Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 photographer said: düşük fiyatı görüp parası olmadığı için alamamak sadece bakakalmak da çok acı be. ya evet. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Bathory said: Geri aradılar şimdi ordan. Bunu farketip abuse etmek yerine onları aradığım için teşekkür babında bana o fiyattan vermek istiyorlar kartı. İnsanlık ölmemiş be. vaay helal. jestlerini kabul edip al bence kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 2 dal malbuşla 1 tanede dürüm iste üstüne bide beyler şunu https://www.amazon.de/gp/product/B00SAYCXWG/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 baya fiyatı indirmişler, indirim kartımda var kullanim diyom, alsam burda kolay satılır mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Bathory said: Yapmadılar abi tabii ki öyle bişey ya yaparlar mı asdjfkh Ahaha ben de yemiştim ne yalan söliim Yalnız sen arayınca fiyat söyledin mi 2200 diye yoksa direk hepsiburada fiyatı doğru mu bir yanlışlık yok di mi diye mi sordun. Fiyat söylediysen de üstüne yooo doğru diyip değiştirdilerse ayıp olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 PlayStation VR - Headset + Camera Bundle + 250$ + 47$ https://www.amazon.com/PlayStation-VR-Headset-Camera-Bundle-4/dp/B0747YTV7B?SubscriptionId=AKIAJ7T5BOVUVRD2EFYQ&tag=camelpopular-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B0747YTV7B&th=1 PlayStation VR - Skyrim Bundle + 349$ + 62$ - Prime only https://www.amazon.com/PlayStation-VR-Skyrim-Bundle-4/dp/B076PW5K56/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1511337425&sr=8-4&keywords=playstation%2Bvr&th=1 Bu arada Skyrim bundle'ı versiyon CUH-ZVR2, diğer bütün bundle ve kutuları CUH-ZVR1. Ayrıca TR'de satılanlarda CUH-ZVR1. CUH-ZVR2'nin olayı; https://blog.us.playstation.com/2017/10/02/playstation-vr-the-ultimate-faq/ Is there a new PlayStation VR model? How is it different? A hardware update to PlayStation VR is being prepared. The new version, model number CUH-ZVR2, features an updated design that enables the stereo headphone cables to be integrated with the VR headset and a slimmer, streamlined connection cable. There’s also an updated Processor Unit that supports HDR pass through, enabling users to enjoy HDR-compatible PS4 content on a TV without having to disconnect the Processor Unit in between the TV and the PS4 system. This function can be used only when the VR headset is turned off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 slim 500gb tek kollu makina, https://www.amazon.de/gp/product/B073QRG1YR/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 tr gönderimi yapılıyor, 197 öyro. çok iyi mi, aslında iyi de kur yüzünden meh dedirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 vazgeçtim ya zamanım yok düşününce teslim etmeye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 geçen bi internet haberinde okuduydum bu souq ile galiba türkiye arasında vergiden muaf bi e-ticaret mutabakatı yapılmış gibi bişey söyleniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 1000 sar için ne kadar komisyon alırsın mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 anacığıma bi vacuum cleaner robot alayım diyorum var mı tavsiye edebileceğiniz bişiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 ginaly said: slim 500gb tek kollu makina, https://www.amazon.de/gp/product/B073QRG1YR/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 tr gönderimi yapılıyor, 197 öyro. çok iyi mi, aslında iyi de kur yüzünden meh dedirtiyor. heh şunu bekliyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Bathory said: Geri aradılar şimdi ordan. Bunu farketip abuse etmek yerine onları aradığım için teşekkür babında bana o fiyattan vermek istiyorlar kartı. İnsanlık ölmemiş be. https://www.youtube.com/watch?v=-7ioEoUpaO4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 ne inandım şuna ya.. burası türkiye tabi nerde olacak böyle şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 ps4 gümrükten geçiyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Ucreti mukabili gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 mediamarkt.de de düşürmüş 199 euro'ya amazondan bekleyene kadar gidip alıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 bombilo said: anacığıma bi vacuum cleaner robot alayım diyorum var mı tavsiye edebileceğiniz bişiler? Ben birkaç geçen araştırdım. Bunlar ilk çıktıklarına göre daha iyiler ama iyiler de son derece pahalı ve o parayı pek haketmiyorlar gibi. Halıya oraya buraya takılacak, yerine geri dönemeyecek, aralarda bazı şeyleri çekemeyecek, hergün temizlenmesi lazım, takılsın 3 4 gün diyemiyorsun mesela. Bunların üstüne annen beceremeyecek ne aldın bana diyecek vs.. Onun yerine ben şeye karar verdim gibi Dyson'ın kablosuz sadece sopadan ibaret makinaları var. Pili 20 dakkada falan bitiyor galiba ama kablosuz ve aşırı mobil olduğun için bütün evi 20 dakkada süpürüyorsun. Aşırı pratik bişi. 2 kere arkadaştan ödünç aldım, çok memnun kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Pro çıkalı 1 sene olmuşken neden hala Slim? Veriverin 50 euro daha. İndirime girerse tabii, şu hali uçukmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Pro nun ozelligi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 ha pro vr içinmiş. normali yeter bana vr almam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 donanımda da fark var az da olsa. 150-200 lira fazla vermeye değer. satarken 2.el değeri de her zaman iyi olur pro'ların ileride. edit: şöyle söyliyim, zaten ps4'ü olan adamın pro alması dünyanın en saçma işi. ama hiç ps4'ün yoksa da gidip ps4 pro dururken ps4 almak dünyanın en saçma işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 pro 4k, ona göre seçin işte > şöyle söyliyim, zaten ps4'ü olan adamın pro alması dünyanın en saçma işi. asıl şu cümle saçma, 4k upgrade + daha iyi psvr performansı isteyen adam düz ps4'ü satıp niye pro almasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Indirimde degil beyler pro :) Yoksa aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 200 euro fark var su an aralarinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar