Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saatlik,Günlük İndirimler - Christmas, Black Friday, Cyber Monday filan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bright said:

Öyle birşey yok ya, neslin ömrü tamamlandıysa bir sonraki nesli her türlü beklersin.

1070/1080 çıkmadan önce full price 980TI almak gibi birşey senin şu an söylediğin, baya saçma.

Pascal mimari değişikliği ile örneklendirirsen saçma gelir tabi. Biz işlemcileri konuşuyoduk, ekran kartını değil.
Mesaj tarihi:
AMD'nin showcase'inde IPC açısından Intel'i yakaladığı gözüküyorda 4c/8t Zen'lerin clockspeed'i ne olacak, o mesele, 8c/16t'lerin base clock'ları baya düşük(~3 Ghz civarı).
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

O zaman 6800k mi 6700k mi aradaki fiyat farkina deger mi performans farki kısacası

olm biri oyun için diğeri,iş için kullanılan işlemciler.Oyun için 6700 daha iyi,hem gidip x99 anakarta hayvan gibi para vermemiş olursun ne gerek var
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

blue baktım da o zaman gümrük parası yiyor :S

Ben de o yüzden hiç düşünmedim bile blue. Boşuna ekstra 100 lira daha. Bir de aşırı ses çıkarıyor imiş gerçekten. Hani ailenle veya sevgilinle Vs oturuyorsan, bıkarlar sesten demişler. Onu geçtim millet kendi yazarken bile rahatsız oluyormuş ahaha. Bir de double tap falan da problemli olabiliyormuş.
Kısacası en temizi brown
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

ilk alışverişi yaptım

g430 headset
g502 mouse aldım

2. bir sipariş ile de corsair strafe mx brown aldım

donanıma da girersem param kalmayacak.
vatandan taksitle alıcam sanırım asdsaf
Mesaj tarihi:
µh said:

bu g502yi hiç sevmedim ben ya geniş mouselara alışmısım, almak isteyen var mıydı

Ne kadar ki? Ben 502 Kullanıyorum da çocuklar skatezlerin ırzına geçmişler biraz da yıprandı en azından bunu eve bırakırım diğerini ofise koyarım diyorum.
  • Yeni Oluştur...