Crawler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Bright said: Öyle birşey yok ya, neslin ömrü tamamlandıysa bir sonraki nesli her türlü beklersin. 1070/1080 çıkmadan önce full price 980TI almak gibi birşey senin şu an söylediğin, baya saçma. Pascal mimari değişikliği ile örneklendirirsen saçma gelir tabi. Biz işlemcileri konuşuyoduk, ekran kartını değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 İşlemcilerde bir zıplayış bekleniyor zaten, kaç nesildir gıdım gıdım artıyor Intel işlemcilerin performansları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Amd tarafından bekliyorum ben o zıplamayı ama zor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 AMD'nin showcase'inde IPC açısından Intel'i yakaladığı gözüküyorda 4c/8t Zen'lerin clockspeed'i ne olacak, o mesele, 8c/16t'lerin base clock'ları baya düşük(~3 Ghz civarı). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 applev0dka said: O zaman 6800k mi 6700k mi aradaki fiyat farkina deger mi performans farki kısacası olm biri oyun için diğeri,iş için kullanılan işlemciler.Oyun için 6700 daha iyi,hem gidip x99 anakarta hayvan gibi para vermemiş olursun ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 bu g502yi hiç sevmedim ben ya geniş mouselara alışmısım, almak isteyen var mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 15 dolar veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 2 dürüm ve 1 litre şalgam suyu veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Önceki sayfadaki corsairı gömdük ben. Uzun süredir inat etmiştim mekanik ne yaaa diye ama tr fiyatı ile yüzde 40a yakın fark olunca gömdüm gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 sabo ben de alıcam ondan da red switch mi brown mu onu dusunuyorum sen ne aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Brown. Red dediğim gibi bastığını anlamama olayı varmış. Baya gıcığıma gitti kağıt üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 blue baktım da o zaman gümrük parası yiyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 brown kullaniyorum tavsiye ederim. sesi hissiyati cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 logitec'de brown blue'dan pahalı corsair'de blue brown'dan pahalı sadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 applev0dka said: Klavye konusunda cok kararsızım ya. G 910 cok tatli duruyor Corsair ve razerlar falan da var pfff Indirim var mi ki? Full fiyat goruyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 sabah vardı 90 falandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 applev0dka said: blue baktım da o zaman gümrük parası yiyor :S Ben de o yüzden hiç düşünmedim bile blue. Boşuna ekstra 100 lira daha. Bir de aşırı ses çıkarıyor imiş gerçekten. Hani ailenle veya sevgilinle Vs oturuyorsan, bıkarlar sesten demişler. Onu geçtim millet kendi yazarken bile rahatsız oluyormuş ahaha. Bir de double tap falan da problemli olabiliyormuş. Kısacası en temizi brown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 aynen brown a karar verdim. şimdi rgb için ekstra para vermeye değer mi onu dusunuyorum. değmezmiş sdsafa düz red yerine rgb cok tatlı duruyor ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 brown linkini koysanıza hala indirimdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 https://www.amazon.com/gp/product/B012B6X7MI/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 cherry mx silent ne kadar sessiz acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 redde harbi basma hissiyati cok dusuk de en sessizi red ise digerlerini dusunemiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 applev0dka said: https://www.amazon.com/gp/product/B012B6X7MI/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 ben g910 indirimde sanıyordum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 applev0dka said: ilk alışverişi yaptım g430 headset g502 mouse aldım 2. bir sipariş ile de corsair strafe mx brown aldım donanıma da girersem param kalmayacak. vatandan taksitle alıcam sanırım asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 µh said: bu g502yi hiç sevmedim ben ya geniş mouselara alışmısım, almak isteyen var mıydı Ne kadar ki? Ben 502 Kullanıyorum da çocuklar skatezlerin ırzına geçmişler biraz da yıprandı en azından bunu eve bırakırım diğerini ofise koyarım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar