Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saatlik,Günlük İndirimler - Christmas, Black Friday, Cyber Monday filan

2

Öne çıkan mesajlar

Bathory said:

Yapmadılar abi tabii ki öyle bişey ya yaparlar mı asdjfkh

Ahaha ben de yemiştim ne yalan söliim

Yalnız sen arayınca fiyat söyledin mi 2200 diye yoksa direk hepsiburada fiyatı doğru mu bir yanlışlık yok di mi diye mi sordun.

Fiyat söylediysen de üstüne yooo doğru diyip değiştirdilerse ayıp olmuş :(
Sosyal ağlarda paylaş

PlayStation VR - Headset + Camera Bundle + 250$ + 47$

https://www.amazon.com/PlayStation-VR-Headset-Camera-Bundle-4/dp/B0747YTV7B?SubscriptionId=AKIAJ7T5BOVUVRD2EFYQ&tag=camelpopular-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B0747YTV7B&th=1

PlayStation VR - Skyrim Bundle + 349$ + 62$ - Prime only

https://www.amazon.com/PlayStation-VR-Skyrim-Bundle-4/dp/B076PW5K56/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1511337425&sr=8-4&keywords=playstation%2Bvr&th=1

Bu arada Skyrim bundle'ı versiyon CUH-ZVR2, diğer bütün bundle ve kutuları CUH-ZVR1. Ayrıca TR'de satılanlarda CUH-ZVR1. CUH-ZVR2'nin olayı;

https://blog.us.playstation.com/2017/10/02/playstation-vr-the-ultimate-faq/

Is there a new PlayStation VR model? How is it different?

A hardware update to PlayStation VR is being prepared. The new version, model number CUH-ZVR2, features an updated design that enables the stereo headphone cables to be integrated with the VR headset and a slimmer, streamlined connection cable. There’s also an updated Processor Unit that supports HDR pass through, enabling users to enjoy HDR-compatible PS4 content on a TV without having to disconnect the Processor Unit in between the TV and the PS4 system. This function can be used only when the VR headset is turned off.
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

anacığıma bi vacuum cleaner robot alayım diyorum var mı tavsiye edebileceğiniz bişiler?

Ben birkaç geçen araştırdım.

Bunlar ilk çıktıklarına göre daha iyiler ama iyiler de son derece pahalı ve o parayı pek haketmiyorlar gibi.

Halıya oraya buraya takılacak, yerine geri dönemeyecek, aralarda bazı şeyleri çekemeyecek, hergün temizlenmesi lazım, takılsın 3 4 gün diyemiyorsun mesela. Bunların üstüne annen beceremeyecek ne aldın bana diyecek vs..

Onun yerine ben şeye karar verdim gibi Dyson'ın kablosuz sadece sopadan ibaret makinaları var. Pili 20 dakkada falan bitiyor galiba ama kablosuz ve aşırı mobil olduğun için bütün evi 20 dakkada süpürüyorsun. Aşırı pratik bişi. 2 kere arkadaştan ödünç aldım, çok memnun kaldım
Sosyal ağlarda paylaş

donanımda da fark var az da olsa. 150-200 lira fazla vermeye değer. satarken 2.el değeri de her zaman iyi olur pro'ların ileride.

edit: şöyle söyliyim, zaten ps4'ü olan adamın pro alması dünyanın en saçma işi.

ama hiç ps4'ün yoksa da gidip ps4 pro dururken ps4 almak dünyanın en saçma işi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...