sabonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 applev0dka said: sabonis said: applev0dka said: Klavye konusunda cok kararsızım ya. G 910 cok tatli duruyor Corsair ve razerlar falan da var pfff ben şunu alıcam https://www.amazon.com/gp/product/B00ZUPOMDQ/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER switch için brown - red karar verebilsem bi..... allah aşkına birisi sölesin şu çok daha iyi şunu al diye. aliim gitsin. Aynen sabo bunu ben de gördüm fiyatı cok guzel Switch konusunda cahilim ya ses disinda cidden basarken iki switch arasındaki farki anlamak mumkun mu yanlışım varsa bilen birileri düzeltsin. ama özet şudur di mi: - red'de bastığını tam anlayamıyormuşun, öle bi sıkıntısı var. benim için delirtici yani. yazarken deli typo yaparım öyle, veya oyunda tuşa bastığını sanıp basamamak falan delirtir yani. ama en hızlı response time bunlardaymış, benim için sıfır önemli, hatta bu forumda muhtemelen kimse farkı anlamayacaktır heralde. - blue'da direk daktilo gibi hem çok güzel feedback alıyormuşsun, önce bi basarken, sonra da tam tuşun dibe indiği sırada. bir de manyak gibi ses çıkarıyormuş blue. ama yazı yazmak falan müthiş tatmin ediyormuş böle daktilo stayla. - brown ikisinin arası gibi. response red'den kötü, blue'dan iyi. tuşa bastığında feedback de alıyorsun. ses olarak da en az ses çıkaran mekanikmiş ki zaten mekanik olduğu için yeterince ses çıkarıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 g910'dan baya memnunum ben valla. tek sıkıntılı yanı wrist resti kötü işte. onun için ayrı wrist rest pad satın aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Evet de ses ne kadar bottom-out yaptığına bakıyor en başta ve o-ring'lerle ciddi miktarda azaltılabiliyor. Blue'nun sesi default daha fazla tabi brown ve red'e göre o-ring taksan da. Blue'da double tap veya aynı tuşu spamlama olayı dertli baya. Brown genel olarak ideal seçim çok kişi için muhtemelen ama tabi blue'nun ve türevlerinin feedback keyfi ayrı bir güzel. Red'ler baya hafif, parmakların alışması vakit alacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 en aktif konu burası diye burda soruyorum. https://www.amazon.com/Intel-Unlocked-Skylake-Processor-BX80662I76700K/dp/B012M8LXQW/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1480097787&sr=1-2&keywords=6800k https://www.amazon.com/Intel-i7-6800K-Processor-FC-LGA14A-BX80671I76800K/dp/B01FJLA8NI/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1480097787&sr=1-1&keywords=6800k hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 cpu'da amazon'dan alacak kadar bir fark olduğunu sanmıyorum ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 applev0dka said: sabonis said: applev0dka said: Klavye konusunda cok kararsızım ya. G 910 cok tatli duruyor Corsair ve razerlar falan da var pfff ben şunu alıcam https://www.amazon.com/gp/product/B00ZUPOMDQ/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER switch için brown - red karar verebilsem bi..... allah aşkına birisi sölesin şu çok daha iyi şunu al diye. aliim gitsin. Aynen sabo bunu ben de gördüm fiyatı cok guzel Switch konusunda cahilim ya ses disinda cidden basarken iki switch arasındaki farki anlamak mumkun mu ben aldım bundan bugün geldi. red switch daha sessiz diyorlardı ama gene belirgin bir ses artışı var normal klavyelere göre. tuşları çok büyük değil, önceki klavyeden sonra biraz yadırgadım ama alışırım gibi. malzeme kalitesi çok tatlı, ayrıca klavyenin üstünde usb girişi var ki inanılmaz derecede işime yaradı kulaklığın kablosu için. kablo çıkışı 2 tane bu arada bı tanesı klavyenın bı tanesı ustundekı usb ıcın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 sabonis said: cpu'da amazon'dan alacak kadar bir fark olduğunu sanmıyorum ya? 6800k'da 400 küsür lira fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 2015 aralikdan beridir kullaniyorum, brown ve cok memnunum tek bir cizik vs yok daha ustunde. oldukca kaliteli tavsiye ederim.. µh said: applev0dka said: sabonis said: applev0dka said: Klavye konusunda cok kararsızım ya. G 910 cok tatli duruyor Corsair ve razerlar falan da var pfff ben şunu alıcam https://www.amazon.com/gp/product/B00ZUPOMDQ/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER switch için brown - red karar verebilsem bi..... allah aşkına birisi sölesin şu çok daha iyi şunu al diye. aliim gitsin. Aynen sabo bunu ben de gördüm fiyatı cok guzel Switch konusunda cahilim ya ses disinda cidden basarken iki switch arasındaki farki anlamak mumkun mu ben aldım bundan bugün geldi. red switch daha sessiz diyorlardı ama gene belirgin bir ses artışı var normal klavyelere göre. tuşları çok büyük değil, önceki klavyeden sonra biraz yadırgadım ama alışırım gibi. malzeme kalitesi çok tatlı, ayrıca klavyenin üstünde usb girişi var ki inanılmaz derecede işime yaradı kulaklığın kablosu için. kablo çıkışı 2 tane bu arada bı tanesı klavyenın bı tanesı ustundekı usb ıcın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 şu klavyeyi alacam. üstüne 10 dolar bişi daha koyabiliyorum gümrük vergisi girmeden önce. ne var lan 10 dolara alınası ilginç söyleyin de alayım :D apple, ben baktım 200 lira fark var yaw? gümrük vergisi falan dahil. yuvarlak 3.5'tan hesapladım doları bu arada. ha yine değer diyebilirsin ama ben 200 tl için muhtemelen değmez diyip buradan taksitle falan alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 applev0dka said: en aktif konu burası diye burda soruyorum. https://www.amazon.com/Intel-Unlocked-Skylake-Processor-BX80662I76700K/dp/B012M8LXQW/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1480097787&sr=1-2&keywords=6800k https://www.amazon.com/Intel-i7-6800K-Processor-FC-LGA14A-BX80671I76800K/dp/B01FJLA8NI/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1480097787&sr=1-1&keywords=6800k hangisi ? anakartın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 yeni sistem topluyorum. aldığım işlemciye göre alıcam 2si farklı pin 67-68 geçişindeki performans artımı hakkında bilgisi olan var mı onu öğrenmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 6800k X99, 6700k Z170 anakartlarla uyumlu Yeni sistem için 7700k ve Z270 bekleyebilirsin ya birkaç aya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 tr de ps4 nerden alalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Kac kuruştan cikacagi da önemli tabi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Çıkması, üreticilerin yapması, tr'e gelmesi derken 2017 Q2 sonu anca olur z270. Daha bi 6 ay sürer. Bu bekleme işi de hiç bitmez malumunuz. O çıkınca da bir başkasını announce edecekleri için yalan yani o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 moriQ said: tr de ps4 nerden alalım ? baggio'dan al 700'e bırakıyor 2 kollu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 O zaman 6800k mi 6700k mi aradaki fiyat farkina deger mi performans farki kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 6700k'nın performans artışı baya minimal önceki nesillere göre. 7700k'da IPC'de artış olmasa da en az %10 clock speed artışı olacağı garanti, belki güzel OC performansına sahip olma şansı da var. Amerika'da çıktığı gibi Amazon'dan alırsın ya, TR'ye gelmesi Q2 nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Xenus said: moriQ said: tr de ps4 nerden alalım ? baggio'dan al 700'e bırakıyor 2 kollu. sıfır almayı düşünüyorum sony garantili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Abi şuan i5-6600k yada i7-6700k gaming için yeterli işlemciler. z170 ile de zaten yeteri kadar overclock ediliyorlar. Yani dh kafasındaki insanlar gibi onu bekle, şunu bekle huyu yok bende. Lazımsa en günceli neyse alırım direk. Yoksa öteki türlü ömür boyu birşeylerin çıkmasını bekliyosun, ve bunu yapan insan sayısıda çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Öyle birşey yok ya, neslin ömrü tamamlandıysa bir sonraki nesli her türlü beklersin. 1070/1080 çıkmadan önce full price 980TI almak gibi birşey senin şu an söylediğin, baya saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 ilk alışverişi yaptım g430 headset g502 mouse aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 anakartta da fiyat farkı olacak 6800 alırsan. sadece işlemci farkı değil. bu arada 10nm ertelendiği için 7700 ü beklemedim ben. çok farketmez 6700 e göre. çıkana kadar da dolar 4 olur iyice kazık yeriz =) 6700k aldım geçtim 2 hafta önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 i7 6700k 100 TL daha ucuz. Amazondan mı alıyorsunuz siz? Bende beklemedeyim ama daha fazla inmeyecek zaten değmez gibi. edit: Anakart için Z170 chipset ucuza öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 O mantık yanlış yalnız, 10 nm'de performans artışı beklenmiyor proses yeni olduğu için ki ilk 10 nm nesil hatta 14'lüklerle beraber çıkacak, 14 nm'nin son demlerinde peak'leyecek işlemciler yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar