargolanırken bu parayı çekiyor ama kargolandığı andaki kurdan çekiyor. Mesela kur o sırada 4.6'ya çıktıysa eğer, ekstreme yansıyan tutar 230 oluyor, provizyon 225 olmasına rağmen. O yüzden mesai saati olayı önemli. Bu arada amazon.de bile gece yarısı işlem yapabiliyor (gece 1'de kargolandı mesajı geldi daha once) onların mesai saatiyle çok alakalı değil. Sevkiyat tarafında vardiyalı çalışıyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 paradoksalkedi said: sardalya said: paradoksalkedi said: audiophile kulaklık arayan varsa çok güzel headset, yalıtımı ve rahatlığı muazzam, ses kalitesi de high tier kulaklıklarla yarışır seviyede. aldim valla.. nereye takip kullanirim bilmiyorum ama. hayırlı olsun. sert kap 2 yedek pad falan da geliyor kutuyla. hatta bunun padleri çok rahat olduğu için athlere falan takıyorlar, sırf paadler 25 dolares. bu ne ya eargasm yasadim, boyle guzel bi his yasamamistim uzun zamandir. tam performans nasil alinir bu kulakliktan? ozel formatta falan mi indirmek lazim yoksa youtube 1080p'nin bitrate'i yeterli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 youtube dedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar